2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı

sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor
ben sırf o yuzden memleketımde doğurmicam .benım ve esımın aılesı trabzonda bız ıstanbulda tek basınayız bana dogumumda yardım edebılcek kımse yok ama umrumda degıll . kayınvalıdem ve kayınpederim ustelik gorumcelerımın kahrını cekemem . yoksa lohusa halimle cezaevine girerim .. sabrım kalmadı zaten gırtlagıma kadar doluyum ..

:KK47::KK47:lohusa iken ınsan hamılelıkten daha hassas oluyor bunu bılıyorum . sezeryan yada normal hıc farketmez nasıl dogum yaparsam yapayım kımseyı ıstemıyorujm yanımda kocamla hallederız .. :KK4::KK4:kımsenın benım en guzel anlarımı mahfetmesıne ızın vermeyecegımmm

dü doktor kontrolüm vardı.bebeğim kanala yerleşmiş normal yapman için hiçbir sakınca yok dedi salı gunune kadar olmazsa salı günü tekrar gel herşey yolundaysa 1 hafta daha bekletebilirim dedi öyle olursa 41.haftayı bitirmiş olucaz ama bnm artık dayancak gücüm kalmadı bugünde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo ve geçmesi uzun sürüyo ama 45 dk bır falan .doktor eli kulağında her an olabilir dedi inşallah salıya kadar doğururum daha fazla beklemek istemiyorum...

canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı

sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor

Allahım yarabbim ben okurken kusura bakma canım ama boğasım geldi eşini, ne sanıyor kendini, ben olsam yollarım anasının evine onunla yatsın kalksın tövbe tövbee, en hassas zamanlarımızda ve bu kadın sana bir evlat vermiş ne bakıyosun sen ananın ağzına. tabiki senin annen yanında olacak afedersin ama kıçını kaynanamı açacaksın. benim annem sağolsun doğumdan önce ve doğumdan sonra 1 hafta kadar yanımdaydı inan alt tarafımdaki dikişime bile pansumanı ona yaptırdım çünkü normal doğum olduğu için psikolojik olarak oraya dokunamadım, ne olacaktı yani kaynanama gel pıtışıma pansuman mı yap diyecektim ahh şu erkekler...

dü doktor kontrolüm vardı.bebeğim kanala yerleşmiş normal yapman için hiçbir sakınca yok dedi salı gunune kadar olmazsa salı günü tekrar gel herşey yolundaysa 1 hafta daha bekletebilirim dedi öyle olursa 41.haftayı bitirmiş olucaz ama bnm artık dayancak gücüm kalmadı bugünde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo ve geçmesi uzun sürüyo ama 45 dk bır falan .doktor eli kulağında her an olabilir dedi inşallah salıya kadar doğururum daha fazla beklemek istemiyorum...

ne güzel haber canım,kanala yerleşmiş bebişin inş. salıya gelir yani kanala girmiş çok beklemezsin.
ya ben:KK43:kanala girmiş ama çatıya girmemiş sanırım öyle bişey dedi,biz de salıya kadr bekleyeceğiz olmadı salı günü suni sancı ile başlayacağız.
allahım bana sancı ver diye dua edip duruyorum suni istemiyorum,beklemekte istemiyorum.
Allah yardımcımız olsun,inş. ikimizde salıya kadr doğururuz.:26:

Benim kız ama bende hala tık yok. :44: "Kızım hadi gel" deyip duruyorum. Baktımda şöyle bdt lerimiz aynı olan arkadaşlar doğum yapmışlar bile:44: Beklemeye devam :KK49: Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..

Senin kizda bizim erkekler gibi inat desene :KK1:

Iyi aksamlar hanimlar:KK3:
Umarim herkes iyidir.Bekliyoruz dimi hala :KK1:
Seyma disinda kimse dogurmaya kalkmadi herhal:KK53:

Biraz uyudum ,sabah temizlik yaptim azcik.Kaynanam pesimde yapma kizim,ben yaparim diye.Elime bardak alsam bile izin vermiyor:KK1:
Annemden daha dusunceli,Allah razi olsun.Ben uyurken komposto yapmis bana.Sogumasini bekliyorum simdide

Son düzenleme:
ne güzel haber canım,kanala yerleşmiş bebişin inş. salıya gelir yani kanala girmiş çok beklemezsin.
ya ben:KK43:kanala girmiş ama çatıya girmemiş sanırım öyle bişey dedi,biz de salıya kadr bekleyeceğiz olmadı salı günü suni sancı ile başlayacağız.
allahım bana sancı ver diye dua edip duruyorum suni istemiyorum,beklemekte istemiyorum.

inşallah canım ya valla beklemek çok kötü dua edip duruyorum sancım gelsin diye ıkımız içinde hayırlısı bakalım ne zaman doğurcaz:)))

Offffff yok sancı mancı, istemiyorum suni sanci falan bu kadar bekledik kendi kendine gelse bari, doktor 26 si kesin alicaz diyor ama net konusmuyor henuz cati muaynesi yapmadigi icin belli degil normal dogum olup olamayacagi. Catlicam artik sıkıntıdan... Herkeste yorum yapip duruyor az once bi kadin gordu ne kadarkaldi dedi 2-3 gun dedim, yok dogmaz bu daha inmemis asagiya 10 gun daha var diyor, herkes ebe kesildi basima :///

kızlar inşallah normal doğurursunuz suni sancıdan korkmayın, suni sancı almış biri olarak bunu söylüyorum çekeceğiniz kötü sancıkısmı en fazla 3 saat olacak ki ben sadece 1 saat dayanılması zor sancı çektim, ama doğurduktan sonra hiçbiri hatırlanmıyor emin olun, yine olsa yine alırım suni sancı korkulacak bişey yok. tabi kendi sancınız olması daha iyi ama bu şekildede korkutmayın kendinizi.

Ne guzel kanala yerlesmis bebegin
Adet agrisi gibi basladiysa yakindir belki :)
Allah bize sabir versin

Seninle ben ayniydik dimi.Bu arada isim neydi:)) Olipps yazmak yoruyor:KK70:

Bende carsambaya kadar dogum yapmazsam ,ebe ile suni sanci gununu belirlicez

Allah bize sabir versin

evet adet ağrısı gibi başladı o ağrı gelince elim ayağım kesilio resmen sonra geçiyo kısmet bakalım

kızlar inşallah normal doğurursunuz suni sancıdan korkmayın, suni sancı almış biri olarak bunu söylüyorum çekeceğiniz kötü sancıkısmı en fazla 3 saat olacak ki ben sadece 1 saat dayanılması zor sancı çektim, ama doğurduktan sonra hiçbiri hatırlanmıyor emin olun, yine olsa yine alırım suni sancı korkulacak bişey yok. tabi kendi sancınız olması daha iyi ama bu şekildede korkutmayın kendinizi.

Bende suni sancinin oyle normal sancidan pek farkli olmadigini duydum/okudum.
Insanin bunyesine gore.Nasilki kimine gore sezeryan agrisiz geciyor bazende agrili ise ben bu suni sanciyida oyle goruyorum.

Ama elbet unutulcak o sanci agrisi. Sadece o anlik birsey

Bende suni sancinin oyle normal sancidan pek farkli olmadigini duydum/okudum.
Insanin bunyesine gore.Nasilki kimine gore sezeryan agrisiz geciyor bazende agrili ise ben bu suni sanciyida oyle goruyorum.

Ama elbet unutulcak o sanci agrisi. Sadece o anlik birsey

aynen öyle, kişinin ağrı eşiğiyle alakalı, ama ben doğumda ne kadar dayanıklı olduğumu bir kez daha anladım gıkım bile çıkmadı çünkü, hastanedeki bütün ebeler hemşireler beni konuşuyordu süper doğum yaptı diye her gelen tebrik etti, birde ben ne yürüdüm ne başka birşey yaptım kesinlikle doğum bünye meselesi, aynı zamanda ki bu en önemli etken bebeğin normal doğmayı istemesiyle ilgili.

bende bugun kontroldeydım kızım aşağı ınmıs ama kafası tam kanala yerleşmemıs duzensız sancılarım vardı ve doktor 2. muayeneyı yaptı bu sefer 1 cm açılma var dedi busefer kanamada oldu muayeneden sonra aradım normal dedı yuruyus tavsıye ettı bende kasık bolgesındekı agrılardan yuruyemıyordum ama bu sefer kararlıyım yurıycem , sizce bu 1 cm lık acılma nasıl seyreder öngörülerinize ihtiyacım var

Offffff yok sancı mancı, istemiyorum suni sanci falan bu kadar bekledik kendi kendine gelse bari, doktor 26 si kesin alicaz diyor ama net konusmuyor henuz cati muaynesi yapmadigi icin belli degil normal dogum olup olamayacagi. Catlicam artik sıkıntıdan... Herkeste yorum yapip duruyor az once bi kadin gordu ne kadarkaldi dedi 2-3 gun dedim, yok dogmaz bu daha inmemis asagiya 10 gun daha var diyor, herkes ebe kesildi basima :///

ayy sanki bizim stresimiz bize yetmiyor gibi,çok bilmişler:KK47:kimse anlamıyor bizi:KK50:

Allah bize sabir versin

evet aynıydık,adım pınar:))sancı istiyorum sancı:KK53:

ayy içime su serpttin:)suni sancı hakkında nette bişey okumayayım dedim ama kendime engel olamayıp biraz okudum.risklerinden bahsetmişler yaşayanlar aman aman demiş,korktum.Ay inş. normal yollarla gelir sancımız:26:

Az önce üst üste bir kac defa asagi bölgemde batma gibi bir sey oldSu.Sancimi baska birseymi anlamadim:44:
Sizlerde varmi veya oluyormu bu?

ayy içime su serpttin:)suni sancı hakkında nette bişey okumayayım dedim ama kendime engel olamayıp biraz okudum.risklerinden bahsetmişler yaşayanlar aman aman demiş,korktum.Ay inş. normal yollarla gelir sancımız:26:

Aslinda okudukca kendimizi korkutuyorum
Ama bence dedigim gibi.Yani her dogum sekli kiminde agri yapiyor kiminde hic yapmiyor.Hani korkcak birsey yok diyende var aman aman bidaha suni/sezeryan/normal dogum istemeyende var

Biraz karisikmi yazdim ne:KK37:

Ben yaniyorum hararet basiyor
Havalar sicak degil:44:

kızlar bencede bu kadar korkutmayın kendinizi bende suni sancı aldım benim de en şiddetli sancılarım 1,5 saat felan sürdü gerçektende ilk'in söylediği gibi doğunca hiçbiri hatırlanmıyo :KK76: çok memnun kaldım ben kendi adıma:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Az önce üst üste bir kac defa asagi bölgemde batma gibi bir sey oldSu.Sancimi baska birseymi anlamadim:44:
Sizlerde varmi veya oluyormu bu?

benim de dün ve bugün alt tarafta kasılma karıncalanma gibi bir şey oldu,hıh geliyor dedim ama gelmedi:))

bu arada az önce arkadaşla konuştum,ben de suni sancı ile doğum yaptım dedi.1 saat vermişler suni sancı sonra hopp doğmuş,çokta kolaydı dedi.
dedim benim şimdi neredeyse hiç sancım yok biraz olsa açılması kolay olur dedim
onun da öncesinde hiç sancsı olmamış,38.haftalarda suyu gelmiş ama sancı yok suni sancı ile 1 saatte doğurmuş:))
ayy içime su serptti:))
oğlumsuz hayırlısı ile max.3gece:KK52:

X