2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

[sıze=2]ben 1 litre bile içemiyorum ama reçel olayınızı denicem.
Bu arada izin aldım çıkıcam başım felaket ağrıyor.ağrı kesici alıyormusunuz siz bu gibi durumlarda?[/sıze]

almamaya gayret ediyorum başınızı soguk suyla yıkamak da fayda ediyo ense ve baş kısmını ıslatıyorum biraz ii gelio bana reçel olayını deneyin hem su içmek çok güzel oluyo

Üzülme canım bende 21.haftada başlamıştım ilk kızımda hissetmeye.Bundada yavaş yavaş hissediyorum şimdi ama öyle belirgin değil fazla.

almamaya gayret ediyorum başınızı soguk suyla yıkamak da fayda ediyo ense ve baş kısmını ıslatıyorum biraz ii gelio bana reçel olayını deneyin hem su içmek çok güzel oluyo

valla benim migrenim tutuyor
hiç bişey fayda etmiyor
parol da fayda etmiyor da azcık hafifletiyor işte

Merhaba,
Bir şey sorucam ben su içemiyorum hiç.Sizde durumlar nasıl?

ben süper su içiyorum zaten suyu çooookkk seven ve sürekli içen biriyim 2litreye kadar sayıyorum 2den sonrasını saymıyorum...
kendi doktorum da dahil olmak üzere tanıdığım 2 doktor daha bol bol su iç demişti... hem yırtık olmasını da engellermiş...

şu saate kadar 1.5 lt devirdim...

ben süper su içiyorum zaten suyu çooookkk seven ve sürekli içen biriyim 2litreye kadar sayıyorum 2den sonrasını saymıyorum...
kendi doktorum da dahil olmak üzere tanıdığım 2 doktor daha bol bol su iç demişti... hem yırtık olmasını da engellermiş...

şu saate kadar 1.5 lt devirdim...

ben de içemiyorum hiç. zorlasam ancak bir litre.çok su içince midem bulanıyor zaten...

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bi saat önce dr dan geldimm:KK3::KK3::KK3:

bir adet tosunum oluyomuş çok mutluyum:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam kızlar bende haziran annesiyim kısmetse. Çoğunuzu tanıyorum çünkü önceki topiği de takip etmiştim. Bugun 19+0 ım. Önümüzeki pazartesi ultrasonum var. Umarım bende bebeğimin sağlık haberlerini alırım. Yurtdışında yaşıyorum doktorum pek sık ultrasona sokmuyor. İkili test de yapmadı , muhtemelen üçlü de yapmayacak gibi görünüyor. Sanırım yöntemi farklı, bende tutumuna saygı duyuyorum.Bebeğime dua ederken sizleri de unutmuyorum. Allah hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.

Selam kızlar bende haziran annesiyim kısmetse. Çoğunuzu tanıyorum çünkü önceki topiği de takip etmiştim. Bugun 19+0 ım. Önümüzeki pazartesi ultrasonum var. Umarım bende bebeğimin sağlık haberlerini alırım. Yurtdışında yaşıyorum doktorum pek sık ultrasona sokmuyor. İkili test de yapmadı , muhtemelen üçlü de yapmayacak gibi görünüyor. Sanırım yöntemi farklı, bende tutumuna saygı duyuyorum.Bebeğime dua ederken sizleri de unutmuyorum. Allah hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.

güzel duaların için kocaman aminnnn
inşallah haftaya güzel haberlerle gelirsin, cinsiyeti de o zaman mı söylicek yoksa söyledi mi?

Amin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza hangi ülkedesin.En iyisi o aslında belkide kafan karışmıyor strese girmiyorsun.2 liydi 3 lüydü derken...:KK37:

Çok tebrik ederim canım.Hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin Allah..

güzel dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum tekrardan:KK16:
benim dr da üçlü test, dörtlü test istemiyorum dedi. bugün afp için kan aldı ama sadece. bir de 4 hafta sonra için ayrıntılı ultrason istedi. onun sonucuyla gelirsin dedi.

bir şey sorcam. bu ayrıntılı ultrasonu devlet yapıyo mu. özelde yaptıran varsa da ne kadar hiç araştıran ya da doktoru isteyen oldu mu acaba?

Amin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza hangi ülkedesin.En iyisi o aslında belkide kafan karışmıyor strese girmiyorsun.2 liydi 3 lüydü derken...:KK37:

Polonyadayım. Sizleri takip edip ikili yapacak diye kasımda koşturdum doktora ama ense kalınlığını ve burun kemiğini ölçüp herşey yolunda dedi ve gönderdi, neyse üçlü yapar dedim geçen hafta gittiğimde. Bu sefer de pıhtılaşmayla ilgili kan testleri istedi ve ayın 16 sında gel dedi. Hem vajinal hem karından ultrason yapacakmış. Bakalım hayırlısı.

X