- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.981
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...Dün doktor kontrolümüz vardı kızım 3.100 gr 52 cm olmuş herşeyimiz normal çıktı nst dede bir gr sancı çıkmadı bnm kızında gelmeye pek niyeti yok galiba ...ayy her gün bugün doğururmuyum diye düşünmekten sıkıldım artık bebeğiminde hareketleri azaldı artık dün nst dede hareketleri çok azdı doktor normal dedi ama bütün gün hareket etsin diye pırpıklayıp duruyorum bebişi şu günleride hayırlısıyla bi atlatsak keşke...
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...Dün doktor kontrolümüz vardı kızım 3.100 gr 52 cm olmuş herşeyimiz normal çıktı nst dede bir gr sancı çıkmadı bnm kızında gelmeye pek niyeti yok galiba ...ayy her gün bugün doğururmuyum diye düşünmekten sıkıldım artık bebeğiminde hareketleri azaldı artık dün nst dede hareketleri çok azdı doktor normal dedi ama bütün gün hareket etsin diye pırpıklayıp duruyorum bebişi şu günleride hayırlısıyla bi atlatsak keşke...
ben de ist. canım sıcak ama en azından bir avmde dolaşırdık,sonra açık havaya çıkardık.benim de işim yok,tvde bir şey yok.
kayınvalide ve kayınbabam var,babası ameliyat oldu 17 gündür bizdeleer,yatmak mıne giyeceğim ayrı bir sorun oluyor..
iş yapıyor allah razı olsun da ben stresli bir dönemdeyim
seninle günümüz aynı sayılır:)))belirtilerde aynınst de hiç sancım çıkmıyor:)))sen normal mi sezeryan mı??neyse hayırlısı olsun artık bekleyip göreceğiz:))
neyse ki tek değilmişim...
ama bazen çok iç parçalayıcı ya da vahşet içeren resimler oluyo.
ben böyle şeylerin farkındalık yarattığına da inanmıyorum üstelik...
face de bişeylere tıklayarak ne farkındalığı olacakmış
ay çok gerildim
benim şimdilik normal canım ama son anda ne olur ne gider bilemiyorum o yüzden şartlandırmıyorum hiç kendimi ama tabiki normal istiyorum ama korkuyorumda dayanabilirmiyim diye...
aynen normali bekliyorum....inşallah dayanırız ve kolay geçer:))
ayy inşallahhh hakkımızda hayırlısı bakalım sen nerdensin hangi şehir?
Merhabalar herkese,
Sorunlu gecen gecenin ardindan kol ve bacak sancim gecti cok sukur iyiyim ama uykusuzluk ve sicak bastirdi iyice...
Dun gece sinir oldum ben o kadar sikinti cekerken esim gozunu acipta neyin var demedi yahu, bu erkekleri anlamak cok zor. Ama kendi bacagina sabaha karsi kramp girdi hemen uyandiriyor biraz bacagimi ovalasan diye, eee butun gece ben sanci cekerken nerdeydin. pofffff neyse moralimi bozmayacagim :///
Herkezin kandili mübarek olsun..
Uzun zaman sonra güzel bir gece geçirdim aralıksız uyudum çok güzel esyordu hava yatağımda yatabildim.
Kahvaltı yaparken çayı karnıma döktüm neyseki sadece kızardı bebeğime birşey olmamıştır inş. hareket ediyor şükür
son 8 günüm var ama ne düzenli sancım ne ağrım var ben normal istiyorum ya kesin sancım olmayacak sezeryan olucam offf:18:
ayy ne sinir sende ne yaptın kalktın mı ??
canım çok şükür kurtuldun. darısı bize inşallah.bir de sezeryan olcaksaniz kesinlikle yuksek bel kulot cok iyi
onceki gunden aldigim 2 kulot isimi gordu
hatta tekini kullandim ben
hasta bezi fln gerekli degil
hastane ortu seriyor alta bir de pamuklu gazli bez var hep
onlar kanamayi guzel tutuyor
sonda cikana kadar camasir giyilmiyor zaten
sonra da 2 orkid ustune gazli pmuklu bez koyduk
gazli bezden verdiler bana onu degistirdim sadece
orkid temiz duruyor altta ona bile gerek kalmadi
eve de goturuyorum o gazli bezlerden
kanamam baya oldu ama kansiz olmama ragmen sorun olmadi
bol bol zibin goturun kisa kollu
sade zibin giydirdiler ogluma hastanede
ben de alt giydirdim duramadim
hemsireler gelince soyuyor yine
agiz mendili ve eldiven bir de penye battaniye koyun bolca
tirnaklari acayip uzun yuzunu ciziyor
hatta tirnak makasi koyun bence kesersiniz hemen
biberon mutlaka koyun hastaneden veriyolar yoksa
kendi biberonu varken gerek yok
gogus ucu cikarici ve slikon gogus ucu aldim burdan eczaneden
slikonu hic almadi ama gogus ucu cikarici iyi bisey
benim uclarim olmasina ragmen tutamadi
cikarici baya cikariyo iyi oluyo
simdilik yara sorunu yok
hemsire cok yardim etti kahverengi kismi komple vermek lazim
savas ediyoruz resmen oglumla ama ogrendi biraz daha da ogrenecek
siz de mucadele edin
hic sutyen taktirmadilar bana bosuna getirmisim
pijama hic giymedim 2 gecelik yetti
birini de terledim diye cikardim
ama sonda takilinca sadece pijama ustu de giyebilirsiniz
ama alt hic kullanmadim
aklima geldikce yazarim
senin de kandilin mübarek olsun canım,Allah hepimizin bir avazda kurtulmasını nasip etsin.
geçmiş olsun canım,bebişe bir şey olmamıştır bence.
evet benim de son 8 gün ama bendee de düzenli bir sancı yokadet sancısı gibi oluyo geçiyo..belim arada ağrıyor ama zorlamaktan mı bilinmez.ben de normal istiyorum ama günüm geçer ve gelmezse 2 3 gün beklerim sezeryan olurum diyorum..biraz kaderciyim çünkü eğer normal olacaksa sezeryan niyetiyle gittiğimiz gün bile sancı gelip normal olabilir,normal niyetiyle gidip sezeryan olabilir..ben elimden geldiği güne kadar bekleyeyim gerisi allahın tevekkülü.
Kalktim, soylendim bir suru. Eeee uyandirsaydin ya diyor, o gorur bundan sonra nasil oluyormus uyandirmak geceleri dakika uyutursam bende Feyza degilim ihahaha yasasin kotuluk. Acimacaksin bu erkeklere :))