- 19 Ekim 2011
- 212
- 63
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.601
slm kızlar bebeğimi bugün hastaneye yatırdım sarılık oldu şimdiden çok özledim onuEki Görüntüle 448681 minik sarı kızım kızlar
slm kızlar bebeğimi bugün hastaneye yatırdım sarılık oldu şimdiden çok özledim onuEki Görüntüle 448681 minik sarı kızım kızlar
ayyy bebişi yıkadık babasıyla bi bakıym dedim neler yapıyosunuz elifwolky doğummu var yarınaaa ay gözün aydınnn son saatlerinin tadını çıkar yarından sonra ağır işçi olucaksın çnkü bi melek geliyoooRabbim hayırlı güzel hatrlayacağın bi doğum nasip etsin inşallh
çok geçmiş olsun cnmm...
ne zaman çıkıcakmış hastaneden, çok uzun kalıcak mı?
dr bi gece yatması yeterli dedi ama düşmesine bağlı tabikide inş yarın çıkıcak
inşş cnm...
bu arada kızın da pek güzeelmiş, bi 20-30 sene sonra kapını çalabiliriz ona göre
kızlar saatler yaklaştıkça tırsıyorum ben :18::18:
bende çok merak ediyorum kzım neye benzeyecek acaba
Geçmişi okudum şimdi bugün kimse doğurmamış sanırım
Tanselcim üzüldüm bebeğin emmesine umarım biran önce emmeye başlar
kızlar acaba puseti yanımıza alsak mı? Karar veremedim yoksa kucakta mı çıkarırız bilmedim