2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım çok faydalı bilgiler paylaşmıssın ekim topiğinde bizim kızlarada yazıcaam bunları yani kopyalıcam iznin olursa

anladım anladımmm sen gene ıyısın bızım 8 aydır tık yok :)))

Benimki 8 ay hayatta dayanamazdı sanırım..

onunla bebeğin alakası hiç yokmuş ki, ben gebe okukuna gittiğimde hocalar maket üzerinden göstermişlerdi

Hatta şakasını yaptı çocuk gamzeli doğarsa kesin ben yapmışımdır falan diye Anlatıyorum alakası olmadığını ama yanaşmıyor sanırım bahane :26:

benim de pazartesi kontrolüm var,,ben de sıcak sıcak duş alayım öyleyse..sebze alacağım zaten dolabı açıyorum,çömeliyorum yere sebzelerle öyle biraz bakışıyoruz çömelmekte ii diye

Ben klozete gitmyi bıraktım çok zorlanıyorum ama alaturka tuvalete gidiyorum açılmam olsun diye bakalım yararı olmuş mu görücez bizim bdt aynı bakalım kimin önce gelecek

şimdi 5 tane hurma yedim bir yandan küveti sıcak su dolduruyorum içinde oturucam bakalım belki açılmam olur denemekte fayda var..

Gelsin artık şu bebişler

hahahaaha gamze mewzusuna cok güldüm yalnız
bizimkide alaturka, yani ben 9 aydır gidiyorum insallah faydası olur

bu arada bizde bugün bi parise gittik, bakalım faydası olucak mı

selam kızlar
,
bìz doktordan geldik salı yatıs yapalım artık dedı , cumaya kadar zaman istedım, tmm dedi dogru mu
yaptım bilemiyorm :18:

şimdi bnm perşembe günü 40 haftam bitiyo ya.
gidince bana da mı gün vericek, ben beklemek istiyorum desem beklemez mi ki.
sonuçta bu işin 42 ye kadar yolu varmış ve herkes diyo ki bebekler geleceği zamanı bilir.

ama bi yandan da diyorum ki ya susuz kalırsa içerde, ya da kaka yaparsa.
sonuçta her gün gitmiyoruz kontrole.
40 ı doldurunca haftada 2 çağırıyorlarmış.
offf ne zor işmiş bu.
eskiden ne güzel böyle gün hesabı yokmuş, bebek geleceği zaman geliyomuş işte.

hep düşünüyorum bi 15 yıl önce bu kadar sezaryan yoktu da şimdi neden var.
insan bedeni 15 yıl içinde evrildi mi yani?
dr lar mı tembel, yoksa risk almak işerine mi gelmiyo anlamadım..
ya da biz bi acayip hamileyiz

canım bi sakıncası yoksa bence bekletir 1 hafta daha 41 hafta normal ama 42 hafta pek bekletmiyor doktorlar diye biliyorum. Aslında hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun demeliyiz.. Bekliyorsak vardır bi sebebi ama işte yaramazlatımıza hepimiz biran önce kavuşmak istiyoruz..

herkese selam
bende tık yok:18::44::44::26:

nete gelemiyoum hepinizi merakta ediyorum dualarım hepimizle....
klavyeden yazamıuyorum, fareden tuşlayıp yapıştırma çaresi buldum ama ortek tek tıklamak.....

hayırlısı olsun cnm, ters bişey olsaydı tmm demezdi dr un.
demekk ki bi problem olmaz, içini ferah tut

şımdılık bır sorun yok gibi, hayırlısı bakalım

kızlar moralinizi bozmak istemıyorum ama bebısler kendılerı belırlıyorlar vakıtlerını, parıs, hurma tarcın corekotu plates topu yuruyus pek ıse yaramıyor . sekill A:)

su olayını abarttım mı ne bu saate kadar 3lt oldudoktora demiştim arada abarttıyorum diye abart abart iidir dedi ama bu kadarı da ii mi ki:44:

kızlar öyle kafanıza göre sıcak suya
falan oturmayın.suyunuzun patlamasına bile nedden
olabillir bebek geleceği zamanı bilir gelmezse zaten mecburen sezeryan.
hele ki şu zamanlarda ılık suyla yıkanmamız lazım.40 haftayı dolduranlara
bazen korunmasız ilişki öneriyorlarmış ama doktora danışmak lazım
sancıları başlattığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…