- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.521
günaydınnnnnn
uyudum uyandım..
şuan sersem gibiyim ve açım. kalkıp karnımı doyurayım
uyudum uyandım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar henüz doğurmadım :)) Kısmetse yarın bu saatlerde yavrum kucağımda olacak
Evi tekrar silip sarıyoruz kızım temiz mis evimize gelsin diye
heyecanlıyım çok garip bir duygu bu gece 5:30 da evden çıkacağız 6 yatışım yapılacak öğlenden sonra azram geliyor Hamişliğimin son günü
Evt cnm gunlerimiz ayni bi senle ben kaldik heralde:)))bende dvmli takip ediyorum gunumuz ayni olan arkadaslari,.
Elifwolky bugun yok topikte o da bebisini eline almistir ins. Saglikla
Valla hiiiccc kafana takma sakin ol cnm,herseyin bir zamani var zamaninda ve saglikli gelsin bebislerimiz onu dusun.
Hem surda ne kaldi ki?
Gobekten de hic korkma,bence sarma olayini veya korseyi kesinlikle takin derim,ise yaradigini bi cok kiside gordum.
Bende bu dogumdan sonra korse giyicem ins.
ben de elifte doğum yaptı herhalde diyordum,hayırlısı sen de kavuşuyorsun bebişine..inş. bu gece falan benim oğlan da gelir:26:
günaydınnnnnn
uyudum uyandım..
heyecanlıyım çok garip bir duygu bu gece 5:30 da evden çıkacağız 6 yatışım yapılacak öğlenden sonra azram geliyor Hamişliğimin son günü
dün esim diyoo wowwww senin göbeğin 1 günde fırladı mı naptı gercekten bugün bende hissediyorum cok büyüdü, tırsıyorum :18: insallah cuma günü normal cıkar miniğimin kilosu, toparlak mı olucak nedir
neyse ben sofrayı kurayım, kocacım gelir simcikk
çok sevindim bu haberekızlar ben doğumdan 3 gün sonra korse kullanmaya başladım. ameliyat yerimide sardığından hiç ağrım olmadı aksine çok rahatlattı. şuan 2o günlük anneyim sıfır göbekim var
bence bişey olmaz canımkızlar bişey sorucam size bizim akrabanın pazar günü sünnet düğünü var yemekli yapılacak şık bir yerde ama haliyle sesli olacak biraz müzik falan, bebişimle gittiğimde sesten etkilenirmi sizce kulakları zarar faln görmez dimi? bu arada pazar günü 32 günlük oluyoruz.
hadi bakalım hayırlısı canımKızlar henüz doğurmadım :)) Kısmetse yarın bu saatlerde yavrum kucağımda olacak
jelibonss gitmedin mi daha dr a sen?
çatı muayenemi oldum
önce 2 sonra diğer 2 parmağını soktu ve içinde çevirdi
ama hiç acımadı bu kadarmıydı dedim
neyse açılmam yok çatı normal doğuma müsait
oğluş iyice kanala yerleşmiş
doğumun gelmesini bekliyoruz.3722 gr olmuş sonumuz hayır olsun
sonra gittim saçlarımı kestirdim 4 yıldır
hiç bu kadar kısa kestirmemiştimkendimi bi tuhaf hissediyorum
ama çok rahatladım.
gittimde geldim canım ama tık yok
doktor bide nst ye bakıp çok güzel sancın yok dedi
kızlar ben doğumdan 3 gün sonra korse kullanmaya başladım. ameliyat yerimide sardığından hiç ağrım olmadı aksine çok rahatlattı. şuan 2o günlük anneyim sıfır göbekim var
kızlar ben doğumdan 3 gün sonra korse kullanmaya başladım. ameliyat yerimide sardığından hiç ağrım olmadı aksine çok rahatlattı. şuan 2o günlük anneyim sıfır göbekim var