- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.281
ayy ne güzell takip et bakalım bnmde sancı değilde karnım ağrıyıp ağrıyıp geçiyo bi düzene giremedik:)))
bnm çok acımıştı mesela, bağırdım resmen.
dr dedi nie o kadar bağırıyorsun
kociş de diyo ki doğuruyosun sandım, ama korkunun ecele faydası yok.
hem böyle böyle açmaya alışırım belki de doğumu kolay yaparım
Takip etcek gibi bir durum yok ki
Herzamanki gibi sacma sapan toparlanma.Uykumdan uyandiran sanci kalmadi zaten
Feci de gazim var
Belki o agritiyor..Ay utanmadan soyluyorum birde
iyi akşamlar kızlarr
topiki artık takip etmesi çok kolayy sayfalar hiç ilerlemiyorr
ben iki haftadır ev ile uğraşıyorum, tadilattı boyaydı o bu şu derken bitirdim çok şükür..
belimde problem vardı sağ bacağımda ve de iş yaparken bana sorun çıkarmadı çok şükür
bugün ise ağrıyo ve yürütmüyo
neyse evimn işi bitti çok şükür taşınsam daha az iş yapardım herhalde
herkes bebişi ile uğraşsın bizde bebişler gelsin diye en son ben doğurucam sanırım 2 temmuz
tabi bu kız erken gelmeye kalkmazsa
kızlar bişi sorucam haftalık kontrollerın hepsinde nst ye gırdıgımızı bılıyorum da pekı çatı muayenesını yapacakmı doktor her hafta ben bır daha o acıyı yaşamak ıstemıyorum ve cumartesı tekrar kontrolum var:44:
Olipps herseyin normal olmasina sevindim bakarsin bugun sancin olmus herseyin hayirlisi biz ne dusunursek dusunelim nasil gelecegine bebek karar veriyor.
.
bnmde ilk çatı muaynemi hemşire yapmıştı bende bağırmıştım çok canımı acıttı diğerini doktorum yaptı ona söyledim çok canım acıdı diye derin derin nefes al acımıcak dedi dediği gibi yaptım bu defa hiç acımadı aklında bulunsun ...
olsun canım ne var bunda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ...bende şu doğum sancısı nasıl bişey çok merak ediyorum:)))
Olipps herseyin normal olmasina sevindim bakarsin bugun sancin olmus herseyin hayirlisi biz ne dusunursek dusunelim nasil gelecegine bebek karar veriyor.
.
bu hafta öyle yapayim bari, belki acımaz...
ayyy bn de çok mrk ediyorum şu bele vuran sancı nasıl bişey..
tabi öyle cnm.
bnm yengem bi gün önce piknikteydi, ertesi gün gündüz gezmedeydi, akşam doğum sancısı gelmişti. gece 11 buçuk gibi de doğum yapmıştı.
bnm de böyel bi inancım var nedense.
ne kadar çok hareket edip, gezer tozarsam, ya da temizlik yaparsam o kadar çok normal doğurma şansım artıcakmış gibi geliyo.
biliyorum çok saçma ama ne bilimm
bende yarın temizlik yapmayı düşünüyorum belki daha çabuk gelir diye ama biraz yüriyim karnım toplanıyo bide çok sık tuvalete gidiyorum çok sinir bozucu ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış doktor ondan olabilir sık idrara gitmen diyor söylemesi ayıp 5 dk da bir tuvaletteyim:)))
bnm çok tuvalet derdim yok...
ama bikaç gündür yürürken sağ bacağımın üstüne basmakta zorlanıyorum
bayanlar sağ elimde uyuşma var bısey kavrayamıyorum cep telfonumun tuslarına bıle basarken zorlanıyorum sızce bu normal mi?
çatı muaynesinde çokmu canın acıdı senın
inanılmaz acıdı hatta hastanede doğurmaktan vazgectııımm diye bagırıyordum sonunda
aynı durumu bende yaşadım ama unutuluyo sonra derin nefes almak işe yarıyo..
kızlar ya sızdede ara ara adet ağrısı gıbı ağrı oluyomu?
selam kızlar
oğlum bugün taburcu oldu çok şükür aldık geldik evimize bazı tahliller filmler falan kaldı
acaba benden sonra kimler doğurmuş çok merak ediyorum