- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.921
yoksa zaten biz doğuramayacağız herhaldecalamity jane de doğum yapmış,o da bizle birlikteydi sanırım.hiç sancım yok falan diyordu kavuşmuş bebişine
biz de bekleme kararı aldık en azında perşembe ya da cumaya bekleyelim diyorum,bakalım bugün dr ne diyecek.
Ne guzel ya,Allah anali babali buyutsun.
iPad den girince gecmisi okumuyorum hic
Ben gece hic uyuyamadim. Midem bulandi mahvoldum,kusmadimda. Sonrada yanma basladi cildirtti beni. Sabaha karsi uyumusum.
Kiz gunaydin yazarkende cok kotu bel,sirt agrisi girdi ama Sirf sola. Esim sancimi diye soruyor ama cevabi bendede yok
Dusa girdim ama hafifledi simdi o agri.
Bizde tamamen beklemeye karar verdik 42.haftaya kadar yolu var,Ictimde kalmicak elbet cikacak diye.
Ama yinede carsamba ebe ne diyecekse ona gorede hareket edebiliriz. Oglum buyuk cunku eger dahada buyudu zor filan Derse isler degisir
Hakkimizda hayirlisi olsun
Kacda doktorun?
hayırlısı olsun canım,14:40ta randevum,ben max. cumaya kadar bekleyeyim diyorum çünkü kilosunun artmasından ben de korkuyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.
Ne guzel ya,Allah anali babali buyutsun.
iPad den girince gecmisi okumuyorum hic
Ben gece hic uyuyamadim. Midem bulandi mahvoldum,kusmadimda. Sonrada yanma basladi cildirtti beni. Sabaha karsi uyumusum.
Kiz gunaydin yazarkende cok kotu bel,sirt agrisi girdi ama Sirf sola. Esim sancimi diye soruyor ama cevabi bendede yok
Dusa girdim ama hafifledi simdi o agri.
Bizde tamamen beklemeye karar verdik 42.haftaya kadar yolu var,Ictimde kalmicak elbet cikacak diye.
Ama yinede carsamba ebe ne diyecekse ona gorede hareket edebiliriz. Oglum buyuk cunku eger dahada buyudu zor filan Derse isler degisir
Hakkimizda hayirlisi olsun
Kacda doktorun?
Bizim doktorumuz da en fazla cumaya kadar bekleriz dedi.
bugun tekrar kOntrolumuz var bakalim ne dicek.
Dua edelim kizlar birbirimizeee
ahh sen de mi kalmıştın,bahtsız haziran anneleri:))Allah hakkımızda hayırlısını versin.benim dr um yarın alalım diyo direk,hem de herhangi bir sorun yokken.sorumluluk almak istemiyor sanırım bakalım bugün tekrar konuşacağız.Evet kimin duasının kabul olacağı bilinmez,birbirimize de bol bol dua edelim.
Evet canim sizdenim bEn de
Bence de bekleyelim yaa bak annem beni 9 ay 25 gunluk dogurmuss
bu arada senin oğlan gelmeye hazırlanıyor herhalde,keyfi geldisancı olma ihtimali çok yüksek inş. devamı gelir:)
selamlar
kızlar doğum yaptım sabah 04.35 de
24 saat sancı çektim berbat bişeydi
ama doğum çok kolaydı 10 dk sürmedi bile
o sancılardan sonra doğum çocuk oyuncağı 4 dikişim var
oğluşum iyi 3450 gr 52cmdoğdu.darısı bekleyenlere umarım benim gibi sancı çekmezsiniz
doğum sırasında dua ettim Allah ım kimseye böyle sancı çektirme diye
Kizlar gunaydin,
Dun sabah 24.06.2012 Pazar gunu, saat 09:44 de bebigimiz olduuu :)) 3338 gram 51 cm :)) şimdi hastanedeyiz cok kisa yazicam ama daha sonra uzun uzun anlatirim. Cok kolay bir dogumdu darisi tum bekleyenlere, doktorumuz gelsin taburcu olup eve gidecegiz ozaman yazarim uzun uzun. Hepiniz icin dua ettim sanci cekerken :))
sağol canım darısı sizlere tatlımhayırlı olsun canımmm..
Darısı basımaaaa Allahımmmmhikayeni yaz ama merak ediyorum, bide suni sancı mı aldın nasıl olduu :18:
yok canım doğumum inanılmaz kolaydı 5 10 dk da çıktımCanim gözün aydin, cok sevindim, kavusmussun minigine... güle güle büyüt insallah :)
birde bisi sorucam, bebegin esini yani plasentayi cikarirken canin acidimi ? veya nasil oldu ya, cok merak ediyorum`?
benim yeni derdimde o oldu, bebekten sonra birde o cikacak diye kuruntu yapmaya basladim galiba kendime... pfff..
.
ay maşallah canım tam benim istediğim kilo...inş.bnm kızım da 3,5 doğar ya çok güzel kilosu iyi beslemişsiniz demekkiBen daha dogum yapmadim. Sekerim yok. Ultrasonda 2 hafta once 3575 gr di. Tontis sanirsam
ay maşallah canım tam benim istediğim kilo...inş.bnm kızım da 3,5 doğar ya çok güzel kilosu iyi beslemişsiniz demekki
sizlerde baya azaldiniz Allah kurtarsin. ya ben bisey sorcam akintiniz ne renk birde cokmu sivi veya koyu kivamlimi?