- 27 Aralık 2011
- 3.436
- 2
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.821
ben sırf o yuzden memleketımde doğurmicam .benım ve esımın aılesı trabzonda bız ıstanbulda tek basınayız bana dogumumda yardım edebılcek kımse yok ama umrumda degıll . kayınvalıdem ve kayınpederim ustelik gorumcelerımın kahrını cekemem . yoksa lohusa halimle cezaevine girerim .. sabrım kalmadı zaten gırtlagıma kadar doluyum ..canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı
sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor
lohusa iken ınsan hamılelıkten daha hassas oluyor bunu bılıyorum . sezeryan yada normal hıc farketmez nasıl dogum yaparsam yapayım kımseyı ıstemıyorujm yanımda kocamla hallederız .. kımsenın benım en guzel anlarımı mahfetmesıne ızın vermeyecegımmm