- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Polonyadayım. Sizleri takip edip ikili yapacak diye kasımda koşturdum doktora ama ense kalınlığını ve burun kemiğini ölçüp herşey yolunda dedi ve gönderdi, neyse üçlü yapar dedim geçen hafta gittiğimde. Bu sefer de pıhtılaşmayla ilgili kan testleri istedi ve ayın 16 sında gel dedi. Hem vajinal hem karından ultrason yapacakmış. Bakalım hayırlısı.
güzel dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum tekrardan
benim dr da üçlü test, dörtlü test istemiyorum dedi. bugün afp için kan aldı ama sadece. bir de 4 hafta sonra için ayrıntılı ultrason istedi. onun sonucuyla gelirsin dedi.
bir şey sorcam. bu ayrıntılı ultrasonu devlet yapıyo mu. özelde yaptıran varsa da ne kadar hiç araştıran ya da doktoru isteyen oldu mu acaba?
benim dr da üçlü test, dörtlü test istemiyorum dedi. bugün afp için kan aldı ama sadece. bir de 4 hafta sonra için ayrıntılı ultrason istedi. onun sonucuyla gelirsin dedi.
bir şey sorcam. bu ayrıntılı ultrasonu devlet yapıyo mu. özelde yaptıran varsa da ne kadar hiç araştıran ya da doktoru isteyen oldu mu acaba?
sağlıklı olması tabiki herşeyden önce gelir
ama pembe patik mi alacaksın mavi mi azcık merak da eder insan
vajinal mi
onu neden yapıyolar
hayırrrrr yapmasınlar
Bilmiyorum bu hafta önemli bakmamız gerekir diyince bişey diyemedim doktora
Bende vajinal ultrasona karşıyım ama doktorum kuşkulanıcak birşey yokdiyor. Bence yapılması gerekliyse hiç kendini germe. AYrıca bildiğim kadarıyla önemli ölçümlerin yapılması gereken zamanlarda cihazının gelişmişliğine bakarak yönlendiriyorlar.
Haklısın bende senin gibi düşündüğüm için, içim rahat biraz.
Babası ve ben hep kız isterdik ama eşim hamile kaldığımı öğrendiğinden beri değişti. Erkek olsun diyor. :)
Bilmiyorum bu hafta önemli bakmamız gerekir diyince bişey diyemedim doktora
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bi saat önce dr dan geldimm
Bir adet tosunum oluyomuş çok mutluyum
ben bir kere alttan muayene oldum
ama alttan muayeneden korkmayın kızlar
tüp bebekle çocuk sahibi olanlarda belli bir zamana kadar hep alttan bakıyorlar
tehlikeli olsa asıl onlara bakmazlar
biz de minik bebeğin kalp atışını vajinalde dinledik
Allaha şükür bir sıkıntı olmadı ama işte önyargıdan insana bir ürperti geliyo
sağlık ocağına kayıt yaptırıp geldim biraz gec oldu ama :) 7 şubatta tetanoz aşısı için gidicem bi daha siz yaptırdınız mı aşı :44:
kızlar aranızda dişçiye giden var mı???ben yarın gideceğim doktorum gidebilirsin dedi..hamile kalmadan önce diş kökümde ufak bir kist vardı baya iyi olmuştu küçülmüştü hamile kalınca 3 ay gitmadim ağrım sızımda yoktu..doktoruma dedim ki 3 ay ara verdim tedaviye bu bebege zarar verir mi vermez dedi..ayyy dün ben bunu bi stres yaptım ya yaparsa diyeeee..ay valla üzümün sapı armudun çöpü çokk pimpirikleniyoruz yaa,çokk bilmemek lazım bazennn..
benim de 3 hafta sonra gitmem lazımmış
kararsız kaldım olmalı mıyım olmamalı mıyım diye
doktoruma sorucam