2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gözümden uyku damlıyor ama gözümü kapatamıyorum ağlamak geliyor içimden bir garip durumdayım allahım yardım etsin hepimize :KK43:

Kızlar ne olur yarın dualarınızı eksik etmeyin

Gözümden uyku damlıyor ama gözümü kapatamıyorum ağlamak geliyor içimden bir garip durumdayım allahım yardım etsin hepimize :KK43:

mutluluk, heyecan, hüzün karısmıstır simdi sende tahmin edebiliyorum :KK16: canım benim Allah yardımcın olsunnnn..
dualarımız seninlee we tüm hamişlerlee..

kizlar...bende doguramadim daha...bir yandan istiyorum bebisim hemen gelsin, diger yandanda diyorumki biraz daha kalsinda yengec burcu olsun :emir_bebek:
bide birsey sorucam ya, bazi hamislerden hurma yediklerini duydum, hurma yemek neye iyi geliyor ki ? bilmiyorum ama ben yaa :26:
bir sorum daha var :) benim galiba yavas yavas ayaklarim sismeye basliyor sanki ama... baska ayaklari sisen oldumu aranizda ?? ve ayak sismesine ne iyi gelir ki aceb ? :26: :KK52:

bende dün doğum listesini inceliydum. normal doğumlara baktım hepp :KK9: geneli gününde yada 39 da felan.. o yüzden artık sabırıszlanmamaya calısıyorum. kendime telkin weriorum daha war benim yaaaa die :KK53: bende cok kilo almasından tırsıyorum acıkcası :26: bakalım cuma ne dicek doktor.. hadi sende hayırlı haberlerle gell :KK8:
Nerde ki bu dogum listesi yaa, ben bulamadim :26:

Günaydın kızlarrr :KK3:
esim sabahcı bu hafta 5 de gitti. o gidince bütün yatağın hakimi oluyorum. resmen debelene debelene uyudum 10 bucuga kadar. aslında tam dalamıyorum ama dinlenmiş oluyorum yine.. kahwaltımızı da yaptık, birazdan bi alıswerişe gideriz. son kez herseyi gözden gecirmek istiyorum.. gerci bişey olduğu yok. sankim daha 2 hafta daha sonkezler olur bende :KK31: tabiii o zamana kadar kafayı sıyırmazsam :KK36:

Canim yaa, ne güzel esin yokken de uyuyabiliyosun :) gerci anormal olan benimkisi, esim gececi calisiyor suan, bak bu saatte ayaktayim, deli gibi o yokken uyuyamiyorum :KK17: niye bilmiyorum, o sabah geliyor eve adimini atiyor ya, geliyor uykum uyuyuveriyorum bebek gibi...

ben gündüzleri hiç uyuyamıyorum canımcım ya. aslında alıstırmak lazım. bebek uyurken kestirebilelim :KK31: bide ağlaman geliyosa tutma kendini ağla ferahlarsın. ben bazen resmen ağlama krizine giriyorum, iyice ağlıyorum. bi bakıyorum ohhhhhhhhh icim boşalmıs :KK8:
ağla gitsin sıkma kndini :KK34:

evet canim, birde benim annem diyorki, azbucuk anne karninda alisirmis belli bir uyku düzenine, mesela anne geceleri uyumazsa bebekte dogunca uyumazmis büyük ihtimalle diyor, eger dogruysa ben naneyi yedim, cünki aylardir geceleri uyuyamiyorum :KK36:
ne yapcam bilmiyorum hic :) gündüzleride saat aksam 5e kadar uyudugum oluyor bazen :KK17: hic iyi degil ama, bu güzelim havada günesi falan kaciriyorum hep, uyandigimda aksam oluyor neredeyse.... :KK53:

Canim beniim...Allah yardimcin olsun...iyi ve güzel düsün ki hersey güzel olsun... Dualarimiz seninle... Hayirlisiyla kavusursun bu uzun bekleyis ve yolculuktan sonra minik yavruna... :13:
darisi da artik bizlere insallah :emir_bebek: :KK49:

Son düzenleme:
Herkese gunaydinlar,kizlar dun yazip dr randevusu icin cikmistim,ancak girip yazabiliyorum sizde sabah oldu:))
Dun doktorumuz tekrar cati muayenesi yapti 1 cm aciklik olmus:)onceki gun olan kasilmalarimiz bundan dolayiymis.
Pazartesi gunu 40 haftalik oluyoruz doktorumuz beklemek istemedigini soyledi cunku benim troidim var,bu yuzden Beklemek tehlikeli olabilirmis.Zaten bebek gelisimini tamamlamis olucak dedi ve bizim fikrimizi sordu.
Pazartesiye kadar bebis kendiliginden gelmezse,pazartesi gece saat 11:00 icin hastaneye yatisini yapalim dedi.
Vaginal kapsulle Suni sanci vericekler dogum hizlansin diye,hayirlisi bakalim bizde o gune kadar gelmezse tmm dedik,biz finale cok yaklastik:)yani en fazla 5 gunumuz kaldi:)))
Rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsin ins.

Bizde haberler boyle,bu arada bugun acayip bir dogum enerjisi geldi bana, ablamla bir guzel temizlige girdik:)))
Su son zamanlarda enerji gelirmis lafina inanmiyordum cok cunku parmagimi oynatmaya halim olmuyodu ama dogruymus tecrubeyle sabittir:)))

Kızlar bi sorum olcak bu marshmallowlu kurabiyelerden yapanlarınız vardı sanırım...
Ne kadar süre önce yaptınız, ne kadar süre taze kaldı?
Bide püf noktası olarak neler söyleyebilirsiniz?

Gunaydin herkese
Bu gece hic uyuyamadim. Cokda yorgunum.
Kardelen gozun aydin cnm,Allah anali babali buyutsun.

Gunaydin herkese,

Dogum iznine ciktigimda diyordum ki oglene kadar uyuyacagim ama cikkksss alismamisiz mesai saati gozumu aciyorum sanki ise gidecekmis gibi. Bugun cok basim agriyor :/ Evin dort bir yaninda insaat var uyunmuyor ki... Sinir oldum ://

Bu arada ne sanci var ne bisey bu oglanin gelesi yok, neyseki doktorumuz izindeydi bugun dondu artik dogabilir cani ne zaman isterse ama elinide cabuk tutsa fena olmaz hani :))

günaydın hanımlar,henüz ben de doğuramadım:KK50:
allahtan hem hayırlısı için dua ediyorum,hem de gelmiyor diye acayip sinirleniyorum.niye sinirleniyorum onu da bilmiyorum:KK50:
Allahım bebişlerimize sağlık,annelerimize sabır ver yarabbim:26:

kızlar ben hala emdıremıyorum cıldırıcam ben aglıyorum kızım aglıyor herkez zorla dıyor ama baska fıkır veren yok

acta bıraktım recelde surdum uyku sersemıde teptm yok oluyor

pompoyla sagıyorum goguslerımı gorsenız acırsınız resmen kan oturdu pompa benı mahfettı sutum azaldı aclıktan aglama kırızıne gırıyor kızım ıcım parcalanıyor mecbur mama verdım dunden berıı :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

cnm esımde aynısını soylıuyor ne senden ne de kzımdan degerlı deıl dıyor boynum tutuldu kendımı kasıp aglamaktan dun gece 3te acıle goturdu babam ıgne yaptılar hala boynum tutuk gezıyorum cok uzuluyorum dunyanın en guzel duygusundan mahrum kalkmakta ıstemıyorum

kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı

fıkrı olaan varsa yardım etsın :KK43:

Ben medelann hastane pompasini kiraladim. Sut kanallarim tikanmisti kizim butun gogsumu bosaltamiyordu. Korkunc sismisti.
Simdi her sagdigimda 3 ogunluk sut cikiyor ama hala sag gogsum tam yumusamadi. Sana tavsiyem once bir kirala isine yararsa bir tane de kendine alirsn. Ben tek pompali kiraladim ama cift pompalisi daha iyi cekiyormus.
Su anki sorunum da sagdigim sutu biberonla vermek. Doktorum dahil herkes normal biberonla verirsem sutumun kesilecegini soyluor.
Kasik biberonla ver diyorlar ama o salak biberondan sutler dokuluyor heba oluyor. Simdilik gunduzleri sadece emziriyorum, sagdigim sutu depoluyorum gece uzun uyusun diye de biberonla veriyorum.

Sutunu artirmak icin bol bol sivi tuket. Gunde 4 lt. Benim ictigim suyun haddi hesabi yok. Humana stil tea ve milkway malt iceceginden de iki sise iciyorum. Yemege ve tatliya cok dadanma, bol yesillik tuket. Bir de gogsunu sagmadan once sicak dus cok iyi geliyor. Bazilari sicak havlu, termafor falan da koyuyormus gogsune o da ayni isi gorur.

Bu arada dun kontrolumuz vardi. Kiizm 4 gunde 425 gr vermis ve sariligi artmisti ya, 2 gunde 235 gr alarak bir rekor kirmis ve sariligi da gecmis:-)
Sagdigim sutler hemen toparlamis minigi ama hala emzirme olayini tam halledemedik. Ben kizim butun gogsumu emerek bosaltsin istiyorum ama uyuyakaliyor sipa:-( Pompaya mecbur kaliyoruz.

Tanselcim omuz tutulmasi hastanede benim de basima gelmisti.
Hemsireler, emzirirken kendilerini kasmalarindan dolayi yeni dogum yapan butun annelerin basina geldigini soyledi.
Kendini kasma, emzirme yastigi kullan. Bir de omzuna termafor koy cok iyi geliyor.

gunaydın herkese 11 gunluk oldu kızım bugun allahım sıcaklarda cok zor emzırmek uykusuz kalmak aglayıp duruorum tuhaf bır haldeyım sıcak bıyandn uykusuzlukla kotu oluo 4 5 saatlık uyku yetmıo allah yardımcımz olsun çoçugu ezırırken uyuyup kalcam dıe cok korkuorm gozlerm kapanıo allahım bır an once havalar serınlese mınnaklarda buyuse negusel olcakk:2:

ahh bizimkiler de doğsa yine uyumuyo,emmiyo diye şikayetler devam edecek sanırım..ama yine de doğsa ii olacak:)
adet sancısı benzeri fakat biraz daha şiddetlisi ağrım var,ama bıçak gibi saplanan cinsten değil..yok yok hemen panik heyecan yok gelmez bu çocuk

arkadaşlar bende hem emziriyorum hem mama veriyorum ek olarak doymayınca daha 21 günlük oğlum ama ne yapabilirim sütüm yetmiyor yetmeyince çocuğu açta bırakamam zaten aç olunca uyumuyor şimdi emdi mamada yedi çok şükür uyuyor mecburen böyle olacak bende sizin gibi vicdan azabı çektim üzüldüm mama verince ama süt yetmeyince açta kalırsa daha kötü

ahh bizimkiler de doğsa yine uyumuyo,emmiyo diye şikayetler devam edecek sanırım..ama yine de doğsa ii olacak:)
adet sancısı benzeri fakat biraz daha şiddetlisi ağrım var,ama bıçak gibi saplanan cinsten değil..yok yok hemen panik heyecan yok gelmez bu çocuk

canım zaten adet sancısı gibi olur doğum sancısı benim öyle oldu 3-4 saat sonra biraz daha şiddeti artar birde bende kanda gelmişti o doğum habercisiymiş gelirse korkma sakın :) ALLAH kurtarsın

canım zaten adet sancısı gibi olur doğum sancısı benim öyle oldu 3-4 saat sonra biraz daha şiddeti artar birde bende kanda gelmişti o doğum habercisiymiş gelirse korkma sakın :) ALLAH kurtarsın

ayy inş. inş. ağzından bal damlıyor,şimdilik hafifledi ama allah hakkımızda hayırlısını versin.

günaydın herkese.
elif doğuma gitmiş bugün. Allah yardımcısı olsun.
biz iyiyiz fındığımla. 8 günlük olduk. sabah sütümüzü içip uyuduk.
bu arada lansinoh krem ve aventin kalkanı çok işime yaradı kızlar. göğüs kalkanını laf olsun diye almıştım. ne olur ne olmaz belki kullanırım diye ama çok işime yaradı. hem göğüslerim yara olmadı hem de sütüm içine akıyor . boşa gitmiyor. biriktiriyorum biberonda. henüz pompayla sağma işine geçmedim ama lazım olur diye dolapta 2 öğünlük birikti.

kizlar...bende doguramadim daha...bir yandan istiyorum bebisim hemen gelsin, diger yandanda diyorumki biraz daha kalsinda yengec burcu olsun :emir_bebek:
bide birsey sorucam ya, bazi hamislerden hurma yediklerini duydum, hurma yemek neye iyi geliyor ki ? bilmiyorum ama ben yaa :26:
bir sorum daha var :) benim galiba yavas yavas ayaklarim sismeye basliyor sanki ama... baska ayaklari sisen oldumu aranizda ?? ve ayak sismesine ne iyi gelir ki aceb ? :26: :KK52:

Nerde ki bu dogum listesi yaa, ben bulamadim :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/523335-2012-haziran-anneleri-dogum-listesi.html

canım hurma icinde bu siteye bi bak istersen :)

MUCİZE BİTKİ: HURMA VE FAYDALARI

X