2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aynen ben de öyle hamile değilim sanki,bizde 1 2 saat avmde dolandık arkadaş diyor yorulduysan oturalım yok dedim..diyo arabada falan sen rahatsın ben böyle oturamıyordm..hamileliğimden hatıra karnımda çatlaklar oluştu bu hafta,hakikaten bu çocuk çatlattı beni gelmeyerek

cemi cümlemize canım,korkma doğumda hiç acı hıssetmıyosun,sancı çok kötü.bu arada benim prensesım 3 kg 660 gr ve 49 cm.normal dogum süper bişi ya anlatamam.bence her kadın yaşamalı.hala ınanamıyorum bu güzel şeyi ben mi yaptım diye.ama bi problemımız var benim kızım beni emmiyo.elektrıklı pompayla sütümü sağıp verıyorum.mamada verıyorum.cunku sütüm yetmiyo ama çogalcak insaaallah.beni bıraz üzüyo bu yaramaz kız.

inş. hayrlısı ile alayım kucağıma miniğimi de
inş. senin de sütün artar,bol bol hurma ye ve sıvı tüket umarım faydası olur.
ben ne biberon,ne emzik,ne süt sağma makinesi aldım..umarım sorun yaşamam:26:

Canım yaaa eveeettt, nasıl akıl edemedim ben bunuuu iyiki suyum filan gelmedi valla bisicik anlamazdim :)

kızlar selam ben jelibonsun görümcesiyim:) bebeğimiz dogdu sabaha karşı çok şükür ikisi de cok iyiymiş...bugun öğlen çıkıcaklar hastaneden inşallah..kendisi daha detaylı bilgiler verir size
Cok güzel bir haber bu :) hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz, Allah anali babali büyütsün :)

yengeç erkekleri evcil ve çok annecil olurlar:)

benımde acıklıgım 1 cm sıcak suya gırsem mı ama ya suyumun geldıugını anlamazsam anlarmıyım acaba bilemedim :)

bende kıyafetten baska hiç bişi almamıştım ama mecburen.tabıkı alma şımdıden bunları almak manasız zaten.sorun olursa alırsın.ınsaallah ıhtıyacın olmazçbanada dua edın.sütüm artsın.sağmaktan acıyolar artık :)))

selamlar
kızlar doğum yaptım sabah 04.35 de
24 saat sancı çektim berbat bişeydi
ama doğum çok kolaydı 10 dk sürmedi bile
o sancılardan sonra doğum çocuk oyuncağı 4 dikişim var
oğluşum iyi 3450 gr 52cm doğdu.darısı bekleyenlere umarım benim gibi sancı çekmezsiniz
doğum sırasında dua ettim Allah ım kimseye böyle sancı çektirme diye

yengeç erkekleri evcil ve çok annecil olurlar:)
:)) işte buna çok seviniyoruuuummmmm :))

benımde acıklıgım 1 cm sıcak suya gırsem mı ama ya e suyumun geldıugını anlamazsam anlarmıyım acaba bilemedim :)

vallahi bende hiç bilemedim dün gece rahatlayayım diye girdim küvete su doldurup yattım neredeyse 2saate kadar, benide forumdan başka bir arkadas uyardı suyun gelse anlamazsın diye, hiç aklıma gelmediydi
Bence sende dikkatli ol canım ya, girersende 10dk dan fazla kalma, belki yinede bı faydası olur :13:
Bu arada yalnızken evde girme, evde mutlaka biri olsun... Hii bide küvetin veya duş kabininin dibine hemen büyükçe bir havlu ser ki banyodan çıkınca hemen havluya bas, ıslak, nemli fayanslara basma diye canım dikkat et

Hayirli olsun gule gule buyut bebegini insaallah. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insaallah.

hayırlı olsun canımmm..
Darısı basımaaaa Allahımmmm hikayeni yaz ama merak ediyorum, bide suni sancı mı aldın nasıl olduu :18:

tebriklet :) gözün aydın saglıcakla buyut evladını.

tüm hamilelere kolay hızlı doğumlar diliyorum ve bebeğini kucağına almışlara da bol boooll süt ve sabır yarın sabah 8 de sezaryenim var kızım geliyoorr heyecandan patlamak üzereyim

canım gözün aydın maşallah bebeğine ALLAH analı babalı büyütsün

iyi akşamlar haziran annelerii
doğum yapanların gözü aydın.
4 gündür sık aralıklarla sancılanıyordum, 4 cm açılmam var.
ben normal doğum yapmayacağmo nedenle yatışım yapılmamıştı. bugün nihayet kendi dr uma göründüm sezeryana alıcaktı bazı belgeler gerekiyordu mecburi sezeryan olacağıma dair pazar olmasndan dolayı alamadık.
26.06.2012 saat 9 minik meleğimm prensesim geliyorr
2 temmuzda olan doğum tarihini 26 hazirana alarak annesini HAZİRAN annesi ilan ediyor
ben dedim ama ıkıncam sıkıncam haziran annesi olucam

Allah analı babalı büyütsün canım. ne güzerl normal olmuş maşallah.
darısı tüm bekleyenlerin başına.

benım de bebegım emmıyodu arkadasım sutun az fılan dedıler.ben de sagdım meger oglumun burnu tıklıymıs.normal dogum yaptım ben de normal dogumda sutunun olmaması ımkansızmıs.su iç bol bol bulgur pılavı azıcık kımyon koy ıcıne de.yemeklerıne koymaya calıs arkadasım.cok süt yapıyo .bu arada burnunu serum fızyolojık ıle actık önce daha sonra dr torımer baby dıye sprey verdı sımdı gayet ıyıyız gayet ıyı emıyo

ne güzel ya 4 cm açılman var,ben de ne sancı var ne bişey.aslında açıklık var mı bilmiyorum dr alttan muayene etmedi.
eğer bu gece ya da yarın falan gelmezse oğlum ben de 26.06.2012 de 9 da hastaneye yatış yapacağız,suni sancı verecekler.
Tüm bebişine kavuşmayı bekleyenleer için hayırlısı..allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin.inş. bir avazda kurtuluruz:26:

hayırlı doğumlar canım. artık sezeryan için zorunlu belgesi şart mı?nasıl oluyor canım?biraz ayrıntı verir misin?ne yazdılar mesela?
kim onayladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…