- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.941
Kizlar gunaydin,
Dun sabah 24.06.2012 Pazar gunu, saat 09:44 de bebigimiz olduuu :)) 3338 gram 51 cm :)) şimdi hastanedeyiz cok kisa yazicam ama daha sonra uzun uzun anlatirim. Cok kolay bir dogumdu darisi tum bekleyenlere, doktorumuz gelsin taburcu olup eve gidecegiz ozaman yazarim uzun uzun. Hepiniz icin dua ettim sanci cekerken :))
Evet canim sizdenim bEn de
Bence de bekleyelim yaa bak annem beni 9 ay 25 gunluk dogurmuss
canım hadi geçmiş olsun o zaman allah analı bablı büyütmeyi nasit etsin kaç kilo doğdu bebeğin ...bi de sezeryen olunca kaç kilo gidiyor doğumdan sonra canım ne kadr almıştın senslmm kızlarrır dogum yapanlar gozun aydın allah analı babalı buyutsnn bekleyenlerınde allah kurtarsn bır avazda
bugun 15 gunluk olduk salık ocagına gıttık kızımı annem pusetınde tasıdı ben sezeryanlıym dıe agır kaldırmıom ııkı annem tasıms cocumu ben çamura basıp
bır kaydım yuzu koyun yere yapıştım dıkıslerme bısı olmasn dıe dızlerımı ellerımı sıper aldım az zcıdı ama şukur iimçoçugumda kılo almış boyu uzamış vıtamın verdıler vıtamıne basladk yavas yavas buyuyrzz
allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar ben bebişlerinizin kilosunu merak ediyorum ne kadar oldular diye..
ben şeker diyetindeyim şekeri yokse lnanlar bebişler kç kg?
cevaplarsanız sevinirim üşenmeyin ne olur
sizlerde baya azaldiniz Allah kurtarsin. ya ben bisey sorcam akintiniz ne renk birde cokmu sivi veya koyu kivamlimi?
56 ile basladim 72-73 arasi gidip geliyorum 2 haftadir. Masallah diyeyim kendim. 17 kilo oluyor sanirsam?zeynep kaç kilo aldın peki canım?
benimde sekerim yok canım. bebeğim cuma günü 3500 kg'dı.. bende 10 kilo aldım toplamda..
sende hayırlısıyla alırsın insallah yawrunu kucagına..
inş..canım beişleriniz çok iyi ya maşşallah
o zaman bebeğin kilosunun bizim kilomuzla pek bi orantısı yok zeynep 17 becom 10 kilo almış ikinizinde bebişi 3.5 bende üzülüyorsum fazla kilo almadım bebeğim zayıf olcak diye
canım hadi geçmiş olsun o zaman allah analı bablı büyütmeyi nasit etsin kaç kilo doğdu bebeğin ...bi de sezeryen olunca kaç kilo gidiyor doğumdan sonra canım ne kadr almıştın sen
56 ile basladim 72-73 arasi gidip geliyorum 2 haftadir. Masallah diyeyim kendim. 17 kilo oluyor sanirsam?
Canim sen hastane cantana ne hazirladin? ya ben soruyorum burdaki arkadaslara hicbisey hazirlama diyorlar ama ben Tr kurallarina uygun hazirladim duruyor
Canim ben dogum yapacagim hastnenin sitesine baktim orda kisacik yazmislar. Horsens de mi dogumun olcak? Vejlede varmi dogumhane hayirliyamadim. Benim kuzen 5 ay once horsens de yapti ama vejlede oturuyor.
Kendimce bir kac eklemem oldu cantaya
Bebege
Pisik kremi
Bez
Agizbezi(stofble dedikleri sey)
Bez
3 citcitli
1 yelek
2 battaniye
Emzik
Corap
Ben Kolding de dogum yapicam canim, sezeryan ile. Bana herkes diyor bisey alma yanina sadece battaniye ve bebegin cikis kiyafetlerini birde emzik al. Bense kocaman bir valiz yaptimilk cocugumu Turkiyede dogurdum ya valla koca bir valizle gittik ayni sandim:26: ya birde ben 5 gun kalicam acaba ekstra neler alsam dusunup duruyorum.:18:
Kız trde ki gibi hazırlama :))
Ben 3 gün kalcam. Kendime rahat birseyler aldim,deodorant,iç çamaşırı, atlet, pijama ,disfircasi bide sampuanimi koydum
Sonra eksik çıkarsa eve birini yollamam basit olacak :) hastane ile ev arası 20 dk var veya yok
Iyi o zaman valizimi bosaltayimsenin soylediklerinin fazlasi var eksigi yok gorsen tatilemi cikiyosun dersin valla
Ee insan bilemiyorki.Belki eksik cikcak belkide fazla bile koymussumdur.Hic bilmiyorum bende
Simdi kolding in sitesine baktimda soyle yaziyor:
Hvad skal du medbringe?
• Eget tøj
• Tøj til barnet (afdelingen har tøj man kan bruge)
• Amme BH og ammeindlæg (uld-indlæg anbefales)
• Toiletsager
Tabi telefon sarji,kamera sarji filanda al yanina unutma.Lazim olur :)
Aa ben goguspedide aldim yanima.
Ama kanama icin ped filan hastane veriyormus
Bebege bezde varmis hastanede ama ben koydum yinede
canim hastane sitesine ne kdr baktin bilmiyorum ama surada ek seyler yaziyor
Praktiske oplysninger
Gomlek aldim ben bide,tek tek aklima geliyor
Esin yaninda kalcakmi?
Yok canim esim kalamazki benim evde 4 yasinda bir kizim var ona bakacak mecburen. senin esinmi kalacak? benim kimsem yok burda canim butun ailem tr de. ben geleli 4 seneye yaklasti. senin ailen burdami?
Ah bacim ben bunlarin hepsini hazirladim valla cok sevindim eksigim yok fazlam varbir tek telefon sarji koymadim, dogru bak o cok onemli.:44: sen kendi camasirlarinimi kullanacaksin yoksa hastanenin verdiklerinimi kullanacaksin?