2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

gitmedim ama gitmem gerekirse giderim ben
bu aylarda zararı en az zaten
bence de çok kasma

ya dün nette bişeyler okudumda çürük bile zarar veriyomuş ne bilim çok mu abartıyorlar,doktora sorunca rahatladım..ya çürük çok derin olursa belki zarar verir bilemem tabi..plansentadan herşey geçip bebeğe zarar vermez bence RABBİM boşuna mı vermiş plasentayı..

bu erkeklerin hepsinde oğul sevdası var sanırım
ben hep iki kızımız olacak diyordum doktor biri için erkek diyince eşim sen de erkek olmasını isterdin aslında değil mi dedi
sen de dediğine göre kendisi öyle istiyordu
şimdi ikisi de erkek olsun evde dediğimiz olsun diyor bir kız bir erkek olursa 2-2 olurmuşuz ve doğal olarak kızların dediği olurmuş:KK1:

Görüyor musun şimdiden ince hesapları. Bizimki de futbolcu yapacakmış ondan yani erkek ismi evlenmeden önce bile hiç düşünmemiştim. Haftaya belli olacak bakalım.

doktor dediyse bi sakıncası yok demekki:KK42:

Haklısın canım. Umarım öyle olur.

bn daha sağlık ocağına hıc gtmedım puff :KK43:
bn ayrntılı ultrasyona deevlet hastanesindde gidicem devlet hastanesinde yaptrcklar acele edin son zamnlarda tarh vermıyolrrr :KK43:

canım bende bugün sordum daha :) 7 şubatta 2doz birlikte yaparız 7 martta 1 doz daha yaparız dedi toplam 3doz yani :44:

diğer topiklerden konuyla ilgili alıntı yapıyorum

Ben tetanoz aşısı yaptırmıştım.Hamilelikte 2 doz şeklinde oluyor 6. ayda 1. oluyor ama eğer bu ayı geçirirsen yapmıyorlar.

ben tetanoz aşısını 16.haftada yani 4.ayda ve 20.haftada yani 5.ayda yaptırdım. Doğumdan bir ay sonra 3. aşı için gelmemi söyledi hemşire. Zaten birinci pek önemli değil ikinci aşı yapılmazsa dedi. 3. aşı da bebek için çok önemliymiş. Aşı olduğumda ilk gün pek ağrı olmadı ama 4-5 gün kolumu kaldıramadım. Yani biraz ağrı oldu. Sonra da kaşındı. Normal bir durumu sanırım canancım endişelenme.. ama yine de içini rahatlatmak için doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.

iki doz halinde sağlık ocakları vuruyor.16 haftadan sonra vuruyorlarmış.ben kısmetse haftaya ilk dozumu vurduracağım.

tatlım bende 22+5im.....
ve geçen kontrolümde yani 20 haftalıkken gittiğimde druma sormuştum ne zaman vurulayım diye....
oda bana 24. haftada demişti ilk doz için sağlık ocakları vuruyo...
ve ikinci dozda 7. ayda sanırım zaten sağlık ocakları söyler....
hangi sağlık ocağına bağlıysan oraya git bi sor istersen ne zaman vuruyosunuz diye....

Meraba kızlar nasılsınız? Yeni topik hayırlı olsun hepimiz inş... Bugün 16+1 olduk.. Bana da 2 şubata randevu verdi sağlık ocağı aşı için,bebişimiz sağlıklı olsun da kolumuz ağrısı geçer Allahın izniyle..

ya gerçekten eski topic daha bi güzel, daha bi hareketliydi. bura da güzel de bence eski arkadaşların paylaşımıyla daha bi canlı oluyodu sankim.
keşke geri gelseler:122:

Iyi akşamlar hanımlar... Yeni uyandım kendime geldim çok şükür... Pazartesiden nefret ediyorum ya çooookkk yoruluyorum... Işe git eve gel yemekti falan... Havada çoookkk kötü yarın tatil çok şükür dinlenirim bol bol...

Iyi akşamlar hanımlar... Yeni uyandım kendime geldim çok şükür... Pazartesiden nefret ediyorum ya çooookkk yoruluyorum... Işe git eve gel yemekti falan... Havada çoookkk kötü yarın tatil çok şükür dinlenirim bol bol...
kar tatilimi var yarın?nereler tatilmiş sen nerdesin canım

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
yaa bugüne kadar hiç midem bulanmadı bugün acayip bulanıyor acaba midemimi üşüttüm benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar hala bulantınız varmı

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
yaa bugüne kadar hiç midem bulanmadı bugün acayip bulanıyor acaba midemimi üşüttüm benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar hala bulantınız varmı

Ya yediğin bişeydendir canım ya da dediğin gibi üşütmüşsündür. İnşallah önemli bişey değildir de tekrarlamaz.

bn daha sağlık ocağına hıc gtmedım puff :KK43:
bn ayrntılı ultrasyona deevlet hastanesindde gidicem devlet hastanesinde yaptrcklar acele edin son zamnlarda tarh vermıyolrrr :KK43:

canım bişi sorucam sana,
ben normalde kontroller için özele gidiyorum,doppler için devletten randevu alabilirmiyim bu durumda.telefonlamı alıyorsun randevuyu,direk dopplermi diyorsun,yani hiç muayeneye girmeden dopplere gidilebiliyormu ?

X