2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım ben ilk aylarda decavit kullandım bi kutu o bitincede doktorum elevit verdi devam ediyorum ben hala

normalde cok sevmıyorum topukluyuuu özel zamnlarda faln bnm aykkabım spor :KK70: gecen heveslendım diye giyim dedim ilk düşme deneyımımde dusemeden eşim tutmusdu ikincisinde semsıyeyle ugrasrken fırsattdan ıstıfade dustum ben pat totmun ustuneee eşim yaskladı sonra topukluyu :KK70:

normalde cok sevmıyorum topukluyuuu özel zamnlarda faln bnm aykkabım spor :KK70: gecen heveslendım diye giyim dedim ilk düşme deneyımımde dusemeden eşim tutmusdu ikincisinde semsıyeyle ugrasrken fırsattdan ıstıfade dustum ben pat totmun ustuneee eşim yaskladı sonra topukluyu :KK70:

dogrudur bende hiç giymedim topuklu hayatımda pek sevemedik birbirimizi:) bende 1.75 eşimde 1.86

selam arkadaslar.. nasılsınız ? cinsiyet öğrenen var mı ?

meraba ben öğeneli nereddeyse 1 ay oluyor ama buraya yazmayı unutmuşum benim de oğlum olacak....
bi de diğer sayfa neden kapandı anlamadım bilen biri varsa bana da anlatabilirmi?

meraba ben öğeneli nereddeyse 1 ay oluyor ama buraya yazmayı unutmuşum benim de oğlum olacak....
bi de diğer sayfa neden kapandı anlamadım bilen biri varsa bana da anlatabilirmi?

benim de erkek olacak.

diğer topik neden kapatıldı pek anlamadım ben....

canım bildiğim kadarıyla site yöneticileri ile bi kaç arkadaşımız arasında tatsızlık yaşanmış, bunun sonucunda da siteden uzaklaştırılan arkadaşlarımız olmuş. konu daha fazla uzamasın diye temiz bi sayfa açıldı galiba. pelin ve zümrüt uzaklaştırıldı diye biliyorum başka bikaç isim daha var tabi

bende bişyler hissediyorum ama bebişmi bilmiyorum :) ilk bebeğim olduğundan ayırt edemiyorum daha :) göbek deliğinin biraz altında minik bi top sanki yatakta yatarken çok belli oluyo bazı sabahlar sol tarafımda oluyo o minik şişlik :KK1:
Kod:

X