2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de balık yiyemiyorum
kızartma yiyemiyorum mide yanmamdan dolayı hamsi,istavrit ızgarada da güzel olmuyo palamut keza ızgarada saman gibi
hep buğulama hep buğulama nereye kadar:44:

ben de balık yiyemiyorum
kızartma yiyemiyorum mide yanmamdan dolayı hamsi,istavrit ızgarada da güzel olmuyo palamut keza ızgarada saman gibi
hep buğulama hep buğulama nereye kadar:44:

ben de yağda seviyorum ama doktor kızartma yeme dedi. başka türşü de yenmiyoki:)

amaaan yiyebildiğimiz kadr köyd etarlada orda burda doguranların nasıl sağlıklı oluyo kasmamak lazım...

kızlar alışverişler ne alemde. ben ne alacağımı şaşırdım. hem çok şey almak istiyorum hem de ne alacağımı bilmiyorum...

kızlar alışverişler ne alemde. ben ne alacağımı şaşırdım. hem çok şey almak istiyorum hem de ne alacağımı bilmiyorum...

0-3 aylık çok alma hemen büyüyorlar benim alacagım pek bişey olmadıından işde battaniye zıbın falan alırsın

0-3 aylık çok alma hemen büyüyorlar benim alacagım pek bişey olmadıından işde battaniye zıbın falan alırsın

zaten 2-3 tane hastane çıktısı olacak onun içindekiler ilk üç ay idare eder herhalde. genelde 3-6 aylık almak lazım o zaman

slm kızlar diğer grup ve facebook grubumuz kapanmış galiba:S çoğu arkadaş da kaybolmuş://neyse artık bu topikten paylaşımlara devam :)))bu arada cinsiyetimiz bir belli olaydı neler alcam kuzuma bekliyorum bende ayın 20 si gibi 3 lü tarama için gideceğim umarım söylerler:))))

evt aynen bende 24-25 ocak gibi giderim

dün bi arkadaşım geldi 2 aylık oğlu ile ufff bebeğimin olmasını çok istedim yaaaa....

zaten 2-3 tane hastane çıktısı olacak onun içindekiler ilk üç ay idare eder herhalde. genelde 3-6 aylık almak lazım o zaman

örneğin ben 3800 52 cm doğmuşum ve kısa geldiği için patikli pantolonların ayak kısmını hep kesmek zorunda kalmışlar
hastane çıkışı almıştım anneme gösterdim sen buna mümkün değil giremezdin dedi
gerçi benimkiler ikiz olduğundan 3 kiloyu bile bulmazlar:44: o yüzden hast. çıkışını 0-3 aylıkları biraz giyerler sanki

maşallah 3800 kg. valla bilmem de ben de eşim de minyon tipliyiz. çok iri olmaz bebeğimiz de herhalde. ufak tefek bişey olur gibime geliyor.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…