- 23 Eylül 2010
- 332
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.121
dımı yaaa saol bak yorumun ıcın tsk ıcım ıcımı yıyor suan dr bana mama takvıyesı onerdı sarılık olduya bızım bebıs o yuzden bıde sureklı cagırıp elınden kan aldırıor sarılıgını olcuyor ısın tedavısı gordukten sonrada cagırdı yıne bakıcaz kanına sarılıgına dedı bende sınır oldum gıtmedım acılen ıyı bı dr bulmam lazım bu dr u hıııccc sevmedım aslında sutun yarıyor dıyıp mama vermemesı lazım dı öyle degıl mı?valla kafam karısık sanırım 15 gunumuzde yenı bır dr a gıdıcem..
selam kızlar
,
bìz doktordan geldik salı yatıs yapalım artık dedı , cumaya kadar zaman istedım, tmm dedi dogru mu
yaptım bilemiyorm :18:
şu sancı dediğiniz şey nasıl bir şey acabaa
Slm annisler 06.06.12 de 14`35 de sezeryanla acil dogum yaptim. 37+4 haftaliktik ama Allahima binlerce sükürler olsunki oglumu saglikla kucagimiza aldik...3000gr 48cm. Adini TUGRA koyduk...Allah hepimize hepinize hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah...Dogum yapmis anneler size sorum olacak...Bebegim sarilik oldu dr korkulacak bir sey olmadigini cok cocukta oldugunu bol emzirip idrarla atacagini söyledi ama ben cok korkuyorum acaba bebegi sarilik olan anneler naptilar nasil kolay atlattilar nekadar sürdü??? Cevap yazabilirseniz cok sevinirim...Hepinize hayirli kandiller...
mrb güzel annişler.cuma gecesi saat 2de 38+3te oğluşumuz bize süpriz yaptı
normalde cuma kontrolüm vardı ama perşembe sabahı hafif sancım ve az leke olunca doktorumuzu aradık hemen gelin dedi nst de çok az bir sancı çıktı ama 2 cm açılmam vardı en geç bir haftaya olur dedi.ben bütün gün gezindim doktordan sonra akşam 22.30da eve girdim 15 dk dinleneyim dedim birden çeşme açılması gibi bir sesle birlikte suyum ve nişanım geldi hastane 45 dk uzaklıkta gidene kadar sancılarım çoğaldı.hastaneye vardığımızda 7cm açılmam varmış:)1,5 saat içinde doğumum oldu doğumhaneye girip çıkmamsa 20 dk sürdü.Allah herkese sorunsuz bir doğum versin
oğluşum 3.400gr ve 50cm ikimizde çok iiyiz hemen sütgeldi ve sorunsuz bir şekilde tuttu
aramızda kalsın ben başka bir erkeğede aşık oldum:)babası ve oğlum benim iki aşkım.
darısı gününü bekleyen bütün arkadaşlara.hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.doğum yapanlarında Allah analı babalı büyütsün yavrularını.(warfire)
Dogsunda bebisim herseye raziyim. Of sanki hic dogmayacak
sağol canım
ilk sancılarım adet sancısının biraz fazlasıydı öyle beldeen inen bir sancı değildi normal kasıklarım ağrıyordu işte adetdeki gibi amaaa
doğuma yaklaşan sancılarda tüm kemiklerim sızlar gibi bir sancı oldu en son sancılarda da nerdeyse çatı kemiklerim çatırdar gib o lmştu
Canım benimki olmadı çok şükür ama riski vardı. Bilirubin mikarı yüksekti biraz. O yüzden sürekli uyku halindeydi. 2 saatte bir emzirmem gerekiyordu. Zorla uyandırıp emzirmek çok yorucuydu ama sarılık oranını şimdi düşürdük gibi. Mama ve şekerli su takviyesi hiç yapmadım. Uyutma sende bol bol emzir. Büyük geçmiş olsun. Unutma ki yenidoğan sarılığı çok rastlanan bi durum.
günaydınlar... 14haziran kızım dünyaya geldi normal ve zorlu bi doğumlaallahım sizleride kurtarsın yavrularınızı sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
slm kızlar nabersiniz önerim olucak size kesinlikle molfix yenidoğan kullanmayın aldıysanız da atın aşırı derecede pişik yapıyo hep su topladı kızımın totosu beline kdar pirima premium care kullanın biz kızımla çok iyiyiz oğlum kıskancak die çok korktım ama kıskanmadı çok şükür benim biraz sancım var sol tarafımda kistin alındığı yerde o kadar allah ım doğurmayanlara yardım etsin bide kesinlikle kalın giydirmeyin hastane çantanızı yeniden düzenleyin kalın battaniye bile koymayın hastane çok sıcak terliyolar ben klimayı bile açtım kzzlar
ben evy baby aldım onuda yanlış almışım 2 numara almışımmolfix yeni doğan almayı düşünüyordum şimdi kafam karıştı :44: