2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benimde bildiğim bıçak değmeden kırılan soğanın doğumdan sonra hemen göğüslere sürülmesi ben soğanın kokusundan hiç hoşlanmam hatta soğanı asla yemem ama annem doğum çantama koydu bıle yara sıkıntısı cekmemek ıcın sürücem mecburen

Esracim hakkinizda hayirlisi buymus. Sıkma canini
Allahin izni ile yarin bebegine kavusuyorsun annesi
Insallah kolayca atlatirsin herseyi

Ben bunaldim evde disari attim kendimi. Merakdan telden girdim
Cumartesi bende hala tik olmazsa carsamba ebe yolu gorunuyor..
Skldim bu durmdan. Canimi hersey skiyor..
Esim beni anlamiyor,bunalima bagladim iyice

esracımmmmm hayırlısı olsun canım benim...
bende çok istemiştim normali beni de sizler teselli etmiştiniz sonunda gördük ki hayırlısı böyleymiş kordon dolanmıştı yavrumun boynuna,kanamam da cabası...
oyüzden var her şeyde bir hayır...gülümse hayata...yarın bambaşka bir aşkla tanışacaksın...

canlarım slm.lar bu arada
oğlumun göbeği düşmedi hala nedendir ???

ilkcim maşallah çok tatlısınız

Son düzenleme:

vardır bundada bır hayır Rabbım sağlıkla kavustursun bebişinle seni

kızlar bana bi akıl verin nolur.4 gün sonra sezeryanım var ama epidural mi olsun genel anestezi mi hala karar veremedim.anestezi uzmanıyla gorustum salı gunu kararı bana bıraktı.ama ben koca bi boşlukta kalakaldım.sizce?

Son düzenleme:

cocuk emmeden once yıkanması gerekıomuu acaba

selamlar
bende hala doğurmadım
bu saate kadar giremedim buraya
halamlar vardı anca zaman buldum.
kızlar sabah 5 gibi bi uyandım sütüm koluma akmış
ilk defa bu kadar çok geldi şok oldum
oğlumun sütleri boşuna heba oluyor doğsada emse

canım ben epidural oldum. çok rahattı. dokunmalarından başka hiç bişey hissetmedim. doğumdan 2 saat sonra da ayaklarım falan açıldı. bebişimi de ilk ben görmüş oldum. her anına şahit oldum onun dünyayla tanışmasının. ama yine de son karar senin.

buda 2 hafta önce mevlüdümüzden bir resim, benimkine gelinlik giydirdim ağzı açık yine meme arıyo

Eki Görüntüle 448908
maşallah analı kızlı yakıyorsunuz
ortalığı :)
Allah nazarlardan esirgesin canım
şok oldum
neyse iyi tarafından bakmak lazım canım
bebişini kucağına alacaksın hayırlısı böyleymiş inşallah
güzel bi doğum olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

şaka maka ben en sona kaldım galiba
gkcg de doğum yapmış elifte doğurmuştur
hmonglu doğuracak kardelen doğurdu
anammm yalnız kaldım
haziran annelerinin en sonuncusu olacağım
Ankara da kapanış benden

Ben de sona kaldımm
Gününü geciricek diye cok korkuyorum
Epey aşağı inmis dedi doktor ama acilma yok sanci yok vee çatım çok elverisli degilmis
Bana da dua edin kizlarrr

kızlar tecrübelerinizden yararlanarak sormak istiyorum.Bugün gebeliğimin 34+7. günü,bebeğimi hep aşağıda taşıdım hatta ilk başta plasenta aşağıdaydı ve kanamam oluyordu sonra 24.haftada yer değiştirdiler oğlumla.Doktorum hep dikkat ediceksin ağır kaldırma iş yapma yok dedi ve ben aylardır hiç bişi yapmadım dinlendim bol bol.2 gün boyunca kasığıma ağrı oturdu dün gittim doktor şok oldu kafası çıktı çıkacak şaşırdı resmen adam.Açılmaya baktı yok dedi nst de hafif bi sancım yoklamış,kalkmayacaksın dedi bi dk bi gün bile kardır.Neyse çok uzattım yatıyorum duyduğumdan beri ne kadar dayanabilirim sizce böyle ne kadar daha durur oğlum,küçük daha toparlansın istiyorum 2660 gr çıktı dün ki herkes usg fazla çıkarıyor diyor

anammmm hepteenn sonlara kaldıkk bizzzzzzz
bence benn en sona kalıcam.. boş boş gelip bu topiği seyredicem
kendi kendime konusurum buralarda, bide üstüne kendime cewap yazarım napiyimm

canım Allah yardımcın olsun. hayırlısı böyleymiş demek. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

a a şok oldum,öyle erken geliyor mu? bence sen bu gece doğum yaparsın,hayırlısı ile.
benim çatı muayenesi olduğum gün sarımtrak bir damla süt gelmişti,bir daha da yok.
benim oğlanın gelceği de yok.

hiç üzülme canım bnmde yetmıo ek mama mılupa verıorm ac kamasndnsa yesn daha ıı bıraz mama bıraz sutumzden bakarız sonradan cogalır ınş.bızm bı akrabanın2. aydan sonra sutu geldı cocuk sımdı 9 aylık topaç gıbı allahın vrdır bı bıldıgı hyrlısı bolemiş demek =) bekleyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…