- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.661
slm kızlar onceden dogurmadım dıe gırdıgım gunlerın yerını ben hala emıremedımlere bıraktı
aklına gelebilecek bütün ev işi yer silmekte cabası
dr sancım artmazsa 2 temmuzu bekleyelm dedi
ben zaten açıklık var öğrendim sancıyıda biliyordum doğum deseydi de kaçacaktım
slm kızlar onceden dogurmadım dıe gırdıgım gunlerın yerını ben hala emıremedımlere bıraktı
kızlaarr günaydıınn,
doktordan geliyorum 2-3 gündür sancım vardı bugün kontrole gittim 7-8 dakikada bir seyreden sancılarım çıktı
2cm açıklık varmış 3-4 cm olsa doğuma alıyolardı beniii
hastaneden nasıl kaçacağımı şaşırdıımmm:18::18:
Kizlar bende kontrole gidiyorum simdi umarim bende de cikar şu sancı denen seyden :))
Gerci ben hicbirsey hissetmiyorum, kesin elim bos donerim yine, doktorumuz dalga gecer gibi ne guzel sancin yok der bir de tam olur :))
benim doktorum hic muayne etmedi beni alttan gerek yok dedi, sancilar baslayinca bakariz dedi, anlamadim ki ben bu muaynenin oncesinde yapilip normal dogum olup olmayacagina karar verilmiyor mu?
Aman neyse bakalim kismet belli olur birkac saate :))
kızlar bişey sorcam. kahve içsem bebeğime zararlı mı? çok canım çekti.
Canim ya,sen boyle yipratiyorsun kendini inan cok uzuluyorum.
Stress yaptigindanda olabilir butun bunlar. Kimse mama vermek istemez bastan ama bebis icin mecbur kaliniyor bazen.
Bol bol su tuketiyormusun?
yalnız bu günlerimizin hakkaten değerini bilmiyoruz..
simdi doğuranlar topiğini okuyorum da herkesin psikolojisi bozuk.. ya bebekler emmiyor gazlı, sarılık yada anneler lohusalık psikolojisinde..
resmen tırsmaya basladım, ben öyle olmak istemiyorum Allahım ya
basımıza gelirse de nasıl atlatırız bilemiyorumm
ahh canım o günlerden kurtuluşumuz yok,en azından hemen gelsin bebişler,bu son günleri stresli geçirmekten psikolojim iice bozuldu
evt helede ılk bı hafta o kadar zor gelmıstıkı bana oncesınde dogum stresı yaptım allah tan kolay dogum yaptım ama sonucta normal oldugu ıcın alttan dıkıslerın var oturamıyosun helekı dogum yaptıgım aksamı kalkamıodum annem saolsun sureklı yanıma verdı de ole emzırdım ılk bı haftasıda annem kaldı yanımda bebıs sureklı kalkıo mıklıo sorun nedır bılmıosun vss ama suan alıstım o kalkmasa ben kalkıorum burnunu sıkıp memeyı verıorum..
gazımızıda cıkarıoruz suan bılıomsunuz altını degıstıremeyen ben yıkıorum bıle bebısımı bugun altını degıstırırken bı işedı yuzune gozune heryerı cıs yaptı baktım olmucak kımseyıde cagıramıorum kendım yıkadım suandada bı guzel uyuyo maşşallah
gece uykusuzluk bas agrısı yapsada artık alıstım saatte bır kalkıorum dun aksam hep memedeydık babası geldı yeter oglum annende uyusun azcık dedı aldı onu besıgıne goturdu saat 12 ıdı saat 2 bucuk ta ben kalktım cok yorgunmusum baya uyumusum bebıste aglamadı bu sefer ben ozledım nıye uyanmadı oldum hehe:))
sonra kendım uyandırdım actı agzını bı kaptı memeyı maşşallah emdı yıne uyudu..
Allah ım yaa kızlar bı suru sıkıntı cekıosun o lohusalık psıkolojısı vss benıde vursada zaman zaman off puff desemde oglusumu cok sevıorum Allah herkese annelık duygusunu tatdırsın cok guzel bısey yaaa...
esimde dün diyoki nolur 2 gün daha sabret yengec olsundedim zaten benimde, oğlununda acelesi yok baksana
senin miniğin nasıl ilk ? kokla onu bizim icinnnn
buda 2 hafta önce mevlüdümüzden bir resim, benimkine gelinlik giydirdimağzı açık yine meme arıyo
Eki Görüntüle 448908
kızlarr nasılsınız..
ben yarın sabah 7.30 gibi sezaryana giriyorum, dr a kalsa şimdi alıyodu da ben yarın istedim
çok istemiştim normal doğum yapmayı ama Allah ım yalancı sancının bile nasıl bişey olduğunu hissettirmedi bana
çok kapalı ve uzunmuş rahim ağzı ve bebeğin başı aşırı gerideymiş.
hiç yerleşmemiş doğum kanalına, hale bebeğin yüzünü net bi şekilde görüyourz usg de.
şimdiye kadar az da olsa yerleşmiş olsaydı 1 hafta daha beklerdim ama hiç gerek yok dedi.
öyle işte bnden hbrler..
birazdan yine gitçem hastaneye, anestezist le görüşcem
kızlarr nasılsınız..
ben yarın sabah 7.30 gibi sezaryana giriyorum, dr a kalsa şimdi alıyodu da ben yarın istedim
çok istemiştim normal doğum yapmayı ama Allah ım yalancı sancının bile nasıl bişey olduğunu hissettirmedi bana
hiç yerleşmemiş doğum kanalına, hale bebeğin yüzünü net bi şekilde görüyourz usg de.
şimdiye kadar az da olsa yerleşmiş olsaydı 1 hafta daha beklerdim ama hiç gerek yok dedi.
öyle işte bnden hbrler..
kızlarr nasılsınız..
öyle işte bnden hbrler..