2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam kızlar..
bi elin parmaklarını gecmiyoruz sanırsam, 40 ını dolduranlar da doğurunca kimseler kalmıycak. walla ben doğuranlar topiğine bakıyorum artık kimse yok cünküm buralarda
dün gece öyle rahat uyumusumkiiii.. dün pikniğe gittik sahile (ben yine bütün gün özel sandalyemde oturdum ) heralde temiz hawa carpti bi uyumusumki sormayın. hala uykum war ama yatmıycam gece uyuyamam die..
dün aksam ewde sancılarım tuttu yine bi ara esim sayıyodu 7 dakikada bi oldu bi kaç kere. sonra afedersiniz wc ye zor yetiştim, ishal olmusum. rahatladım. dedim esime kalk yürüyüş yapalım. 11 den 12 ye kadar yürüdük ama ewe zor yetiştim yine, cok sancım oldu yolda.. gece de kasılmalarım oldu ama suan tık yok
anlamıyorum bu işin sonu nereye warıcak.. bu kadar sık sancılar war bi cacık yok

cok sewindim canım yaa masallah darısı basımıza
sanırım sende 40 ını dolduranlardansın..
umutuszluk yok kızlar bekliycezzzz

Evet canim sizdenim bEn de
Bence de bekleyelim yaa bak annem beni 9 ay 25 gunluk dogurmuss

masallah yaaa, anam biz o kadar nası bekleriz bilmiyorum.. biz beklesek doktor beklemez sanırım..
bdt den en geccc 1 hafta sonra yatırırım dedi. 8.gün bile olmaz, 7 de burdasın dedi..
Allahım suni sancılara muhtac bırakmasınnnnn bırakırsa da en hafifiyle atlatalım insallah kızlarım

canım hadi geçmiş olsun o zaman allah analı bablı büyütmeyi nasit etsin kaç kilo doğdu bebeğin ...bi de sezeryen olunca kaç kilo gidiyor doğumdan sonra canım ne kadr almıştın sen

benimde sekerim yok canım. bebeğim cuma günü 3500 kg'dı.. bende 10 kilo aldım toplamda..
sende hayırlısıyla alırsın insallah yawrunu kucagına..

sizlerde baya azaldiniz Allah kurtarsin. ya ben bisey sorcam akintiniz ne renk birde cokmu sivi veya koyu kivamlimi?

amin canım..
benim akıntım genelde beyaz ama bazen koyu kıwamlı we sarı oldugu da oluyo. doktor gecen hafta fitil wermişti, doğumda zarar görürsün bunu kullan azalsın akıntın demişti (nedenini anlamamıstım) ama ben 3 gün kullanabildim cok fena yaptı beni. doktora bu hafta söledim bıraktım diye, o da alttan muayne ederken zaten yok akıntın azalmıs dedi ama war yine biraz.. hamileliğimin basından beri war gerci.. ama genelde beyaz we koyu kıwamlı oluyo..

o zaman bebeğin kilosunun bizim kilomuzla pek bi orantısı yok zeynep 17 becom 10 kilo almış ikinizinde bebişi 3.5 bende üzülüyorsum fazla kilo almadım bebeğim zayıf olcak diye

o zaman bebeğin kilosunun bizim kilomuzla pek bi orantısı yok zeynep 17 becom 10 kilo almış ikinizinde bebişi 3.5 bende üzülüyorsum fazla kilo almadım bebeğim zayıf olcak diye

hiç üzülme canımcım. daha az kilo alanlar da war, onun annnenin kilosuyla alakası yok diye okumustum bende..

canım hadi geçmiş olsun o zaman allah analı bablı büyütmeyi nasit etsin kaç kilo doğdu bebeğin ...bi de sezeryen olunca kaç kilo gidiyor doğumdan sonra canım ne kadr almıştın sen

canım gebelık şekerımde çıkmıştı bnm dıet yaptım eh işte fazla uyamadım ama sekerım dustu dıyetten sonra 3300 dogdu kızım 66 ile hamıle kaldım 88 dogurdum 84 kılodaydm 3. gunu tartıldıgımda anlam veremedım 15.gundeyım suan karnım baya ınmıs durumda tartılmadım hiç bıdaha
allah sag salımkucagna almayı nasıp etsın sanada

kızlar bu arada emzirme atleti gerçekten kullanışlı
acayip ter döküyorum atletsiz olmuyor terimi emiyor
ayrıca şu depent emici külotlar çok işime yaradı
daha hiç iç çamaşırı giymedim rahat oluyor
hastanede çok uzun durmadım 04.35 de doğum yaptım 12.30 da çıktım
ona rağmen 2 gecelik değiştirdim pijama hiç giyinmedim
çantaya bi ton gereksiz şey koymuşum makyaj malzemesi
diş fırçası vss gibi bi tek saçımı taradım
çorap 2 tane yetti bide doğumdan sonra sadece bacaklarım üşüdü
sonrasında hala ter dökmeye devam ettim özellikle emzirmeye çalışırken çok terleniliyor.

Canim sen hastane cantana ne hazirladin? ya ben soruyorum burdaki arkadaslara hicbisey hazirlama diyorlar ama ben Tr kurallarina uygun hazirladim duruyor

Canim ben dogum yapacagim hastnenin sitesine baktim orda kisacik yazmislar. Horsens de mi dogumun olcak? Vejlede varmi dogumhane hayirliyamadim. Benim kuzen 5 ay once horsens de yapti ama vejlede oturuyor.

Kendimce bir kac eklemem oldu cantaya
Bebege
Pisik kremi
Bez
Agizbezi(stofble dedikleri sey)
Bez
3 citcitli
1 yelek
2 battaniye
Emzik
Corap

Ben Kolding de dogum yapicam canim, sezeryan ile. Bana herkes diyor bisey alma yanina sadece battaniye ve bebegin cikis kiyafetlerini birde emzik al. Bense kocaman bir valiz yaptim ilk cocugumu Turkiyede dogurdum ya valla koca bir valizle gittik ayni sandim:26: ya birde ben 5 gun kalicam acaba ekstra neler alsam dusunup duruyorum.:18:

Kız trde ki gibi hazırlama :))
Ben 3 gün kalcam. Kendime rahat birseyler aldim,deodorant,iç çamaşırı, atlet, pijama ,disfircasi bide sampuanimi koydum
Sonra eksik çıkarsa eve birini yollamam basit olacak :) hastane ile ev arası 20 dk var veya yok

Iyi o zaman valizimi bosaltayim senin soylediklerinin fazlasi var eksigi yok gorsen tatilemi cikiyosun dersin valla

Iyi o zaman valizimi bosaltayim senin soylediklerinin fazlasi var eksigi yok gorsen tatilemi cikiyosun dersin valla

Ee insan bilemiyorki.Belki eksik cikcak belkide fazla bile koymussumdur.Hic bilmiyorum bende
Simdi kolding in sitesine baktimda soyle yaziyor:

Hvad skal du medbringe?
• Eget tøj
• Tøj til barnet (afdelingen har tøj man kan bruge)
• Amme BH og ammeindlæg (uld-indlæg anbefales)
• Toiletsager

Tabi telefon sarji,kamera sarji filanda al yanina unutma.Lazim olur :)

Aa ben goguspedide aldim yanima.

Ama kanama icin ped filan hastane veriyormus
Bebege bezde varmis hastanede ama ben koydum yinede

Ah bacim ben bunlarin hepsini hazirladim valla cok sevindim eksigim yok fazlam var bir tek telefon sarji koymadim, dogru bak o cok onemli.:44: sen kendi camasirlarinimi kullanacaksin yoksa hastanenin verdiklerinimi kullanacaksin?

canim hastane sitesine ne kdr baktin bilmiyorum ama surada ek seyler yaziyor

Praktiske oplysninger

Gomlek aldim ben bide,tek tek aklima geliyor
Esin yaninda kalcakmi?

Yok canim esim kalamazki benim evde 4 yasinda bir kizim var ona bakacak mecburen. senin esinmi kalacak? benim kimsem yok burda canim butun ailem tr de. ben geleli 4 seneye yaklasti. senin ailen burdami?

Yok canim esim kalamazki benim evde 4 yasinda bir kizim var ona bakacak mecburen. senin esinmi kalacak? benim kimsem yok burda canim butun ailem tr de. ben geleli 4 seneye yaklasti. senin ailen burdami?

Anladim canim.Esim kalcak diye umuyorum.Kaynanami getirdik TR den.Oda bizimle kaliyor
Ailem burda.Ben burda dogdum buyudum.
Esinin ailesi burdami?

Ah bacim ben bunlarin hepsini hazirladim valla cok sevindim eksigim yok fazlam var bir tek telefon sarji koymadim, dogru bak o cok onemli.:44: sen kendi camasirlarinimi kullanacaksin yoksa hastanenin verdiklerinimi kullanacaksin?

Ben aldim 1beden buyuk ama iste ise yaramazsa hastaneninkini kullanirim.Aldim yine cantama kendiminkilerinden 3tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…