bizimde yarin oglusumla doktor kontrolümüz var, cok merak ediyorum acilmam olmusmu, yazmistim ya
zaten dün 1-2saat küvette, sicak suda oturdum diye.... belki acilmam olmustur diye düsünüyorum
birde merak ettigim kasiklarimda bir agri var ki anlatamam, sanki böyle icimden birseyler kopuyor, zaten otururken ayaga kalktigim zaman direk dogrulamiyorum iki büklüm
kaliyorum nedense... annemde diyorki bugün yarin gelir bu cocuk gününü gecirmez heralde...
merak ediyorum bakalim doktor amcamiz yarin ne dicek :)
Amin Canim, Allah sanada kolaylik versin, insallah rahatlikla yaparsin dogumunu aci cekmeden verirler bebisini kucagina...
Ne olursa olsun moralini yüksek tut, buna bebegininde seninde cok ihtiyaci var hem dogumda hemde sonra... :)
Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz....
selamlar
kızlar doğum yaptım sabah 04.35 de
24 saat sancı çektim berbat bişeydi
ama doğum çok kolaydı 10 dk sürmedi bile
o sancılardan sonra doğum çocuk oyuncağı 4 dikişim var
oğluşum iyi 3450 gr 52cm
doğdu.darısı bekleyenlere umarım benim gibi sancı çekmezsiniz
doğum sırasında dua ettim Allah ım kimseye böyle sancı çektirme diye
Canim gözün aydin, cok sevindim, kavusmussun minigine... güle güle büyüt insallah :)
birde bisi sorucam, bebegin esini yani plasentayi cikarirken canin acidimi ? veya nasil oldu ya, cok merak ediyorum`?
benim yeni derdimde o oldu, bebekten sonra birde o cikacak diye kuruntu yapmaya basladim galiba kendime... pfff..
iyi akşamlar haziran annelerii
doğum yapanların gözü aydın.
4 gündür sık aralıklarla sancılanıyordum, 4 cm açılmam var.
ben normal doğum yapmayacağmo nedenle yatışım yapılmamıştı. bugün nihayet kendi dr uma göründüm sezeryana alıcaktı bazı belgeler gerekiyordu mecburi sezeryan olacağıma dair pazar olmasndan dolayı alamadık.
26.06.2012 saat 9 minik meleğimm prensesim geliyorr
2 temmuzda olan doğum tarihini 26 hazirana alarak annesini HAZİRAN annesi ilan ediyor
ben dedim ama ıkıncam sıkıncam haziran annesi olucam
:) Allah hepimizi kisa zamanda kavustursun insallah bebislerimize...
ne güzel sen saatini bile biliyorsun neredeyse... bizde bizimkinin keyfini beklicez mecbur :)
hayirlisiyla bir kavussaydik...