- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.881
Insallah,agzindan bal damliyor
Benim dün ve bugün(simdi) yine asagi bölgede batma oluyor.
Simdi acaba kafasi iyicemi yerlesiyor,neler oluyor diye dusunuyorum.Ama bi tahminde bulunamiyorum
Hala hamile degilim gibi.Her isi yapip geziyorum.Hava yagmurluydu cktik yinede esimle 2saat dolandik geldik.Saolsun kaynana yalniz birakti bizi,evde kaldi
bebeğin ömürlü ve sağlıklı olsun canım..
suni sancıı,allahım benim de sonum olacak:18:
allah razı olsun senden inş. hayırlısı ile bizde kurtulsak,senin kendi sancın gelmiş biraz açılman olmuştur.bizde o da yok suni sancı ile açacaklar,sonrası :18::18::18:
Allah analı babalı büyütsün canım
darısı bizlere
cemi cümlemize canım,korkma doğumda hiç acı hıssetmıyosun,sancı çok kötü.bu arada benim prensesım 3 kg 660 gr ve 49 cm.normal dogum süper bişi ya anlatamam.bence her kadın yaşamalı.hala ınanamıyorum bu güzel şeyi ben mi yaptım diye.ama bi problemımız var benim kızım beni emmiyo.elektrıklı pompayla sütümü sağıp verıyorum.mamada verıyorum.cunku sütüm yetmiyo ama çogalcak insaaallah.beni bıraz üzüyo bu yaramaz kız.
Canım yaaa eveeettt, nasıl akıl edemedim ben bunuuukuzuuu tabii yapar doğumu kolaylaştırır.35 den sonr gebe bir kadının banyo suyu ılık olup en fazla 10 dk.sürmeli.birde sakın bir daha tek başına banyoyo ğirme...ya doğumun başlasaydı ne yapacaktın.hem küvetin içine skın ğirme ya suyun ğelseydi anlamzdın kii.(
Cok güzel bir haber bu :) hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz, Allah anali babali büyütsün :)kızlar selam ben jelibonsun görümcesiyim:) bebeğimiz dogdu sabaha karşı çok şükür ikisi de cok iyiymiş...bugun öğlen çıkıcaklar hastaneden inşallah..kendisi daha detaylı bilgiler verir size
Merhaba bayanlar.bu sabah sanki adet ağrısı gibi karın ağrım vardı,şimdi geçti.Ay inş. bi belirtidir, çatlıcam yoksabu arada hep ikizler olacak diye şartlanmıştım,şimdi yengeç olacak oğlum(yani öle umut ediyorum,korkuyorum kesin bişey demeye artık:26:).nasıl olur acaba yengeç erkekleri,hiç çevremde de yok yengeç tanıdığım:44:
inş. hayrlısı ile alayım kucağıma miniğimi de
inş. senin de sütün artar,bol bol hurma ye ve sıvı tüket umarım faydası olur.
ben ne biberon,ne emzik,ne süt sağma makinesi aldım..umarım sorun yaşamam:26:
:)) işte buna çok seviniyoruuuummmmm :))yengeç erkekleri evcil ve çok annecil olurlar:)
benımde acıklıgım 1 cm sıcak suya gırsem mı ama ya e suyumun geldıugını anlamazsam anlarmıyım acaba bilemedim :)
selamlar
kızlar doğum yaptım sabah 04.35 de
24 saat sancı çektim berbat bişeydi
ama doğum çok kolaydı 10 dk sürmedi bile
o sancılardan sonra doğum çocuk oyuncağı 4 dikişim var
oğluşum iyi 3450 gr 52cmdoğdu.darısı bekleyenlere umarım benim gibi sancı çekmezsiniz
doğum sırasında dua ettim Allah ım kimseye böyle sancı çektirme diye
selamlar
oğluşum iyi 3450 gr 52cmdoğdu.darısı bekleyenlere umarım benim gibi sancı çekmezsiniz
selamlar
selamlar
Allah analı babalı büyütsün canım. ne güzerl normal olmuş maşallah.selamlar
inş. hayrlısı ile alayım kucağıma miniğimi de
inş. senin de sütün artar,bol bol hurma ye ve sıvı tüket umarım faydası olur.
ben ne biberon,ne emzik,ne süt sağma makinesi aldım..umarım sorun yaşamam:26:
iyi akşamlar haziran annelerii
doğum yapanların gözü aydın.
4 gündür sık aralıklarla sancılanıyordum, 4 cm açılmam var.
ben normal doğum yapmayacağmo nedenle yatışım yapılmamıştı. bugün nihayet kendi dr uma göründüm sezeryana alıcaktı bazı belgeler gerekiyordu mecburi sezeryan olacağıma dair pazar olmasndan dolayı alamadık.
26.06.2012 saat 9 minik meleğimm prensesim geliyorr
2 temmuzda olan doğum tarihini 26 hazirana alarak annesini HAZİRAN annesi ilan ediyor
ben dedim ama ıkıncam sıkıncam haziran annesi olucam
hayırlı doğumlar canım. artık sezeryan için zorunlu belgesi şart mı?nasıl oluyor canım?biraz ayrıntı verir misin?ne yazdılar mesela?iyi akşamlar haziran annelerii
doğum yapanların gözü aydın.
4 gündür sık aralıklarla sancılanıyordum, 4 cm açılmam var.
ben normal doğum yapmayacağmo nedenle yatışım yapılmamıştı. bugün nihayet kendi dr uma göründüm sezeryana alıcaktı bazı belgeler gerekiyordu mecburi sezeryan olacağıma dair pazar olmasndan dolayı alamadık.
26.06.2012 saat 9 minik meleğimm prensesim geliyorr
2 temmuzda olan doğum tarihini 26 hazirana alarak annesini HAZİRAN annesi ilan ediyor
ben dedim ama ıkıncam sıkıncam haziran annesi olucam