2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese günaydın!

herkes iyi mi? tatsız şeyler olmuş eski topiğimizde.:KK43:(( umarım bu topikte aynı sorunları yaşamayız.

bebişleriniz nasıl. ben artık hissetmeye başladım bebişimi.:)) sabahları bi saat elim karnımda bekliyorum daha fazla hissedebilmek için.

herkese günaydın!

herkes iyi mi? tatsız şeyler olmuş eski topiğimizde.:KK43:(( umarım bu topikte aynı sorunları yaşamayız.

bebişleriniz nasıl. ben artık hissetmeye başladım bebişimi.:)) sabahları bi saat elim karnımda bekliyorum daha fazla hissedebilmek için.

hadi gözün aydın.. dinlenirken daha net hissedersin

herkese günaydın!

Herkes iyi mi? Tatsız şeyler olmuş eski topiğimizde.:KK43:(( umarım bu topikte aynı sorunları yaşamayız.

Bebişleriniz nasıl. Ben artık hissetmeye başladım bebişimi.:)) sabahları bi saat elim karnımda bekliyorum daha fazla hissedebilmek için.

maşallahhhh ne güzel:KK16:
Ben de sağda solda bişeyler hissediyorum ama net değil
sanırım karın yağlarım yüzünden yastığı tekmeliyor gibi oluyolar:KK1:

sabırsızlıkla bekliyorum:)
gerçi o zaman da yeter artık uyuyamıyorum diycem ama olsun. en azaından orda var olduğunu hissetmek güzel:)

yoo çok güzel oluyo ben geceleri gülerek uyandıgıımı biliyorum.. eşimde öle eli karnımda uyumuşsa onuda uyandırıyodu oda hoplayıp yatakta zıplıyordu::):)

herkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.benm bugün sınavlarım başlıyo üniversitede.inşallah bebişimle beraber geçeriz:))

Herkese Günaydın kızlar...Ben hala bebişimi hissedemiyorum, neyse bir aya başlarım bende belki...Dün bir fincan nescafe içtim, hala suçluluk duyuyorum.Cumarteside canım çok çekti diye dışardan bişey yedim bide.Kötü bir annemi olacam ben...?Kiloda almışım bu hafta.Bunlar mızırdanmalırmdı....:KK43:
Bu hafta Çarşamba kızımı görmeye gidecez babasıyla görüş günümüz geldi yuppi.Bir ay geçti geldi görüş günü...Bide haftası kızımıza cici aldık.Bunlar da mutluluk sayıklamalarıdır.:KK9:

maşallahhhh ne güzel:KK16:
Ben de sağda solda bişeyler hissediyorum ama net değil
sanırım karın yağlarım yüzünden yastığı tekmeliyor gibi oluyolar:KK1:

bende de var o yağlar. ben ondan hissedemiyorum diye düşünüyordum:)
çok belirgin olmasa da hissediyorum.o da yeter şimdilik bana.

herkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.benm bugün sınavlarım başlıyo üniversitede.inşallah bebişimle beraber geçeriz:))
bebeişin yardım eder sana
Herkese Günaydın kızlar...Ben hala bebişimi hissedemiyorum, neyse bir aya başlarım bende belki...Dün bir fincan nescafe içtim, hala suçluluk duyuyorum.Cumarteside canım çok çekti diye dışardan bişey yedim bide.Kötü bir annemi olacam ben...?Kiloda almışım bu hafta.Bunlar mızırdanmalırmdı....:KK43:
Bu hafta Çarşamba kızımı görmeye gidecez babasıyla görüş günümüz geldi yuppi.Bir ay geçti geldi görüş günü...Bide haftası kızımıza cici aldık.Bunlar da mutluluk sayıklamalarıdır.:KK9:

bişey olmaz ya ne olcak 1 fincan kahveyle bende arada içiyorum bazen...hayırlı haberlerle gelirsin inş.

ben de bikaç kez türk kahvesi içtim. bir de yılbaşında dayanamayıp kola içtim ama çok az. öyle ayda yılda bişey olmaz herhalde:)

herkese günaydın kızlar...ben hala bebişimi hissedemiyorum, neyse bir aya başlarım bende belki...dün bir fincan nescafe içtim, hala suçluluk duyuyorum.cumarteside canım çok çekti diye dışardan bişey yedim bide.kötü bir annemi olacam ben...?kiloda almışım bu hafta.bunlar mızırdanmalırmdı....:KK43:
Bu hafta çarşamba kızımı görmeye gidecez babasıyla görüş günümüz geldi yuppi.bir ay geçti geldi görüş günü...bide haftası kızımıza cici aldık.bunlar da mutluluk sayıklamalarıdır.:KK9:

daha erken 20. Hatta 21. Haftaya kadar yolu var
kahve için de günde 2 fincana izin veriliyor o yüzden sadece 1 gün için 1 fincan bence zarar vermez
ama yine de 1 defaya mahsus olsun:KK20:

bence bu kadar da kendini kasmaya gerek yok.rahat olmak lazım biraz.ben bugüne kadar kola da içtim,çay zaten içiyorum, hamburger, her akşam sütlü neskafe(sade süt içemiyorum) içiyorum.bazen işleri akışına bırakmak lazım.zaten doğunca bebiş hepsini yine içecek. ama tüm bu yeme içme heveslerim geçti şimdi diyete başladım:)

akıllı bıdık ,minesualp ve Hilma teşekkür ederim cevapladığınız için.İçim rahatla burdan birileri bir şey olmaz deyince...

çikolatada da kafein var ama muayenelerden önce bebiş hareketli olsun diye yiyoruz:KK34:

ben zaten çok sağlıklı beslenemiyorum bazen. doktorum her gün yumurda ye, 2 bardak süt iç, bi kase yoğurt ye dedi ama ben ancak yarısını yapabiliyorum. bi de haftada iki kere balık ye dedi ama bir kere bile zor yiyorum.

X