2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlaarr günaydıınn,

doktordan geliyorum 2-3 gündür sancım vardı bugün kontrole gittim 7-8 dakikada bir seyreden sancılarım çıktı
2cm açıklık varmış 3-4 cm olsa doğuma alıyolardı beniii
hastaneden nasıl kaçacağımı şaşırdıımmm:18::18:

google sordum.birinde günde en çok 2 fincan diyor. birinde de kafein sütle bebeğe geçer. uykusuzluğa neden olabilir diyor. en iyisi içmeyim ben.

bebisin cokmu ufak?
Ay simdi ulkeden ulkeye cok degisiyor.Sanirsam tamamen kulturel hersey.
Bende Danca google e sordum
Günde 300mg kahve sinirini gecmeyiniz bebeginiz 6ayligi gecmediyse diyor( 3 fincan yani)

Burda cok gordum icen,ama sahsen ben hic kahve icmem.

Eve mi kactin simdi

canım günde 300 mg' ı gecmediği taktirde bişey olmaz, canın cok cektiyse ic bi tane.. bende dün aksam bol kremalı ictim bi nescafe

sütlü içmeye karar verdim. hamileyken de arada içiyodum zaten de. şimdi tedirgin oldum.

daha 8 günlük teyzesi. ondan bilemedim.

senin bebiş yola çıktı anlaşılan. ne güzel açılman da sancın da var. ben de tık yoktu.
inşallah kolay bi doğum olur senin için. Allah yardımcın olsun.

Cok heycanliii
10cm acilmani beklemiyecekmiydi ben mi yanlis anladim

Ay annesi sanki zor,4gun böyle sancilarla nasil bekleyeceksin
Sen sabaha dogurursun Belki kalmaz bile
Kac dakikada bir giriyor?

Bende istiyorum sancilanmakkHic tik yok,tembel bu cocuk..Anasi kilikli

canım benim işim enteresan ben sezryan olucam
açılmam çoğalır sancım artarsa sezeryana giricem pazar gününe kadr belimde problem vardı ondan sezeryan
yaptığım işler temizlk yüzünden oldu ya

canım benim işim enteresan ben sezryan olucam
açılmam çoğalır sancım artarsa sezeryana giricem pazar gününe kadr belimde problem vardı ondan sezeryan
yaptığım işler temizlk yüzünden oldu ya

Hadi ya. E bebis beklemiyecek gibiyse olsaydin bugun sezeryan
Insani hem heycan hem korku sariyordur kesin öyle bir anda

Ne isleri yaptinTaktik versene

canım sorun da orda ya zaten ben sezeryan olucamm

anladım canım. ben hep normali çok istediğim için böyle açılması sancısı olanları görünce seviniyorum. ben de açılma sancı olmayınca sezeryan olmak zorunda kaldım.
sağlık olsun normal sezeryan farketmez. bebişin sağlıkla gelsin de.

ayyy ne güzel yaaa.. insallah yarın kontrolde bana da aynısnı söyler.. senin günün benden 5 gün sonra, bende bi kaç gündür cok sancı cekiyorum ins acılma wardır.. bende normal yapıcaksın acılman war die sewindim.. niye sezeryan oluyosunki canımcım ? ilk bebeğin mi bide ?

slm kızlar onceden dogurmadım dıe gırdıgım gunlerın yerını ben hala emıremedımlere bıraktı

Hadi ya. E bebis beklemiyecek gibiyse olsaydin bugun sezeryan
Insani hem heycan hem korku sariyordur kesin öyle bir anda

Ne isleri yaptinTaktik versene

aklına gelebilecek bütün ev işi yer silmekte cabası
dr sancım artmazsa 2 temmuzu bekleyelm dedi
ben zaten açıklık var öğrendim sancıyıda biliyordum doğum deseydi de kaçacaktım

slm kızlar onceden dogurmadım dıe gırdıgım gunlerın yerını ben hala emıremedımlere bıraktı

Canim ya,sen boyle yipratiyorsun kendini inan cok uzuluyorum.
Stress yaptigindanda olabilir butun bunlar. Kimse mama vermek istemez bastan ama bebis icin mecbur kaliniyor bazen.

Bol bol su tuketiyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…