2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

vajinal mi
onu neden yapıyolar
hayırrrrr yapmasınlar

devlet de yapıyo. özel de çok pahalı zaten. doktor benden istedi. üç yer söyledi. en uygunu 275 tl dedi. devlette yaptırmak en mantıklısı ama onun içinde çok önceden gün almak gerekiyormuş sanırım.

bende ikili test yaptırdım üçlüye gerek yok dedi doktorum. ayrıntılı ultrasona özel bir hastaneye gidicem ben, randevu verirken sgk nın karşılamadığını söylediler fiyatıda 200 tl.

bendende istedi doktor.19 ocakta gideceğim .ücretsiz olduğunu söyledi.devlet hastanesine gidiyorum.onlar başka bir yerde yaptırıyorlar.

Bilmiyorum bu hafta önemli bakmamız gerekir diyince bişey diyemedim doktora

Bende vajinal ultrasona karşıyım ama doktorum kuşkulanıcak birşey yokdiyor. Bence yapılması gerekliyse hiç kendini germe. AYrıca bildiğim kadarıyla önemli ölçümlerin yapılması gereken zamanlarda cihazının gelişmişliğine bakarak yönlendiriyorlar.

oğlun hayırlı olsun
ben özelde yaptırıcam
150 tl fiyatı

Haklısın bende senin gibi düşündüğüm için, içim rahat biraz.

Babası ve ben hep kız isterdik ama eşim hamile kaldığımı öğrendiğinden beri değişti. Erkek olsun diyor. :)

bu erkeklerin hepsinde oğul sevdası var sanırım
ben hep iki kızımız olacak diyordum doktor biri için erkek diyince eşim sen de erkek olmasını isterdin aslında değil mi dedi
sen de dediğine göre kendisi öyle istiyordu
şimdi ikisi de erkek olsun evde dediğimiz olsun diyor bir kız bir erkek olursa 2-2 olurmuşuz ve doğal olarak kızların dediği olurmuş
Bilmiyorum bu hafta önemli bakmamız gerekir diyince bişey diyemedim doktora

doktor dediyse bi sakıncası yok demekki

ben bir kere alttan muayene oldum
ama alttan muayeneden korkmayın kızlar
tüp bebekle çocuk sahibi olanlarda belli bir zamana kadar hep alttan bakıyorlar
tehlikeli olsa asıl onlara bakmazlar

ben bir kere alttan muayene oldum
ama alttan muayeneden korkmayın kızlar
tüp bebekle çocuk sahibi olanlarda belli bir zamana kadar hep alttan bakıyorlar
tehlikeli olsa asıl onlara bakmazlar

biz de minik bebeğin kalp atışını vajinalde dinledik
Allaha şükür bir sıkıntı olmadı ama işte önyargıdan insana bir ürperti geliyo

biz de minik bebeğin kalp atışını vajinalde dinledik
Allaha şükür bir sıkıntı olmadı ama işte önyargıdan insana bir ürperti geliyo

haklısın
bence de biraz önyargılı olmakla alakalı
ha gerekmiyorsa ben de yaptırmam da
doktor vajinal bakalım derse de baktırırım

sağlık ocağına kayıt yaptırıp geldim biraz gec oldu ama :) 7 şubatta tetanoz aşısı için gidicem bi daha siz yaptırdınız mı aşı :44:

kızlar aranızda dişçiye giden var mı???ben yarın gideceğim doktorum gidebilirsin dedi..hamile kalmadan önce diş kökümde ufak bir kist vardı baya iyi olmuştu küçülmüştü hamile kalınca 3 ay gitmadim ağrım sızımda yoktu..doktoruma dedim ki 3 ay ara verdim tedaviye bu bebege zarar verir mi vermez dedi..ayyy dün ben bunu bi stres yaptım ya yaparsa diyeeee..ay valla üzümün sapı armudun çöpü çokk pimpirikleniyoruz yaa,çokk bilmemek lazım bazennn..

sağlık ocağına kayıt yaptırıp geldim biraz gec oldu ama :) 7 şubatta tetanoz aşısı için gidicem bi daha siz yaptırdınız mı aşı :44:

benim de 3 hafta sonra gitmem lazımmış
kararsız kaldım olmalı mıyım olmamalı mıyım diye
doktoruma sorucam

gitmedim ama gitmem gerekirse giderim ben
bu aylarda zararı en az zaten
bence de çok kasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…