- 22 Mart 2012
- 613
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.621
Gözümden uyku damlıyor ama gözümü kapatamıyorum ağlamak geliyor içimden bir garip durumdayım allahım yardım etsin hepimize
Kızlar ne olur yarın dualarınızı eksik etmeyin
Nerde ki bu dogum listesi yaa, ben bulamadim :26:bende dün doğum listesini inceliydum. normal doğumlara baktım heppgeneli gününde yada 39 da felan.. o yüzden artık sabırıszlanmamaya calısıyorum. kendime telkin weriorum daha war benim yaaaa die bende cok kilo almasından tırsıyorum acıkcası :26: bakalım cuma ne dicek doktor.. hadi sende hayırlı haberlerle gell
Günaydın kızlarrr
esim sabahcı bu hafta 5 de gitti. o gidince bütün yatağın hakimi oluyorum. resmen debelene debelene uyudum 10 bucuga kadar. aslında tam dalamıyorum ama dinlenmiş oluyorum yine.. kahwaltımızı da yaptık, birazdan bi alıswerişe gideriz. son kez herseyi gözden gecirmek istiyorum.. gerci bişey olduğu yok. sankim daha 2 hafta daha sonkezler olur bendetabiii o zamana kadar kafayı sıyırmazsam
Canim yaa, ne güzel esin yokken de uyuyabiliyosun :) gerci anormal olan benimkisi, esim gececi calisiyor suan, bak bu saatte ayaktayim, deli gibi o yokken uyuyamiyorumniye bilmiyorum, o sabah geliyor eve adimini atiyor ya, geliyor uykum uyuyuveriyorum bebek gibi...
ben gündüzleri hiç uyuyamıyorum canımcım ya. aslında alıstırmak lazım. bebek uyurken kestirebilelimbide ağlaman geliyosa tutma kendini ağla ferahlarsın. ben bazen resmen ağlama krizine giriyorum, iyice ağlıyorum. bi bakıyorum ohhhhhhhhh icim boşalmıs
ağla gitsin sıkma kndini
Gözümden uyku damlıyor ama gözümü kapatamıyorum ağlamak geliyor içimden bir garip durumdayım allahım yardım etsin hepimize
Kızlar ne olur yarın dualarınızı eksik etmeyin
kızlar ben hala emdıremıyorum cıldırıcam ben aglıyorum kızım aglıyor herkez zorla dıyor ama baska fıkır veren yok
acta bıraktım recelde surdum uyku sersemıde teptm yok oluyor
pompoyla sagıyorum goguslerımı gorsenız acırsınız resmen kan oturdu pompa benı mahfettı sutum azaldı aclıktan aglama kırızıne gırıyor kızım ıcım parcalanıyor mecbur mama verdım dunden berıı
cnm esımde aynısını soylıuyor ne senden ne de kzımdan degerlı deıl dıyor boynum tutuldu kendımı kasıp aglamaktan dun gece 3te acıle goturdu babam ıgne yaptılar hala boynum tutuk gezıyorum cok uzuluyorum dunyanın en guzel duygusundan mahrum kalkmakta ıstemıyorum
kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı
fıkrı olaan varsa yardım etsın
ahh bizimkiler de doğsa yine uyumuyo,emmiyo diye şikayetler devam edecek sanırım..ama yine de doğsa ii olacak:)
adet sancısı benzeri fakat biraz daha şiddetlisi ağrım var,ama bıçak gibi saplanan cinsten değil..yok yok hemen panik heyecan yok gelmez bu çocuk
canım zaten adet sancısı gibi olur doğum sancısı benim öyle oldu 3-4 saat sonra biraz daha şiddeti artar birde bende kanda gelmişti o doğum habercisiymiş gelirse korkma sakın :) ALLAH kurtarsın
kizlar...bende doguramadim daha...bir yandan istiyorum bebisim hemen gelsin, diger yandanda diyorumki biraz daha kalsinda yengec burcu olsun
bide birsey sorucam ya, bazi hamislerden hurma yediklerini duydum, hurma yemek neye iyi geliyor ki ? bilmiyorum ama ben yaa :26:
bir sorum daha var :) benim galiba yavas yavas ayaklarim sismeye basliyor sanki ama... baska ayaklari sisen oldumu aranizda ?? ve ayak sismesine ne iyi gelir ki aceb ? :26:
Nerde ki bu dogum listesi yaa, ben bulamadim :26: