2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ahh canım senin de kandilin mübarek olsun.maşallah bebişine..aynen ben de doğurur muyum diye düşünmekten sıkıldım,hele akşam iice bunalmıştım,sevmiyorum ben bu çocuğu al babası falan diyorum,ne zaman kurtulacağım ya diye ağlamaklı oluyordum.Allah bu mübarek günde hakkımızda hayırlısını nasip etsin,ben stresten böyle düşüncelere kapılıyorum allah affetsin yanlış şeyler düşünüyorsak:26:

herkese kucak dolusu selamlar özledim sizleri ilk fırsatta da geldm yanınıza nasılsınız bakalım...

ben 11 haziran saat 8.30 da bebeğim için ameliyata girdim çok şükür sağ salim çıktık hala inanamıyorum dogdu da 5 gün oldu pazartesi kontrole götürcez bebeğim 3600 gr 51 cm doğdu...
sarılıktan yırttık sütüm geldi çok şükür..herşey yolunda allah hepimizi özelliklede bebeğimiz nazarlardan saklasın

seninle günümüz aynı sayılır:)))belirtilerde aynı nst de hiç sancım çıkmıyor:)))sen normal mi sezeryan mı??neyse hayırlısı olsun artık bekleyip göreceğiz:))

ay tabi yaaa, dışarı çıkarken ne giyeceğini bilemiyo insan bi de evde kayınbaba falan olunca çok zor bi durum.
show tv de hünkar beğendi yapıyorlar, onu izliyorum ben de
aslında kalkıp duş alsam
sonra semizotu aldım onu ayıklasam ne iyi olacak

seninle günümüz aynı sayılır:)))belirtilerde aynı nst de hiç sancım çıkmıyor:)))sen normal mi sezeryan mı??neyse hayırlısı olsun artık bekleyip göreceğiz:))

benim şimdilik normal canım ama son anda ne olur ne gider bilemiyorum o yüzden şartlandırmıyorum hiç kendimi ama tabiki normal istiyorum ama korkuyorumda dayanabilirmiyim diye...

zaten hamılelık psıkolojısı gerılmeye yer arıyo ama tum bunlar da tuz bıber ekıyo ben haberlerı dahı ızlemıyorum hatta tv de pek bısı ızleyemıyorum hersey gerıyo benı hatta bazen ınsanların yanımda anlattıkları seylere e gerılıyorum hamıle ınsanın yanında boyle seylerden bahsedılırmı dıye ve boyle uzayıp gıdıyo gerılme lıstem :)

herkese merhaba.
geçmişi okuyamadım hiç. umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz çok şükür. evimiz de ikinci günümüz. bebişim biraz kilo kaybetti. 3550 olduk ama iyi çok şükür.
ben hiç doğurmamış gibiyim göbeğim aynı duruyor ve sadece 6 kilo eksiğim. bebeğim 3800 doğmasına rağmen.
ağrım sızım az çok şükür. günde 4 kere parol içiyorum. eve gelir gelmez de duş alabildim. bi sıkıntı olmadı. korseye gelince 15 gün sonra dedi doktorumuz.
doğumumda iyiydi çok şükür. epidural oldu ve bebişimi ilk biz gördük babasıyla. herşeyi hatırlıyorum çok net. hastanemizden çocuk doktorumuzdan ve anestezistimizden çok memnun kaldık.
bu arada hastaneye çok kalın götürmeyin. bizim sıcaktan ateşimiz yükseld. son gece sadece kısa kollu body ile durdu oğlum. onun dışında üstümüzü çok kirlettik. çok kıyafet lazım oluyor. ben de çok terlediğim için geceliklerim yeterli gelmedi. pijamaya geçtim.
bu arada depend in külotunu kim söylemişti hatırlamıyorum ama çok rahat ettim. hep onu kullandım. içine ilk iki sefer gazlı pamuklu bez koydum. sonra da orkid gece. kanamam çok değil.
şimdilik benden bu kadar . doğurmamış olanlar tez zamanda kavuşsunlar bebişlerine inşallah.

Herkezin kandili mübarek olsun..

Uzun zaman sonra güzel bir gece geçirdim aralıksız uyudum çok güzel esyordu hava yatağımda yatabildim.

Kahvaltı yaparken çayı karnıma döktüm neyseki sadece kızardı bebeğime birşey olmamıştır inş. hareket ediyor şükür

son 8 günüm var ama ne düzenli sancım ne ağrım var ben normal istiyorum ya kesin sancım olmayacak sezeryan olucam offf :18:

Merhabalar herkese,

Sorunlu gecen gecenin ardindan kol ve bacak sancim gecti cok sukur iyiyim ama uykusuzluk ve sicak bastirdi iyice...
Dun gece sinir oldum ben o kadar sikinti cekerken esim gozunu acipta neyin var demedi yahu, bu erkekleri anlamak cok zor. Ama kendi bacagina sabaha karsi kramp girdi hemen uyandiriyor biraz bacagimi ovalasan diye, eee butun gece ben sanci cekerken nerdeydin. pofffff neyse moralimi bozmayacagim :///

ayy ne sinir sende ne yaptın kalktın mı ??

senin de kandilin mübarek olsun canım,Allah hepimizin bir avazda kurtulmasını nasip etsin.
geçmiş olsun canım,bebişe bir şey olmamıştır bence.
evet benim de son 8 gün ama bendee de düzenli bir sancı yokadet sancısı gibi oluyo geçiyo..belim arada ağrıyor ama zorlamaktan mı bilinmez.ben de normal istiyorum ama günüm geçer ve gelmezse 2 3 gün beklerim sezeryan olurum diyorum..biraz kaderciyim çünkü eğer normal olacaksa sezeryan niyetiyle gittiğimiz gün bile sancı gelip normal olabilir,normal niyetiyle gidip sezeryan olabilir..ben elimden geldiği güne kadar bekleyeyim gerisi allahın tevekkülü.

Tünaydın kızlarr..
umarım herkes iyidir.. Ferdacım ne güzel hemen paylasmıssın bilgileri sıcağı sıcağına..
bende hemen hastane cantama bebiş için kısa bişiler koyucam.. hep aklımda soru işareti bu mewzu.. uyuz oluyorum..
gerci bu sıralar herseye uyuz oluyorum ya
ben bu gece uyudum inanamıyorum..
11 de uyandım..
gerci eşim hep kalktın diyo ama ben hatırlamıyorum. olsun uyuduğumu zannetmek bile güzel
kahwaltı ettik eşim traş olmaya gitti. oğlumuz heran doğabilir gidiyim de yakısıklı olayım dedi. deli ya

bizde bugün dolaşmayı planlıyoruz ama aslaaa saat 6 olmadan cıkmam.
istanbul bayaa esiyo ama sıcak sanırım, en azından ew öyle..
ne giyeceğimiz hepppp bi problem gercekten. artık kafayı yicem..
ewinde misafir kv. olanlara da Allah sabır wersin diyorum.
walla ben düşünemiyorum bile, Rabbim yardımcınız olsun..

bebeğimi görmek için GERCEKTEN sabırsızlanıyoorum artık..
son günler gecmez derlerdi de inanmazdım.. sanırım herkes aynı durumda we sinirler laçka..
bende sabah sabah eşimi haşlayıp durdum cok gerginim..

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
Bugün boll boll dua edelim.. Birbirimizi de unutmayalım dualarda canlarım..

ferda kaynamis ilinmis icme suyuna 3 tane kup seker atip 2 kasik ver hergun faydasini goreceksin benim kadin dogum doktorum verebilirsin dedi.

betulperi benim minigimde yeni basladi gaz problemi kinyonu deniycem canim.

canım çok şükür kurtuldun. darısı bize inşallah.
tavsiyelerin için de Allah razı olsun. taze anneden taze taze tavsiler. hepimiz için gerekli şeyler.

Bende aynı düşüncedeyim canım hakkımızdan hayırlısı olsun... 8 günü beklerim gelmezse sezeryan olurum sanırım

Kalktim, soylendim bir suru. Eeee uyandirsaydin ya diyor, o gorur bundan sonra nasil oluyormus uyandirmak geceleri dakika uyutursam bende Feyza degilim ihahaha yasasin kotuluk. Acimacaksin bu erkeklere :))

bencede acıma uyandır dediyse uyandır

ayrıca ferdacım paylaştığın bilgiler biz bekleyenler için yararlı olacak eminim tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…