2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayyy bebişi yıkadık babasıyla bi bakıym dedim neler yapıyosunuz elifwolky doğummu var yarınaaa ay gözün aydınnn son saatlerinin tadını çıkar yarından sonra ağır işçi olucaksın çnkü bi melek geliyooo Rabbim hayırlı güzel hatrlayacağın bi doğum nasip etsin inşallh

Son düzenleme:
slm kızlar bebeğimi bugün hastaneye yatırdım sarılık oldu şimdiden çok özledim onu minik sarı kızım kızlar

Sağol canım inş. hayırlısı ile doğururum :)

slm kızlar bebeğimi bugün hastaneye yatırdım sarılık oldu şimdiden çok özledim onuEki Görüntüle 448681 minik sarı kızım kızlar

Geçmiş olsun canım kızına maşallah çok tatlı

neyse kızlar ben oğluşumu uyutayım bende bugün evde bebeği göremeyince anne bebek die soruyodu 2 yaşında ama aklı maşallah

canımmmmmmmmm az kaldı insallah yarın gece bi melekle uyicaksınnn ne güzelll bol bol dua et bu gece..

slm kızlar bebeğimi bugün hastaneye yatırdım sarılık oldu şimdiden çok özledim onuEki Görüntüle 448681 minik sarı kızım kızlar

insallah hemencecik kawus bebeğine.. hastanede kalması onun icin daha iyi, cabuk toparlar, iyi yönünden düşün canım.. zaten yazmıssın 1 gece kalıcakmıs cok sükür.. gecmis olsuun..

elifcim sana şimdiden hayırlı doğumlar,allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin.
ben en iisi yatayım,inş. gece ansızın sancı ile uyanır ve doğuma gideriz
Hakkımızda hayırlısı,iyi uykular herkese

Selam arkadaslar Kardelen 5233 saat 9da normal doğumla bebeğini kucağına aldı her ikiside sağlıklı çok şükür size haber vermemi istedi
Darısı dogum yapmayan arkadaslara olsun inşallah

kardelen de doğurmus hadi gözü aydınnnnn
bende medelanın elektrikli pilli pompasını aldım.. insallah faydalı olur.. kızlar sizce süt saklama poşetlerinden kaç tane alayım ??
bide onlar tek kullanımlık mı oluyo ??

Merhaba kizlar, dogum yapanlarin gozu aydin, henuz yapmamis olanlara da kolayliklar. HilMa'yi merk ettim haberi olan var mi? Dogum yapti mi?

***ALINTIDIR***

göğsünüzde yara oluşmaması için tahinin durdukça üste çıkan bir yağı olur onu sürün..
ben en pahalısı dahil bütün kremleri denedim ama bu muhteşem bir yağ aynı gün etki ediyor..

bi topikte gördüm paylasmak istedim kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…