2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar onceden dogurmadım dıe gırdıgım gunlerın yerını ben hala emıremedımlere bıraktı

üzüntü, sıkıntı, stres de sütün kesilmesini etkiliyo selmacım.. kafanı rahatlat biraz.. seninkisi ilk değil.. insallah düzelicek..
sıwı tüketimiini artır, komposto we süt artırıcı cayları denedin mi ?

aklına gelebilecek bütün ev işi yer silmekte cabası
dr sancım artmazsa 2 temmuzu bekleyelm dedi
ben zaten açıklık var öğrendim sancıyıda biliyordum doğum deseydi de kaçacaktım

Ay bi alemsin
Biz yirtiniyoruz dogsun diye,sen rahatsin

Ben 2 hafta oncesine kdr yapiodum,yer silme heryeri cifle,ovala. Banyonun kiyisini kosesini bile cifliodum. Simdi kaynana geldi,kahvalti bile hazirlatmiyor.
Ay kesin yan gelip yattigim icin doguramadiiim

slm kızlar onceden dogurmadım dıe gırdıgım gunlerın yerını ben hala emıremedımlere bıraktı

canım sıkma canını. sebebi neymiş. doktora sordun mu? olmuyorsa da yıpratma kendini. belki bize kızıyosun. yaşamadığımız için yorum yapmak kolay geliyor belki.. ama sen kendini üzdükçe bebişin de üzülüyodur. aç kalmıyor ya. umarım en kısa zamanda çözülür bu problem. Allah yardımcın olsun.

Kizlar bende kontrole gidiyorum simdi umarim bende de cikar şu sancı denen seyden :))
Gerci ben hicbirsey hissetmiyorum, kesin elim bos donerim yine, doktorumuz dalga gecer gibi ne guzel sancin yok der bir de tam olur :))
benim doktorum hic muayne etmedi beni alttan gerek yok dedi, sancilar baslayinca bakariz dedi, anlamadim ki ben bu muaynenin oncesinde yapilip normal dogum olup olmayacagina karar verilmiyor mu?
Aman neyse bakalim kismet belli olur birkac saate :))

ayy ne güzel,darısı başımıza:26:
dün akşam ooff diye bağırdım eşim diyo ne oldu sancın mı var,ne sancısı dedim olsa göbek atacağım.
niye sancım yok diye off luyorum,ne zaman doğacak bu çocuk diye

hadi hayırlı haberlerle gel inş.

kızlar bişey sorcam. kahve içsem bebeğime zararlı mı? çok canım çekti.

canım çay kahve hep gaz yapan ve bebeğin uykusunu kaçıran içecekler bebeğinin gaz sancıları başlamadıysa belki sorun olmaz ama sen bilirsin yinede bir de süt en çok gaz ve alerji yapan içeceklerdenmiş ben hiç içmiyorum bilgin olsun.

Canim ya,sen boyle yipratiyorsun kendini inan cok uzuluyorum.
Stress yaptigindanda olabilir butun bunlar. Kimse mama vermek istemez bastan ama bebis icin mecbur kaliniyor bazen.

Bol bol su tuketiyormusun?

gunde 3 lt su tuketıyorum tatlım humana cayı ıcıyorum sutum bol olmasada var kızım cekse dahada bollascak ama sagrsam bıberonla ıcıyor ama emmeye gelınce emmıyor velet

yalnız bu günlerimizin hakkaten değerini bilmiyoruz..
simdi doğuranlar topiğini okuyorum da herkesin psikolojisi bozuk.. ya bebekler emmiyor gazlı, sarılık yada anneler lohusalık psikolojisinde..
resmen tırsmaya basladım, ben öyle olmak istemiyorum Allahım ya
basımıza gelirse de nasıl atlatırız bilemiyorumm

ahh canım o günlerden kurtuluşumuz yok,en azından hemen gelsin bebişler,bu son günleri stresli geçirmekten psikolojim iice bozuldu

ahh canım o günlerden kurtuluşumuz yok,en azından hemen gelsin bebişler,bu son günleri stresli geçirmekten psikolojim iice bozuldu

evt helede ılk bı hafta o kadar zor gelmıstıkı bana oncesınde dogum stresı yaptım allah tan kolay dogum yaptım ama sonucta normal oldugu ıcın alttan dıkıslerın var oturamıyosun helekı dogum yaptıgım aksamı kalkamıodum annem saolsun sureklı yanıma verdı de ole emzırdım ılk bı haftasıda annem kaldı yanımda bebıs sureklı kalkıo mıklıo sorun nedır bılmıosun vss ama suan alıstım o kalkmasa ben kalkıorum burnunu sıkıp memeyı verıorum..
gazımızıda cıkarıoruz suan bılıomsunuz altını degıstıremeyen ben yıkıorum bıle bebısımı bugun altını degıstırırken bı işedı yuzune gozune heryerı cıs yaptı baktım olmucak kımseyıde cagıramıorum kendım yıkadım suandada bı guzel uyuyo maşşallah
gece uykusuzluk bas agrısı yapsada artık alıstım saatte bır kalkıorum dun aksam hep memedeydık babası geldı yeter oglum annende uyusun azcık dedı aldı onu besıgıne goturdu saat 12 ıdı saat 2 bucuk ta ben kalktım cok yorgunmusum baya uyumusum bebıste aglamadı bu sefer ben ozledım nıye uyanmadı oldum hehe:))
sonra kendım uyandırdım actı agzını bı kaptı memeyı maşşallah emdı yıne uyudu..
Allah ım yaa kızlar bı suru sıkıntı cekıosun o lohusalık psıkolojısı vss benıde vursada zaman zaman off puff desemde oglusumu cok sevıorum Allah herkese annelık duygusunu tatdırsın cok guzel bısey yaaa...

bızde tam tersıyız cnm yaa sureklı memede bıde yalancı memeyıde emmıor almıor ööggg yapıor kusuyor sonrası malum bı saatı memede gecıyor meme uclarımı ceke ceke yara oldu kanıo bazen bende o yuzden mama verıorum mamayıda kusuyor velet

tabı senın ısın daha zor Allah yaardım etsın cnm ama bı an once emdırmeye alıstırman lazım mamaya alısması da sıkıntılı hıc mı emmıor yoksa tutup bırakıormu?agladıgında vermeye calıs sureklı benım arkımınde bebısı ole oldu sezaryen sonrası mama verdıklerınden dolayı mamaya bıberona alısmıs memeyı almıordu sureklı gayret ede ede memeye alıstırdı tabı oncesı sıkıntılı durum senın ıcın alıstırma olayı yanı ama alıstırman lazım

ne kadar güzel anlatmışsın canım,darısı en kısa zamanda bizim başımıza inş.eminim çok zor günler bizi bekliyor ama bebeğimi o kadar merak ediyorumionu o kadar öpüp koklamam istiyorum ki
Allah bebişine sağlık versin..doğum yapmayı bekleyenlere yardım etsin.annelik hasreti ile yananlara da en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin.
ayy elif hayırlısı ile bebişini kokluyordur şimdi,rüyam fos çıktı benimki hala karnımda

esimde dün diyoki nolur 2 gün daha sabret yengec olsun dedim zaten benimde, oğlununda acelesi yok baksana
senin miniğin nasıl ilk ? kokla onu bizim icinnnn

bl bol kokluyorum canım, iyi dünyaya alışmaya çalışıyo velet, şuanda mememde emiyo bende sıkıldım size bakıyorum, kalkıp ev işi yemek falan yapmam lazım ama memeden inmiyo benimki

kızlarr nasılsınız..
ben yarın sabah 7.30 gibi sezaryana giriyorum, dr a kalsa şimdi alıyodu da ben yarın istedim

çok istemiştim normal doğum yapmayı ama Allah ım yalancı sancının bile nasıl bişey olduğunu hissettirmedi bana

çok kapalı ve uzunmuş rahim ağzı ve bebeğin başı aşırı gerideymiş.
hiç yerleşmemiş doğum kanalına, hale bebeğin yüzünü net bi şekilde görüyourz usg de.
şimdiye kadar az da olsa yerleşmiş olsaydı 1 hafta daha beklerdim ama hiç gerek yok dedi.
öyle işte bnden hbrler..
birazdan yine gitçem hastaneye, anestezist le görüşcem

hakkında hayırlısı böyleymiş canım çok şükür yarın kavuşuyosun yavruna, Allah güç kuvvet versin.

bende seni merak ediyodum canım.. hayırlısı olsun, naparsın onlar belirliyo dedik nası geliceklerini :) gercekten de belirliyolar..
sağlıcakla al da bebeğini kucagına nasıl geldiği önemli değil.. heycanlandım seninkide belli oldu.. darısı basımıza..
Allah yardımcın olsun.. Son hamiş gününde bize de dua et bol bollll

canım hakkında hayırlısı böyle imiş demek ki,sağlıkla bebişini kucağına al gerisinin önemi yok.Şimdiden allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…