- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- Konu Sahibi TwoPrincess
günaydın kızlarr neler olmuş burda yaaa
boşver yaa açma yeniden geride kalmış gitmiş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr neler olmuş burda yaaa
herkese günaydın!
herkes iyi mi? tatsız şeyler olmuş eski topiğimizde.(( umarım bu topikte aynı sorunları yaşamayız.
bebişleriniz nasıl. ben artık hissetmeye başladım bebişimi.:)) sabahları bi saat elim karnımda bekliyorum daha fazla hissedebilmek için.
hadi gözün aydın.. dinlenirken daha net hissedersin
evet genelde sabhları uyanınca oluyor. bi de gece yatınca.
ne güzel daha geceleride uyandırcak seni:)
herkese günaydın!
Herkes iyi mi? Tatsız şeyler olmuş eski topiğimizde.(( umarım bu topikte aynı sorunları yaşamayız.
Bebişleriniz nasıl. Ben artık hissetmeye başladım bebişimi.:)) sabahları bi saat elim karnımda bekliyorum daha fazla hissedebilmek için.
sabırsızlıkla bekliyorum:)
gerçi o zaman da yeter artık uyuyamıyorum diycem ama olsun. en azaından orda var olduğunu hissetmek güzel:)
maşallahhhh ne güzel
Ben de sağda solda bişeyler hissediyorum ama net değil
sanırım karın yağlarım yüzünden yastığı tekmeliyor gibi oluyolar
bebeişin yardım eder sanaherkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.benm bugün sınavlarım başlıyo üniversitede.inşallah bebişimle beraber geçeriz:))
Herkese Günaydın kızlar...Ben hala bebişimi hissedemiyorum, neyse bir aya başlarım bende belki...Dün bir fincan nescafe içtim, hala suçluluk duyuyorum.Cumarteside canım çok çekti diye dışardan bişey yedim bide.Kötü bir annemi olacam ben...?Kiloda almışım bu hafta.Bunlar mızırdanmalırmdı....
Bu hafta Çarşamba kızımı görmeye gidecez babasıyla görüş günümüz geldi yuppi.Bir ay geçti geldi görüş günü...Bide haftası kızımıza cici aldık.Bunlar da mutluluk sayıklamalarıdır.
Herkese Günaydın kızlar...Ben hala bebişimi hissedemiyorum, neyse bir aya başlarım bende belki...Dün bir fincan nescafe içtim, hala suçluluk duyuyorum.Cumarteside canım çok çekti diye dışardan bişey yedim bide.Kötü bir annemi olacam ben...?Kiloda almışım bu hafta.Bunlar mızırdanmalırmdı....
Bu hafta Çarşamba kızımı görmeye gidecez babasıyla görüş günümüz geldi yuppi.Bir ay geçti geldi görüş günü...Bide haftası kızımıza cici aldık.Bunlar da mutluluk sayıklamalarıdır.
herkese günaydın kızlar...ben hala bebişimi hissedemiyorum, neyse bir aya başlarım bende belki...dün bir fincan nescafe içtim, hala suçluluk duyuyorum.cumarteside canım çok çekti diye dışardan bişey yedim bide.kötü bir annemi olacam ben...?kiloda almışım bu hafta.bunlar mızırdanmalırmdı....
Bu hafta çarşamba kızımı görmeye gidecez babasıyla görüş günümüz geldi yuppi.bir ay geçti geldi görüş günü...bide haftası kızımıza cici aldık.bunlar da mutluluk sayıklamalarıdır.
akıllı bıdık ,minesualp ve Hilma teşekkür ederim cevapladığınız için.İçim rahatla burdan birileri bir şey olmaz deyince...
çikolatada da kafein var ama muayenelerden önce bebiş hareketli olsun diye yiyoruz