- 10 Mayıs 2010
- 189
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
gitmedim ama gitmem gerekirse giderim ben
bu aylarda zararı en az zaten
bence de çok kasma
bu erkeklerin hepsinde oğul sevdası var sanırım
ben hep iki kızımız olacak diyordum doktor biri için erkek diyince eşim sen de erkek olmasını isterdin aslında değil mi dedi
sen de dediğine göre kendisi öyle istiyordu
şimdi ikisi de erkek olsun evde dediğimiz olsun diyor bir kız bir erkek olursa 2-2 olurmuşuz ve doğal olarak kızların dediği olurmuş
Görüyor musun şimdiden ince hesapları. Bizimki de futbolcu yapacakmış ondan yani erkek ismi evlenmeden önce bile hiç düşünmemiştim. Haftaya belli olacak bakalım.
doktor dediyse bi sakıncası yok demekki
bide 3 dozmuş tetanoz 3 kere gidip olcam :26:
daha bugün sordum
bana 2 doz dediler
canım bende bugün sordum daha :) 7 şubatta 2doz birlikte yaparız 7 martta 1 doz daha yaparız dedi toplam 3doz yani :44:
kar tatilimi var yarın?nereler tatilmiş sen nerdesin canımIyi akşamlar hanımlar... Yeni uyandım kendime geldim çok şükür... Pazartesiden nefret ediyorum ya çooookkk yoruluyorum... Işe git eve gel yemekti falan... Havada çoookkk kötü yarın tatil çok şükür dinlenirim bol bol...
slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
yaa bugüne kadar hiç midem bulanmadı bugün acayip bulanıyor acaba midemimi üşüttüm benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar hala bulantınız varmı
bn daha sağlık ocağına hıc gtmedım puff
bn ayrntılı ultrasyona deevlet hastanesindde gidicem devlet hastanesinde yaptrcklar acele edin son zamnlarda tarh vermıyolrrr
Ya yediğin bişeydendir canım ya da dediğin gibi üşütmüşsündür. İnşallah önemli bişey değildir de tekrarlamaz.
kar tatilimi var yarın?nereler tatilmiş sen nerdesin canım