- 20 Ekim 2011
- 1.147
- 112
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.901
hayırlı doğumlar canım. artık sezeryan için zorunlu belgesi şart mı?nasıl oluyor canım?biraz ayrıntı verir misin?ne yazdılar mesela?
kim onayladı?
iyi akşamlar haziran annelerii
doğum yapanların gözü aydın.
4 gündür sık aralıklarla sancılanıyordum, 4 cm açılmam var.
ben normal doğum yapmayacağmo nedenle yatışım yapılmamıştı. bugün nihayet kendi dr uma göründüm sezeryana alıcaktı bazı belgeler gerekiyordu mecburi sezeryan olacağıma dair pazar olmasndan dolayı alamadık.
26.06.2012 saat 9 minik meleğimm prensesim geliyorr
2 temmuzda olan doğum tarihini 26 hazirana alarak annesini HAZİRAN annesi ilan ediyor
ben dedim ama ıkıncam sıkıncam haziran annesi olucam
şimdi de eşim biraz daha beklesek mi diye aklıma karpuz kabuğu soktu,oofff...ne yapmalıyım
ne güzel ya 4 cm açılman var,ben de ne sancı var ne bişey.aslında açıklık var mı bilmiyorum dr alttan muayene etmedi.
eğer bu gece ya da yarın falan gelmezse oğlum ben de 26.06.2012 de 9 da hastaneye yatış yapacağız,suni sancı verecekler.
Tüm bebişine kavuşmayı bekleyenleer için hayırlısı..allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin.inş. bir avazda kurtuluruz:26:
şimdi de eşim biraz daha beklesek mi diye aklıma karpuz kabuğu soktu,oofff...ne yapmalıyım
Benim esimde kendi gelene kdr beklesekmi diye doneklik yapiocarsamba ebe ne derse o dedim
Benim esimde kendi gelene kdr beklesekmi diye doneklik yapiocarsamba ebe ne derse o dedim
amin canım inşAllahh, benimde içim gidiyor normal doğurmak istiyorum ben de:26:
çok güzel yapabilirim belki ama bana da kısmet olmayacak gibi Allahtan hayırlısı tabi son ana kadar bişe demek istemiyorum belki bişey olur normal doğururum
suni sancı falan alsanda stres yapma canım, vardır bir hayır ertelemede bence bu seferde iyice sıkılacaksın
vallahi doktorlar başından savıyo burda,o yüzden kararsız kaldık.nette baktık 42ye kadar yolu var diyo.o kadar beklemem de 3 5 gün beklesem mi diye düşünüyoruz.
ooff ne zor şeymiş karar vermek beklesem mi beklemesem mi
tüm hamilelere kolay hızlı doğumlar diliyorum ve bebeğini kucağına almışlara da bol boooll süt ve sabıryarın sabah 8 de sezaryenim var kızım geliyoorr heyecandan patlamak üzereyim
selamlar
kızlar doğum yaptım sabah 04.35 de
24 saat sancı çektim berbat bişeydi
ama doğum çok kolaydı 10 dk sürmedi bile
o sancılardan sonra doğum çocuk oyuncağı 4 dikişim var
oğluşum iyi 3450 gr 52cmdoğdu.darısı bekleyenlere umarım benim gibi sancı çekmezsiniz
doğum sırasında dua ettim Allah ım kimseye böyle sancı çektirme diye
iyi akşamlar haziran annelerii
doğum yapanların gözü aydın.
4 gündür sık aralıklarla sancılanıyordum, 4 cm açılmam var.
ben normal doğum yapmayacağmo nedenle yatışım yapılmamıştı. bugün nihayet kendi dr uma göründüm sezeryana alıcaktı bazı belgeler gerekiyordu mecburi sezeryan olacağıma dair pazar olmasndan dolayı alamadık.
26.06.2012 saat 9 minik meleğimm prensesim geliyorr
2 temmuzda olan doğum tarihini 26 hazirana alarak annesini HAZİRAN annesi ilan ediyor
ben dedim ama ıkıncam sıkıncam haziran annesi olucam
Kızlar nasılsınız? Ben iyi sayılırım şuan kızımın kakasını bitirmesini bekliyorum altını alıcam uyucaz ama genel olarak hafiften depresyona giriyo gibiyim sanki:)
Öncelikle sezeryan olmanın büyük zorluğunu çekiyorum iki büklüm yürüyorum bebeğe yetişemiyorum sırtım felaket ağrıyo dikişleri hiç sormayın bile. Göbeğim hamile gibi değil şişman göbeği gibi ve sarktı sallanıyo gibi oluyo hasta bezi ve pedden popom çok kötü pişti uykusuzum dikiş korkumdan yıkanamıyorum hiçte oturamıyorum açılcaklar diyede ödüm patlıyo epilasyonda yapamıyorum oda rahatsız ediyo ve bebeğe tek başıma bakıyorum gibi bişey kendi ailemle aynı apt.dayız annem gelip gidiyo genelde uyuyo oluyo o zamanlar babam arada pışpışlıyo kayınvalide pek uğramıyo uğrasada anca akıl veriyo. Zaten daha hastanede başladılar annem çocuğu örter kayınvalideyle elti açar, annem kız daha kendine gelmedi der onlar emdirmeye zorlar, sütüm gelmedi hastanede çocuk aç kaldı kan uyuşmazlığımızda olduğundan sarılık riski yüksek o yüzden mama verdik ama hemşirelerden gizli saklı tabi onada karıştılar haklılar belki ama bide eşimide fişekliyolar ilk 2-3 gün nefret eder gibi baktı bana ve anneme hatta hala anneme karşı öyle gibi ve sürekli eltimi örnek veriyolar o sadece zıbınla yatırmış o hemen emzirmiş o öyle o böyle dedim o çocuk dr.uda ben mi bilmiyom allahın kış günü önü açık topuklu ayakkabıyla gezen kırosunu bana örnek gösteriyolar kaynanamda hergün arıyo emiyomu diye dahada sinir basıyo.
Hastanedeki 2 gün sütüm gelmedi sarı su geldi onuda bebek biraz aldı işte tutamadı göğsümü eve gelince sütlerim damlamaya başladı ama o kadar şiştilerki göğüs ucum dümdüz oldu silikon göğüs ucu pompa herşeyi denedim çıkaramadım tabi mamaya devam bu arada. Zorla aç bırak diyolar içim almıyo annemde kıyamıyo mama ver diyo ama biberona alıştı kaşıkla yedirmek çok zor oluyo döke saça iki saatte mama soğuyo biberon daha pratik ama göğüs yumuşaklığını anında anlayıp çıngar çıkarıyo. Hastanede ziyaretçiler evdede komşular abandı göğsüme çok mutsuzum sütü yok ucu yok deyip durdular yavrumuda çok ağlattılar boğarcasına verdiler mememi ama olmuyo işte.
Bugün pompayla sütümü sağdım çok bişe çıkmadı 2 kere 30 cc falan ama olsun biberonla verdim mamayı kusmuyo sütümü kusuyo bide kabız oldu gaz yaptı sütte bitti sadece pompayla geliyo emerek gelmiyo pompa biraz uçta yaptı akşamüstü ağzına alıp biraz emdi bu kezde süt gelmedi. İşler böyle ters gittikçe bende üzülüyorum mamayla büyüyen bir sürü çocuk var ama tabiki doğalı olsun anne sütü alsın istiyorum hem gece kalkıp mama hazırlamak ağzına memeyi sokmaktan daha zor ama napim mamasıylada çok mutlu uyanıp aranıyo doyup kaka yapıp biraz bakınıp yine uyuyo sessiz sakin bi bebek ama memeye geldimi ev inliyo napıcam bilmiyorum varmı önerileriniz?
Aslında özelden cvp yazarsanız daha iyi burda sayfalar kaçar ben bakana kadar.
Kizlar gunaydin,
Dun sabah 24.06.2012 Pazar gunu, saat 09:44 de bebigimiz olduuu :)) 3338 gram 51 cm :)) şimdi hastanedeyiz cok kisa yazicam ama daha sonra uzun uzun anlatirim. Cok kolay bir dogumdu darisi tum bekleyenlere, doktorumuz gelsin taburcu olup eve gidecegiz ozaman yazarim uzun uzun. Hepiniz icin dua ettim sanci cekerken :))
Allahım yarabbim ben okurken kusura bakma canım ama boğasım geldi eşini, ne sanıyor kendini, ben olsam yollarım anasının evine onunla yatsın kalksın tövbe tövbee, en hassas zamanlarımızda ve bu kadın sana bir evlat vermiş ne bakıyosun sen ananın ağzına. tabiki senin annen yanında olacak afedersin ama kıçını kaynanamı açacaksın. benim annem sağolsun doğumdan önce ve doğumdan sonra 1 hafta kadar yanımdaydı inan alt tarafımdaki dikişime bile pansumanı ona yaptırdım çünkü normal doğum olduğu için psikolojik olarak oraya dokunamadım, ne olacaktı yani kaynanama gel pıtışıma pansuman mı yap diyecektim ahh şu erkekler...
Kızlar nasılsınız? Ben iyi sayılırım şuan kızımın kakasını bitirmesini bekliyorum altını alıcam uyucaz ama genel olarak hafiften depresyona giriyo gibiyim sanki:)
Öncelikle sezeryan olmanın büyük zorluğunu çekiyorum iki büklüm yürüyorum bebeğe yetişemiyorum sırtım felaket ağrıyo dikişleri hiç sormayın bile. Göbeğim hamile gibi değil şişman göbeği gibi ve sarktı sallanıyo gibi oluyo hasta bezi ve pedden popom çok kötü pişti uykusuzum dikiş korkumdan yıkanamıyorum hiçte oturamıyorum açılcaklar diyede ödüm patlıyo epilasyonda yapamıyorum oda rahatsız ediyo ve bebeğe tek başıma bakıyorum gibi bişey kendi ailemle aynı apt.dayız annem gelip gidiyo genelde uyuyo oluyo o zamanlar babam arada pışpışlıyo kayınvalide pek uğramıyo uğrasada anca akıl veriyo. Zaten daha hastanede başladılar annem çocuğu örter kayınvalideyle elti açar, annem kız daha kendine gelmedi der onlar emdirmeye zorlar, sütüm gelmedi hastanede çocuk aç kaldı kan uyuşmazlığımızda olduğundan sarılık riski yüksek o yüzden mama verdik ama hemşirelerden gizli saklı tabi onada karıştılar haklılar belki ama bide eşimide fişekliyolar ilk 2-3 gün nefret eder gibi baktı bana ve anneme hatta hala anneme karşı öyle gibi ve sürekli eltimi örnek veriyolar o sadece zıbınla yatırmış o hemen emzirmiş o öyle o böyle dedim o çocuk dr.uda ben mi bilmiyom allahın kış günü önü açık topuklu ayakkabıyla gezen kırosunu bana örnek gösteriyolar kaynanamda hergün arıyo emiyomu diye dahada sinir basıyo.
Hastanedeki 2 gün sütüm gelmedi sarı su geldi onuda bebek biraz aldı işte tutamadı göğsümü eve gelince sütlerim damlamaya başladı ama o kadar şiştilerki göğüs ucum dümdüz oldu silikon göğüs ucu pompa herşeyi denedim çıkaramadım tabi mamaya devam bu arada. Zorla aç bırak diyolar içim almıyo annemde kıyamıyo mama ver diyo ama biberona alıştı kaşıkla yedirmek çok zor oluyo döke saça iki saatte mama soğuyo biberon daha pratik ama göğüs yumuşaklığını anında anlayıp çıngar çıkarıyo. Hastanede ziyaretçiler evdede komşular abandı göğsüme çok mutsuzum sütü yok ucu yok deyip durdular yavrumuda çok ağlattılar boğarcasına verdiler mememi ama olmuyo işte.
Bugün pompayla sütümü sağdım çok bişe çıkmadı 2 kere 30 cc falan ama olsun biberonla verdim mamayı kusmuyo sütümü kusuyo bide kabız oldu gaz yaptı sütte bitti sadece pompayla geliyo emerek gelmiyo pompa biraz uçta yaptı akşamüstü ağzına alıp biraz emdi bu kezde süt gelmedi. İşler böyle ters gittikçe bende üzülüyorum mamayla büyüyen bir sürü çocuk var ama tabiki doğalı olsun anne sütü alsın istiyorum hem gece kalkıp mama hazırlamak ağzına memeyi sokmaktan daha zor ama napim mamasıylada çok mutlu uyanıp aranıyo doyup kaka yapıp biraz bakınıp yine uyuyo sessiz sakin bi bebek ama memeye geldimi ev inliyo napıcam bilmiyorum varmı önerileriniz?
Aslında özelden cvp yazarsanız daha iyi burda sayfalar kaçar ben bakana kadar.
zeynep yok doğum mu yaptı yoksa
Günaydin
Hayal kirikligina ugratmak istemezdim seni ama dogurmadim