2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aslında kayınvalidem mutlaka 2 isim düşünün diyor , 2 isimliler kariyer sahibi oluyormuş ama bazıları da diyo ki 2 isimli okulda da zor , dışarıda da zor , hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalıyor , yok birini beğenmiyor , çok arada kaldım.Sizin fikriniz nedir annişler ?

benim iki ismim var. okulda öğretmenlerim ve arkadaşlarım ilk ismimi kullanırdı, ailede ise hep ikinci ismim kullanıldı. biraz karışık oluyor tabi. ama ben iki isim istiyorum yine de.

evet isim bulmak zormuş... biz de düşünüyoruz ama eşimle bir türlü ortak nokta bulamadık:) ben deniz diyorum o ege. ikisini de koyalım diyorum. ege deniz olmaz diyo:))
Batu güzelmiş. tek isim mi düşünüyosunuz?

bu arada deniz isminintınısı falan çok güzel, bilirkişi olduğumdan değil ama Deniz isminin enerjisi pek iyi değilmiş diye duymuştum.
İsmi Deniz olanlar alınmasın nooolur , sadece öyle duymuştum ...

benim iki ismim var. okulda öğretmenlerim ve arkadaşlarım ilk ismimi kullanırdı, ailede ise hep ikinci ismim kullanıldı. biraz karışık oluyor tabi. ama ben iki isim istiyorum yine de.

Batu Utku nasıl olur peki ?
ben de arada kaldım , ama sen iki isimli biri olarak bundan şikayetçi değilsen, 2 isim mi koysak acaba :) ben pek bi meyilliyim zaten :)

Batu Utku nasıl olur peki ?
ben de arada kaldım , ama sen iki isimli biri olarak bundan şikayetçi değilsen, 2 isim mi koysak acaba :) ben pek bi meyilliyim zaten :)

uyumlu olmuş ikisinde de u var. bir de önemli olan eşinle senin içine sinmesi. şimdiye kadar hiç şikayet etmedim. benim babamın ve kardeşimin de iki isim. hem iki isim olunca birini eşim koyacak birini ben:) tek isimde anlaşmamız gerekmiycek:)

sevındım sızın adınıza ii sonuç almanıza :)
nasıl yapılıo 4lü tarama neler yaptılar anlatırmısın bide ne kadar ödedin

$4 LÜ TARAMA TESTİ SONUCU.jpg

ekte test sonucunu görebilirsin cnm.Ben özel doktora gittiğim için 4 lü testimi de özel labaratuarda yaptırmak zorunda kaldım ama çok pahalı değilmiş Allah'tan , 55 TL ödedim.
sadece kan alıp, ankara'daki labaratuara gönderiyorlar.Ama beraberinde doktorun yazdığı ölçümleri de gönderiyorlar ki bebek ölçümüyle kan sonuçları uyumlu mu diye bakıyorlar.

uyumlu olmuş ikisinde de u var. bir de önemli olan eşinle senin içine sinmesi. şimdiye kadar hiç şikayet etmedim. benim babamın ve kardeşimin de iki isim. hem iki isim olunca birini eşim koyacak birini ben:) tek isimde anlaşmamız gerekmiycek:)

evet çook mantıklı :KK66:

ben yaptırmadım ama bir kaç sayfa önce gidecek olan arkadaşlar ne zaman gideceklerini yazmışlar... bi bak istersen.

Bende oğluma nasip olursa iki isim koymayı düşünüyoruz.Kadir Emir olacak kısmetse.Kadirin anlamı benim için çok büyük.hamile kalmadan önce gördüğüm bir rüya sonucunda bu ismi koyacağım.diğeride EMİRRRRRRRRRRR çok hoşuma gidiyooooooo çünkü.:KK52:

Eki Görüntüle 323824

ekte test sonucunu görebilirsin cnm.Ben özel doktora gittiğim için 4 lü testimi de özel labaratuarda yaptırmak zorunda kaldım ama çok pahalı değilmiş Allah'tan , 55 TL ödedim.
sadece kan alıp, ankara'daki labaratuara gönderiyorlar.Ama beraberinde doktorun yazdığı ölçümleri de gönderiyorlar ki bebek ölçümüyle kan sonuçları uyumlu mu diye bakıyorlar.[/QU

renkli ultrasona sokmuyolrmı peki ben renkli die seviniodum bnde hep özele gıdıom ama 140 dedi napçam bılmıom çok pahalı herşeyleri yetiremıom artık uygun bi özel var artık orayamı geçsem bılmıyorum

Bende oğluma nasip olursa iki isim koymayı düşünüyoruz.Kadir Emir olacak kısmetse.Kadirin anlamı benim için çok büyük.hamile kalmadan önce gördüğüm bir rüya sonucunda bu ismi koyacağım.diğeride EMİRRRRRRRRRRR çok hoşuma gidiyooooooo çünkü.:KK52:

kadir ismini ben de çok severim..... kadir emir. kulağa çok hoş geliyor..

Eki Görüntüle 323824

sadece kan alıp, ankara'daki labaratuara gönderiyorlar.Ama beraberinde doktorun yazdığı ölçümleri de gönderiyorlar ki bebek ölçümüyle kan sonuçları uyumlu mu diye bakıyorlar.[/QU

renkli ultrasona sokmuyolrmı peki ben renkli die seviniodum bnde hep özele gıdıom ama 140 dedi napçam bılmıom çok pahalı herşeyleri yetiremıom artık uygun bi özel var artık orayamı geçsem bılmıyorum

4 lü teste mi 140 dediler ? onu doktor değil , labaratuar yapıyo aslında ?
4lü tes 16. haftada yapılıyor , renlki dopler ise farklı bişi , onu 22. haftada radyolji uzmanı renkli ultrsonda bakıyor , oda nakit 185 , kredi kartı ile 220 Tl imiş.bence de çok pahalı :KK43: hatta devlete mi gitsem dedim ama şimdi bile randevu alsan 1 - 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlarmış arkadaşların dediğine göre :KK43:

4 lü teste mi 140 dediler ? onu doktor değil , labaratuar yapıyo aslında ?
4lü tes 16. haftada yapılıyor , renlki dopler ise farklı bişi , onu 22. haftada radyolji uzmanı renkli ultrsonda bakıyor , oda nakit 185 , kredi kartı ile 220 Tl imiş.bence de çok pahalı :KK43: hatta devlete mi gitsem dedim ama şimdi bile randevu alsan 1 - 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlarmış arkadaşların dediğine göre :KK43:

eet cnm 4 lü ye 140 dedi muayne parasıyla 160 olur herhalde nese cnm ben hastane deiştiriym orda kalyım uygun olanda zatn 5 mi 6. mı aydan sonra hastane kabul etmıo önce kontrol oldugun yere gıt dıolar ortada kalmaktansa yer deişikliği yapım

X