- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
neyse önce bi sağ sağlim doğsun da:) çok sabırsızım. zaman geçmiyo. bir an önce kucağıma almak istiyorum ben:)
bende bişyler hissediyorum ama bebişmi bilmiyorum :) ilk bebeğim olduğundan ayırt edemiyorum daha :) göbek deliğinin biraz altında minik bi top sanki yatakta yatarken çok belli oluyo bazı sabahlar sol tarafımda oluyo o minik şişlik Kod:
aynen ben de biran önce kucağımıza alalım istiyorum ama daha yarı bile olmadı
perşembe randevumuz var inşallah
iple çekiyorum perşembeyi
ben de cumartesi günü ayrıntılı ultrasona gitcem. zaman geçmiyor bi türlü.
bizim 17. haftamız ama ben bişey hissetmiyorum sanki daha
bizim 17. haftamız ama ben bişey hissetmiyorum sanki daha
ayyy bende geldimde ne kaaaa uykum var yaaaa
17.haftaya kadar bende fazlasıyla uyuyordum. Hemde hayatımda uyumadığım kadar, uyuyabilme şansın varsa bu saatte hiç kaçırma derim.
işteyim ki ben..............
uyuyabilme şansın varsa derken onu kastetmiştim :)) bende akşamlar erken uyuyarak acısını çıkartıyorum
selam kızlarrrr ben geldimm
Kizlar merhaba...
Yaa ben iki gun giremedim yani hafta sonunu ailecek gecirdik ama neler olmus neler!!!
Neden diger topik kapandi???
Neden bazi arkadaslarimiz kapsama alani disinda???
Ne oluyor???
Biri bana anlatir mi?
arkadaşlar doktor 11+3 de biz sormadan hayırlı olsun erkek bebek geliyor dedi.14+3 de %80-90 erkek bebek dedi 17+3 de ise kordondan göremedim dedi.Ben bişeyler alıcaktım tüh diyince sen al al dedi bana.size ultrason görüntüsü yolluyorum bana fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim :) Yalnız görüntüyü ekleyemiyorum :)bana yardımcı olabilir misiniz?
canım kapatıan diğer topiğe girip okuyabilirsin....