2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ne guzel ya,Allah anali babali buyutsun.
iPad den girince gecmisi okumuyorum hic

Ben gece hic uyuyamadim. Midem bulandi mahvoldum,kusmadimda. Sonrada yanma basladi cildirtti beni. Sabaha karsi uyumusum.
Kiz gunaydin yazarkende cok kotu bel,sirt agrisi girdi ama Sirf sola. Esim sancimi diye soruyor ama cevabi bendede yok
Dusa girdim ama hafifledi simdi o agri.
Bizde tamamen beklemeye karar verdik 42.haftaya kadar yolu var,Ictimde kalmicak elbet cikacak diye.
Ama yinede carsamba ebe ne diyecekse ona gorede hareket edebiliriz. Oglum buyuk cunku eger dahada buyudu zor filan Derse isler degisir

Hakkimizda hayirlisi olsun

Kacda doktorun?

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım,14:40ta randevum,ben max. cumaya kadar bekleyeyim diyorum çünkü kilosunun artmasından ben de korkuyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.

bu arada senin oğlan gelmeye hazırlanıyor herhalde,keyfi geldisancı olma ihtimali çok yüksek inş. devamı gelir:)

Bizim doktorumuz da en fazla cumaya kadar bekleriz dedi.
bugun tekrar kOntrolumuz var bakalim ne dicek.
Dua edelim kizlar birbirimizeee

Bizim doktorumuz da en fazla cumaya kadar bekleriz dedi.
bugun tekrar kOntrolumuz var bakalim ne dicek.
Dua edelim kizlar birbirimizeee

ahh sen de mi kalmıştın,bahtsız haziran anneleri:))Allah hakkımızda hayırlısını versin.benim dr um yarın alalım diyo direk,hem de herhangi bir sorun yokken.sorumluluk almak istemiyor sanırım bakalım bugün tekrar konuşacağız.Evet kimin duasının kabul olacağı bilinmez,birbirimize de bol bol dua edelim.

Evet canim sizdenim bEn de
Bence de bekleyelim yaa bak annem beni 9 ay 25 gunluk dogurmuss

Evet canim sizdenim bEn de
Bence de bekleyelim yaa bak annem beni 9 ay 25 gunluk dogurmuss

ya eskiler ultrasyona,nst ye girmiyormuş bilmiyormuş ama rahtmış ne güzel..biz şimdi aman kalbi yavaşlarsa,kakasını yerse,kilosu fazla olursa diye hesap yapıp duruyoruz doktorlar da bekle diyemiyor..en azından cumaya kadar beklersem neredeyse 42ye kadr beklmiş olacağım sonrasını allah bilir artık.
hakkımızda hayırlısı olsun ama böyle beklemek zormuş..

kızlar ikinizinde gözü aydın, Allah yavrularınıza hayırlı uzun ömürler versin.

hayırlı olsun canımmm..
Darısı basımaaaa Allahımmmm hikayeni yaz ama merak ediyorum, bide suni sancı mı aldın nasıl olduu :18:
sağol canım darısı sizlere tatlım
hikayemi zaman olunca yazacağım
suni sancı son 2 3 saat kala aldım açılmam
çok zor oldu uzun sürdü.

yok canım doğumum inanılmaz kolaydı 5 10 dk da çıktım
doğru nefes alıp devamlı ıkınınca çıkıveriyor
hiç canım yanmadı korkma o sancılar beni mahvetti
doğum ve sonrası kolaydı içinden ılık ılık bişey çıkıyor resmen rahatlıyorsun
yani plasentayı falan düşünme.bebek doğunca gözün onun üzerinde oluyor
sana ne yaptıklarının farkında bile olmuyorsun

allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar ben bebişlerinizin kilosunu merak ediyorum ne kadar oldular diye..
ben şeker diyetindeyim şekeri yokse lnanlar bebişler kç kg?
cevaplarsanız sevinirim üşenmeyin ne olur

ay maşallah canım tam benim istediğim kilo...inş.bnm kızım da 3,5 doğar ya çok güzel kilosu iyi beslemişsiniz demekki

Saol canim. Ne yediysem yaramis herhal. Ama etden tavukdan tiksindim hic yemedim 9 ay balikda 3-4 defa anca
Insallah bebisin saglikli tontis gelir dunyaya

sizlerde baya azaldiniz Allah kurtarsin. ya ben bisey sorcam akintiniz ne renk birde cokmu sivi veya koyu kivamlimi?

Benim koyu sari gibiydi. Ama iki gundur acik sari,bazen beyaz.

slmm kızlarrır dogum yapanlar gozun aydın allah analı babalı buyutsnn bekleyenlerınde allah kurtarsn bır avazda
bugun 15 gunluk olduk salık ocagına gıttık kızımı annem pusetınde tasıdı ben sezeryanlıym dıe agır kaldırmıom ııkı annem tasıms cocumu ben çamura basıp
bır kaydım yuzu koyun yere yapıştım dıkıslerme bısı olmasn dıe dızlerımı ellerımı sıper aldım az zcıdı ama şukur iim çoçugumda kılo almış boyu uzamış vıtamın verdıler vıtamıne basladk yavas yavas buyuyrzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…