- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
[sıze=2]ben 1 litre bile içemiyorum ama reçel olayınızı denicem.
Bu arada izin aldım çıkıcam başım felaket ağrıyor.ağrı kesici alıyormusunuz siz bu gibi durumlarda?[/sıze]
almamaya gayret ediyorum başınızı soguk suyla yıkamak da fayda ediyo ense ve baş kısmını ıslatıyorum biraz ii gelio bana reçel olayını deneyin hem su içmek çok güzel oluyo
Merhaba,
Bir şey sorucam ben su içemiyorum hiç.Sizde durumlar nasıl?
ben süper su içiyorum zaten suyu çooookkk seven ve sürekli içen biriyim 2litreye kadar sayıyorum 2den sonrasını saymıyorum...
kendi doktorum da dahil olmak üzere tanıdığım 2 doktor daha bol bol su iç demişti... hem yırtık olmasını da engellermiş...
şu saate kadar 1.5 lt devirdim...
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bi saat önce dr dan geldimm
bir adet tosunum oluyomuş çok mutluyum
Allah analı babalı, mutlu huzurlu, sağlıklı sıhhatli büyütsün . Maşallah
gözün aydın cnm. Allah analı babalı büyütsün:)
çooooook teşekkür ederimm
Selam kızlar bende haziran annesiyim kısmetse. Çoğunuzu tanıyorum çünkü önceki topiği de takip etmiştim. Bugun 19+0 ım. Önümüzeki pazartesi ultrasonum var. Umarım bende bebeğimin sağlık haberlerini alırım. Yurtdışında yaşıyorum doktorum pek sık ultrasona sokmuyor. İkili test de yapmadı , muhtemelen üçlü de yapmayacak gibi görünüyor. Sanırım yöntemi farklı, bende tutumuna saygı duyuyorum.Bebeğime dua ederken sizleri de unutmuyorum. Allah hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Selam kızlar bende haziran annesiyim kısmetse. Çoğunuzu tanıyorum çünkü önceki topiği de takip etmiştim. Bugun 19+0 ım. Önümüzeki pazartesi ultrasonum var. Umarım bende bebeğimin sağlık haberlerini alırım. Yurtdışında yaşıyorum doktorum pek sık ultrasona sokmuyor. İkili test de yapmadı , muhtemelen üçlü de yapmayacak gibi görünüyor. Sanırım yöntemi farklı, bende tutumuna saygı duyuyorum.Bebeğime dua ederken sizleri de unutmuyorum. Allah hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
güzel duaların için kocaman aminnnn
inşallah haftaya güzel haberlerle gelirsin, cinsiyeti de o zaman mı söylicek yoksa söyledi mi?
Umarım o gün söyler. Önemi tabiy ama cinsiyet hiç aklıma gelmiyor, sağlıklı mı diye düşünmekten..
Çok tebrik ederim canım.Hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin Allah..
Amin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza hangi ülkedesin.En iyisi o aslında belkide kafan karışmıyor strese girmiyorsun.2 liydi 3 lüydü derken...