2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

neyse önce bi sağ sağlim doğsun da:) çok sabırsızım. zaman geçmiyo. bir an önce kucağıma almak istiyorum ben:)

aynen ben de biran önce kucağımıza alalım istiyorum ama daha yarı bile olmadı
perşembe randevumuz var inşallah
iple çekiyorum perşembeyi

evet benim de tam oralarda böyle sanki pıt pıt bişey atıyor. bazen dalgalanıyor bişeyler içerde. bi saat uzanıp elimi koyup hissetmeye çalışıyorum:)

Kizlar merhaba...

Yaa ben iki gun giremedim yani hafta sonunu ailecek gecirdik ama neler olmus neler!!!

Neden diger topik kapandi???

Neden bazi arkadaslarimiz kapsama alani disinda???

Ne oluyor???

Biri bana anlatir mi?

arkadaşlar doktor 11+3 de biz sormadan hayırlı olsun erkek bebek geliyor dedi.14+3 de %80-90 erkek bebek dedi 17+3 de ise kordondan göremedim dedi.Ben bişeyler alıcaktım tüh diyince sen al al dedi bana.size ultrason görüntüsü yolluyorum bana fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim :) Yalnız görüntüyü ekleyemiyorum :)bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Kizlar merhaba...

Yaa ben iki gun giremedim yani hafta sonunu ailecek gecirdik ama neler olmus neler!!!

Neden diger topik kapandi???

Neden bazi arkadaslarimiz kapsama alani disinda???

Ne oluyor???

Biri bana anlatir mi?

canım kapatıan diğer topiğe girip okuyabilirsin....

canım açmıyor sanırım...
benim doktorumda büyük ihtimal kız dedi bir ay sonra kesin birşey diyebilirim dedi ben bekliyorum aslında zor ama napalım :)

canım kapatıan diğer topiğe girip okuyabilirsin....

Hayatim okuyorum ama anlam veremiyorum!!!

Face'de haziran anneleri basligi altinda bir gruba uye olduklari icin mi butun bunlar?

Yani secim mi yapmalari gerekiyordu? ya face ya kk mi?

Ikisindede olmalarin nasil bir sakincasi var ki? Ben hic bir sohbette face'in on planda tutuldugunu gormedim...

Yaa bide uzaklastirilan arkadaslarin hic birinde ters bir hareket olsun ters bir soz olsun ne gordum ne duydum...

Bu arada Pelishh, Solistice, Nursalsa, Mia disinda kimler uzaklastirildi... Ya cok uzuldum ben cunku Nerdeyse 5 aylik hamis olucak hepimiz ve 5 ay boyunca iyisiyle kotusuyle hergun birseyler paylastik.

Of... Tekrar donceklermi? gerci birdaha kk'ya girmiyeceklerini yazmislar... :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…