- 23 Ekim 2011
- 83
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.681
***ALINTIDIR***
göğsünüzde yara oluşmaması için tahinin durdukça üste çıkan bir yağı olur onu sürün..
ben en pahalısı dahil bütün kremleri denedim ama bu muhteşem bir yağ aynı gün etki ediyor..
bi topikte gördüm paylasmak istedim kızlar..
Gözümden uyku damlıyor ama gözümü kapatamıyorum ağlamak geliyor içimden bir garip durumdayım allahım yardım etsin hepimize
Kızlar ne olur yarın dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bişey sorcam. kahve içsem bebeğime zararlı mı? çok canım çekti.
kızlarr nasılsınız..
ben yarın sabah 7.30 gibi sezaryana giriyorum, dr a kalsa şimdi alıyodu da ben yarın istedim
çok istemiştim normal doğum yapmayı ama Allah ım yalancı sancının bile nasıl bişey olduğunu hissettirmedi bana
çok kapalı ve uzunmuş rahim ağzı ve bebeğin başı aşırı gerideymiş.
hiç yerleşmemiş doğum kanalına, hale bebeğin yüzünü net bi şekilde görüyourz usg de.
şimdiye kadar az da olsa yerleşmiş olsaydı 1 hafta daha beklerdim ama hiç gerek yok dedi.
öyle işte bnden hbrler..
birazdan yine gitçem hastaneye, anestezist le görüşcem
benimde bildiğim bıçak değmeden kırılan soğanın doğumdan sonra hemen göğüslere sürülmesi ben soğanın kokusundan hiç hoşlanmam hatta soğanı asla yemem ama annem doğum çantama koydu bıle yara sıkıntısı cekmemek ıcın sürücem mecburen
kızlar bana bi akıl verin nolur.4 gün sonra sezeryanım var ama epidural mi olsun genel anestezi mi hala karar veremedim.anestezi uzmanıyla gorustum salı gunu kararı bana bıraktı.ama ben koca bi boşlukta kalakaldım.sizce?
maşallah analı kızlı yakıyorsunuzbuda 2 hafta önce mevlüdümüzden bir resim, benimkine gelinlik giydirdimağzı açık yine meme arıyo
Eki Görüntüle 448908
şok oldumkızlarr nasılsınız..
ben yarın sabah 7.30 gibi sezaryana giriyorum, dr a kalsa şimdi alıyodu da ben yarın istedim
çok istemiştim normal doğum yapmayı ama Allah ım yalancı sancının bile nasıl bişey olduğunu hissettirmedi bana
hiç yerleşmemiş doğum kanalına, hale bebeğin yüzünü net bi şekilde görüyourz usg de.
şimdiye kadar az da olsa yerleşmiş olsaydı 1 hafta daha beklerdim ama hiç gerek yok dedi.
öyle işte bnden hbrler..
cocuk emmeden once yıkanması gerekıomuu acaba
kızlarr nasılsınız..
öyle işte bnden hbrler..
selamlar
bende hala doğurmadım
bu saate kadar giremedim buraya
halamlar vardı anca zaman buldum.
kızlar sabah 5 gibi bi uyandım sütüm koluma akmış
ilk defa bu kadar çok geldi şok oldum
oğlumun sütleri boşuna heba oluyor doğsada emse
arkadaşlar bende hem emziriyorum hem mama veriyorum ek olarak doymayınca daha 21 günlük oğlum ama ne yapabilirim sütüm yetmiyor yetmeyince çocuğu açta bırakamam zaten aç olunca uyumuyor şimdi emdi mamada yedi çok şükür uyuyor mecburen böyle olacak bende sizin gibi vicdan azabı çektim üzüldüm mama verince ama süt yetmeyince açta kalırsa daha kötü