- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
ben zaten çok sağlıklı beslenemiyorum bazen. doktorum her gün yumurda ye, 2 bardak süt iç, bi kase yoğurt ye dedi ama ben ancak yarısını yapabiliyorum. bi de haftada iki kere balık ye dedi ama bir kere bile zor yiyorum.
çikolatada da kafein var ama muayenelerden önce bebiş hareketli olsun diye yiyoruz
canım ya ben eski arkadaşlarımıza ulaşamıyorum senın tanıdıkların varmı facebooktanda bana adreslerını yollasan
ben de balık yiyemiyorum
kızartma yiyemiyorum mide yanmamdan dolayı hamsi,istavrit ızgarada da güzel olmuyo palamut keza ızgarada saman gibi
hep buğulama hep buğulama nereye kadar:44:
ben zaten çok sağlıklı beslenemiyorum bazen. doktorum her gün yumurda ye, 2 bardak süt iç, bi kase yoğurt ye dedi ama ben ancak yarısını yapabiliyorum. bi de haftada iki kere balık ye dedi ama bir kere bile zor yiyorum.
kızlar alışverişler ne alemde. ben ne alacağımı şaşırdım. hem çok şey almak istiyorum hem de ne alacağımı bilmiyorum...
0-3 aylık çok alma hemen büyüyorlar benim alacagım pek bişey olmadıından işde battaniye zıbın falan alırsın
zaten 2-3 tane hastane çıktısı olacak onun içindekiler ilk üç ay idare eder herhalde. genelde 3-6 aylık almak lazım o zaman
hastane çıkışlarını ben pek begenmiyorum ben öncekinden hep ayrı ayrı almıştım...
tercih ettiğiniz markalar var mı peki? %100 pamuklu olmasına dikkat ediyorum ben. pek marka ayırmıyorum...
slm kızlar diğer grup ve facebook grubumuz kapanmış galiba:S çoğu arkadaş da kaybolmuş://neyse artık bu topikten paylaşımlara devam :)))bu aradacinsiyetimiz bir belli olaydı neler alcam kuzuma bekliyorum bende ayın 20 si gibi 3 lü tarama için gideceğim umarım söylerler:))))
zaten 2-3 tane hastane çıktısı olacak onun içindekiler ilk üç ay idare eder herhalde. genelde 3-6 aylık almak lazım o zaman
örneğin ben 3800 52 cm doğmuşum ve kısa geldiği için patikli pantolonların ayak kısmını hep kesmek zorunda kalmışlar
hastane çıkışı almıştım anneme gösterdim sen buna mümkün değil giremezdin dedi
gerçi benimkiler ikiz olduğundan 3 kiloyu bile bulmazlar:44: o yüzden hast. çıkışını 0-3 aylıkları biraz giyerler sanki
maşallah 3800 kg. valla bilmem de ben de eşim de minyon tipliyiz. çok iri olmaz bebeğimiz de herhalde. ufak tefek bişey olur gibime geliyor.:))
günaydınn kızlarrrrrr :)
bennn hem cok sey almk ıstyorum hemdee almk ıstemıyorum