2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canım benimki olmadı çok şükür ama riski vardı. Bilirubin mikarı yüksekti biraz. O yüzden sürekli uyku halindeydi. 2 saatte bir emzirmem gerekiyordu. Zorla uyandırıp emzirmek çok yorucuydu ama sarılık oranını şimdi düşürdük gibi. Mama ve şekerli su takviyesi hiç yapmadım. Uyutma sende bol bol emzir. Büyük geçmiş olsun. Unutma ki yenidoğan sarılığı çok rastlanan bi durum.

Canım benim de öyle bir riskim vardı çok şükür olmadı 2 saatte bir kaldırıp emzirdim. Uyumasına aldırma ayaklarını sık ya da altını aç uyansın. bol emzir. idrarla atar bebişin. Acil şifalar diliyorum.

selam kızlar :) Perşembe günü 14 haziranda sabah 10 da yatışımı yaptırdık ve beklemeye başladık :)......Hemşireler geldi damar yolu açıp kontrolleri yaptık :)...annem kayınvalidem eşim bendeki sakinliğe şaşırdılar çünkü çok telaşlıyımdır :)...saat 11 de olan doğum çok karışıklıktan 1.30 a sarktı ben acıklaktan bitap düştüm..neyse ameliyathaneye girdim masaya çıktım anestezi uzmanı sorular sordu derken ciddi bir sorun oluştuğu için dr um diğer hastadan gelemedi ve ben yine o buz gibi masada yarım saat oturdum....HALİME ÜZÜLEN HEMŞİRELER VE DR LAR OĞLUN NE SEVER MÜZİK ONU AÇALIM diyince sevindim :)...türkü dedim ....dünyaya gelirken onu dinletelim dediler ama o gün ameliyathane afedersiniz ama kasaphane gibiydi...18 sezeryan vardı......bana genel anestezi yapılacağı söyleyen dr uma mahsun baktım biraz derken oğlunun adnı ne dediklerini hatırlıyorum.......odaya geldiğimde oğlumu göremedim nerde diye sordum annemler kan şekeri düşmüş yoğun bakımda dediler ama ben tabi inanmıyorum odadaki memurlara diğer hastaya soruyorum....o an oksijensiz kalmışım benide oksijen tüpüne bağlamışlar.....kendime geldiğimde oğlumu kucağıma veren eşimin gözlerinin içi gülüyordu..harika bir bebekti..o an kokladım öptüm bu benim mii dediğimi hatırlıyorum..hemen emzirmek istedim....süt olmasada emzirdim ve oğlum boşta olsa memeyi emiyordu....perşembeden beridir mama vermedim hiç saatte bir emzirdim şuan şüşkür sütüm geldi ve kakasını çişini yapıyor....hayatta bir kadının yapabileği en büyük şey ne derlerse tabiki anne olmak ..oğlum 3800 gr 54 santım saat 14 10 da sezeryanle dünyaya geldi :) .COLOR="#008000"][/COLOR]

canım ne kadar güzel bir şekilde oğluna kavuşmuşsun,oğluna da sana da maşallahAllah sağlık versin ikinize de..
bizim sıpanın keyfi yerinde sanırım,gelmiyor

Dogsunda bebisim herseye raziyim. Of sanki hic dogmayacak

aynen canım bana da hiç doğmayacak gibi geliyor,bir doğsa:26:rüyamda kucağımdaydı,emziriyordum,harikaydı

nasıl bi psikolojideyiz ki bu sancıları yaşamak için can atıyoruz

cnm benım bebıs hıc uyumuo kı?saat te bır kalkıo emmek ıcın sureklı boleydık bız artık ısyan edıodum bole yarım saate bıre de ınıodu nadır ıkı saatte emzırıorum bıde maşşallah benım bebıs hep aranıo sureklı emmek ıstıo ama yınede sarılıgı yuksek cıktı hatta dr mama takvıyesı deneyelım dedı ıkı gun mama da verdık fakat yıne yuksektı deger bı gun ısın tedavısı gordu suan maşşallah cok cok ıyı bızım bebekle kan uyusmazlıgımız var sanırım ona baglı oldu

alanlar genelde molfix ten memnunlar ama bende prima premium care aldım.denicez bakalım nasıl.

ben evy baby aldım onuda yanlış almışım 2 numara almışım molfix yeni doğan almayı düşünüyordum şimdi kafam karıştı :44:

merhaba kızlar, grubumuz giderek sessizleşiyor. yavrularını kucaklarına alan bütün annişlere hayırlı olsun maşallah, güle güle büyütün kuzularınızı. darısı benim gibi bekleyenlerin başına. sanırım en son ben kapatacağım topiği

Ben doğurmadım daha yarın kontrolüm var 9:15 de umarım hayırlı haberler alırım açılmam vardır sancım çıkar hemen doğuma alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…