2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doğuran annelere maşallah diyorum...Allah nazarlardan saklasın benim gibi bekleyenlere sabırlar diliyorum....

üstte arkadaşın doğumunu okudum çok heveslendim valla ama bizim kızcemiz buyuk ihtimalle sezeryanla gelcek..hayırlısı olsun inşlh... birazcık tontiştee teyzeleri..(gecen hafta 4 kg 100 gr dı Allah herkesin yardımcısı olsun)

slm kızlar...
doğum hikayemi yazdım topiğimize...buraya yazmaya gerek yok sanırım...
kuzum uyuyorkn biraz sizlere bakayım dedim...

doğurmayan arkadaşlarım Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
sizlerle yüreğim ve dualarım...
eşlerinizle yalnız bu son geceniz olabilir...bunun da ayrı bir güzellik olduğunu bilerek iyi değerlendirin bence

bu arada nilobella ne yaptı???

benım bugun mıde bulantım var hayırdır ınsaallah.

hayırdır inş. canım,kaç günün kaldı bilmiyorum ama hayırlısı ile gelir bebiş inş.
ben de az evvel wc ye gittiğim bi damla kan gördüm,ufacık ama..neyse iç çamaşırımı değiştirdim.tekrar gittim wc ye ama korka korka kan man yok..yalnız şunu fark ettim ben korkmadığımı sansamda baya korkuyormuşum:18:

Kızlar hala doğuramadım :)))

Yarın sabah kontrolüm var inş. sancım çıkar. Eğer yoksa suni sancı istiycem yatış versinler artık doğurayım. Allah hepimize sabır ve güç versin.

İyi geceler....

Selam millet,

Dehset derecede yoruldum bu gece de dogmazsa sanirim daha dogmaz. Yogun bir pazar gunu bitti eve donerken bir kac anne bebek dergisi aldim belki ilgi cekici birseyler vardir diye ama yirgunluktan bakamadim bile, sizlere iyi geceler diyip uyumaya calisacagim. Yarin kontrolumuz var bizimde bakalim ne cikacak, iyi geceler herkese :))

selam kızlar bizde az önce hava serinlemişken yürüyüş yaptık geldik iyi oldu...bu adet sancısı gibi sancım 3 gündür hafif şekilde var hayırlısı doğum yapanlar öyle başladığını yazmış:18::18:beklemeye devam....neyse hepinize iyi geceler biz dattık kızım uyudu bile

ben de yiyorum ama ayak ayak üstüne de atamıyorumgöğüs altında 4 parmak boşlukta var.ama bebiş yok..Allahım sen yardım et hakikaten günler azaldıkça korku büyüyor..

benimde göğüs altında 3 parmak boşluk var karnım
iyice indi bide hareket ederken çok zorlanıyorum
şişliklerimde cabası 3 4 gündür ayaklar bacaklar davul.
bende korkudan çok sabırsızlık başladı yaa
bide oğlumun kilosu biraz fazla normal doğum olursa nasıl çıkacak bilemiyorum
tek korkum o

benim de elim kolu biraz şiş ama hakikaten hakkımızda hayırlısı..içini ferah tut canım allahın izniyle hakkında hayırlısı ne ise o şekilde doğar inş.
ben normal doğum istiyorum ama o an neyi gösterirse o olsun.

mrb.arkadaşlar bende yarın sabah doğuma gidiyorum ama içimde bi korku var doktor suyumun fazla olduğunu ve doğumda sorun olabileceğini bi ihtimal olarak söledi. ihtimal ama bu beni çok üzdü aranızda suyu fazla olup doğum yapanlar varsa yorum yaparmısınz

benim daha çatı muayenem yapılmadı
bakalım salıya kadar sancım vs bişey tutmazsa
kontrol var belli olacak müsait mi değil mi belli bile değil
dediğin gibi hayırlısı bakalım...beklemeye devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…