2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ne sıkıcı bir akşam ya kocişte 4-12 evde tek başıma takılıyorum ve canım çok sıkılıyo bebişim gelsede hayatıma renk gelse:)))

slmalr yeniden herkese:KK3:
ben demedim mi akşama herkes burada olsun diye, nerdesiniz yine.
kimse yok buralarda:KK1::KK1::KK1:

Bende canım M beden giymek istiyorum artık :)

.
Kızlar bugün doktora gittim ben herhalde bana suni sancı verilecek hastaneye yatarım bugün diye düşünüyordum ama doktorum günün dolmadı neden suni sancı verelim bekleyeceksin dedi. Belki bu akşam sancın olacak bilemezsin dedi. Cuma gününe kadar doğum olmazsa tekrar geleceksin bu sefer 2 günde bir kontrol edeceğiz. Tahmini doğum tarihinden 1 hafta erken ya da bir hafta geç doğum olabilir dedi. Seni arayıp hala doğum olmadı mı diyenleri de duymazdan gel dedi :) Bugün içim ferahladı gerçekten daha rahatım. Açılan her telefon hakikaten beni strese sokuyordu artık takmıyorum. Kızım sağ salim gelsin inanın 1 ay daha beklemeye razıyım.

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inş.

bnm dr da bdt den sonra bi hafta daha beklerim ama sonrası daha farklı ve riskli bi süreç demişti geçen hafta.
bakalım bu hafta ne olcak?
hakkımızda hayırlısı...

bende çok zorlanıyorum artık
c.tesi kayınvalidem dip köşe heryeri temizlemişti sağolsun
batmasın diye ıkına ıkına süpürdüm valla
sizde de var mı bilmiyorum ama her an doğurabilirim diye
heryer düzenli temiz olsun istiyorum.yine ütü çıktı
ama halim kalmadı yemekte yapmadım :KK53:

aynen ben de çok zor iş yapıyorum ama her an doğum olur diye de derli toplu olmaya çalışıyorum.
cuma bana da temizlikçi gelmişti ama bugün şöle üstten yine süpürdüm.
insanlık hali sonuçta...

olipss sen de kontrole gitmişsin..
bnce de kesinlikle bünye meselesi ve biraz da kısmet meselesi
kendimnizi de yırtsak normal diye olmayınca olmayacak demek ki:KK50:

iyi akşamlar kızlarr:KK3:
topiki artık takip etmesi çok kolayy sayfalar hiç ilerlemiyorr:KK23:
ben iki haftadır ev ile uğraşıyorum, tadilattı boyaydı o bu şu derken bitirdim çok şükür..
belimde problem vardı sağ bacağımda ve de iş yaparken bana sorun çıkarmadı çok şükür
bugün ise ağrıyo ve yürütmüyo:KK37:
neyse evimn işi bitti çok şükür taşınsam daha az iş yapardım herhalde:KK36:
herkes bebişi ile uğraşsın bizde bebişler gelsin diye en son ben doğurucam sanırım 2 temmuz
tabi bu kız erken gelmeye kalkmazsa :KK52:

Bu arada doğum yapanların gözü aydın, doğum tarihi belli olanlarada hayırlı doğumlar....

kızlar selam topiğinizi okudum sonlara iyice gelinmiş ne kadar güzel heyecanlar !! ben eylül annesi olacağım allah kısmet ederse de sizden birşey öğrenmek istiyorum 28. haftadan sonra kaç kilo aldınız ama normal kilosu seyreden bir anne için söylüyorum ben bu ana kadar toplam 6 kg aldım merak ediyorum kaçla bitiririm diye :KK52:

ben 10-11 kilo aldım, son ay 1 kilo verdim. kısacası ben son 2 ay kilo almadım diyebilirim tabi bu arada bebeğim 37+1 de doğdu. doğduktan sonra 15. gündede kilolar gitti.

Gelmemis kimseciklerr
Ben yemegimide yedim,uyudumda..Burasi hala bos.Sohbetde yok
Ay cidden geveze annelermi dogurdu hep :p
Bakip bakip kacan cok..

Kaynanada kendine ugras buldu. Yelek örüyor yine.Ben catliyorum,burasida sessiz olunca:KK8:

Gelmemis kimseciklerr
Ben yemegimide yedim,uyudumda..Burasi hala bos.Sohbetde yok
Ay cidden geveze annelermi dogurdu hep :p
Bakip bakip kacan cok..

Kaynanada kendine ugras buldu. Yelek örüyor yine.Ben catliyorum,burasida sessiz olunca:KK8:

napsakki bilemiyorum dediğin gibi çok konuşanlar doğurmuş biz konuşucak bişide bulamıyoruz patlıyorum sıkıntıdan ya offfff...ama emin ol tek başına olmak dahada can sıkıcı gece 12ye kadar evde tekim:KK43:((

napsakki bilemiyorum dediğin gibi çok konuşanlar doğurmuş biz konuşucak bişide bulamıyoruz patlıyorum sıkıntıdan ya offfff...ama emin ol tek başına olmak dahada can sıkıcı gece 12ye kadar evde tekim:KK43:((

bnm kociş de geç gelicek..
konuşacak konu kalmadı ki.
herkes tüm hazırlıklarını tamamladı, odalar bitti, çantalar hazırlandı, kıyafetler yıkandı ütülendi..
bitek bebiklerin gelmesi kaldı...
şu an tek konumuz ay sancım yok, ay açıklığım yok vb. başka da bişi kalmadı.

doğum yapsak bebeklerimizi yazarız ama....:KK50::KK50:

bnm kociş de geç gelicek..
konuşacak konu kalmadı ki.
herkes tüm hazırlıklarını tamamladı, odalar bitti, çantalar hazırlandı, kıyafetler yıkandı ütülendi..
bitek bebiklerin gelmesi kaldı...
şu an tek konumuz ay sancım yok, ay açıklığım yok vb. başka da bişi kalmadı.

doğum yapsak bebeklerimizi yazarız ama....:KK50::KK50:

aynen valla bende bu akşam çantayı tekrar hazırladım kalın bişiler koymuştum onları çıkarttım yarında bi temizlik yaparım hazır olurum artıkın...

kızlar bişi sorucam haftalık kontrollerın hepsinde nst ye gırdıgımızı bılıyorum da pekı çatı muayenesını yapacakmı doktor her hafta ben bır daha o acıyı yaşamak ıstemıyorum ve cumartesı tekrar kontrolum var:44:

kızlar bişi sorucam haftalık kontrollerın hepsinde nst ye gırdıgımızı bılıyorum da pekı çatı muayenesını yapacakmı doktor her hafta ben bır daha o acıyı yaşamak ıstemıyorum ve cumartesı tekrar kontrolum var:44:

beni ilk geçen perşembe yapmıştı çatı muayenesi,
bu hafta perşembe yine ypıcakmış.
ayrıca 36. haftadan beri nst ye de giriyorum usg ye de.
sadece nst yapıp yollamıyo yani:KK34::KK34:

bende her hafta nst ve usg ye giriyorum ama nst m iyi çıkıyosa yanı sancı çıkmıyosa çatı muaynesi yapmıyor benim doktorum...

Anliyorum canim.Gecen haftaya kadar bende tektim evde.Esim zaten gec geliyor.TR saati 23 de eve donuyordu isten. Patliyordum..
Evde senden baskasinin bulunmasi iyi

Kizlar hafif sanci yuzunden uyandim uykudan.
Ay simdide kasilmam var.Toplandi yine karnim.

Anliyorum canim.Gecen haftaya kadar bende tektim evde.Esim zaten gec geliyor.TR saati 23 de eve donuyordu isten. Patliyordum..
Evde senden baskasinin bulunmasi iyi

Kizlar hafif sanci yuzunden uyandim uykudan.
Ay simdide kasilmam var.Toplandi yine karnim.

ayy ne güzell takip et bakalım bnmde sancı değilde karnım ağrıyıp ağrıyıp geçiyo bi düzene giremedik:)))

Ben aslinda tam bitirmedim hazirliklari :KK70: ufak tefek seyler var gerci
Hic yeni dogan oyuncagi yok,bez almadim daha,benim hastane cantamda hazir degil..Bugun hazirlarim dedim,hazirlamadim :KK1:
Yarinde hava guzel iken degerlendircez sahile gitcez.
Hazirlarsam artik aksam anca

X