- 23 Ekim 2011
- 83
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.001
düşümdümde önümüzdeki 5 gun ıcınde gelırse bebışler ıkızler eger daha sonra doğarlarsa yengeç olacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sıcakta mayıştınız mı kimse yazmıyor
acaba küvete sıcak su doldurup otursam açılmam olurmu bebek gelir mi
Selam annişler,dün öğlen 12 de Elif kızımız sezeryanla dünyaya geldi,3220 gr ve 50 cm boyunda sarışın bi kızım oldu:)Az önce geldik eve,dinlenince detayları yazarım.Rabbim bekleyenleri kurtarsın sağlıcakla inş.
ayy insanın aklına neler geliyor değil mi?hamilelikte hurma yemekten korkuyordum,oksitosin içerdiğinden doğumu hızlandırır diye 1-2 tane yiyordum şimdi 8 10 tane yiyorum tık yokdoğum sancısı nasıl bir şey diye nette bakıyorum ara ara sancı olur bu sırada bebek pelvis e yerleşir falan diyo ama ben de çok az adet sancısı benzeri ve bel ağrısı oluyor..normalde hiç adet sancısı çekmem ama oooff dr kanala girmiş dedi ama çıldırmaya az kaldı
ben de yarın sabah paris yöntemini devreye sokucam.
gerçi unuttum nasıl yapıldığını ama kociş hatırlar herhalde
kızlar sıcakta mayıştınız mı kimse yazmıyor
acaba küvete sıcak su doldurup otursam açılmam olurmu bebek gelir mi
Selam annişler,dün öğlen 12 de Elif kızımız sezeryanla dünyaya geldi,3220 gr ve 50 cm boyunda sarışın bi kızım oldu:)Az önce geldik eve,dinlenince detayları yazarım.Rabbim bekleyenleri kurtarsın sağlıcakla inş.
kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çımış bu doğumu etkilermi?
valla hurmayı ben burda öğrendim çokça yiyorum ama tık yok
Benim bebek kanala girmemişti pazartesi kontrolüm var bakalım bi değişiklik varmı ama sanmıyorum herşey normal diyecek gönderecek rutin oldu
ama sıcak su iyi geliyormuş bu sıcakta gözüm almıyor ama deneyeceğim ben pazartesiye kadar kanala girsin yavrum
valla dün bende eşime söyledim paris yapsak gelecek kızımız diye ama olmaz diyor zarar veririz falan diye düşünüyor 1.5 aydır paris falan yalan oldu
gözün aydın canım bir adaşım daha oldu
Sanmam canım ama doktoruna danış
valla dün bende eşime söyledim paris yapsak gelecek kızımız diye ama olmaz diyor zarar veririz falan diye düşünüyor 1.5 aydır paris falan yalan oldu
ferdacım minecim bilgiler için teşekkürler
kesinlikle işimize yarayacak bilgiler
bende göğüs ucu küçük o zaman göğüs ucu çıkarıcı almam şart.
herşeyin yolunda gitmesine sevindim güle güle büyütün bebişlerinizzi.
dün gece simuzerle tekrar konuştuk göğüs ucum küçük zor tutuyor bebek dedi
bide sütü gelmemiş inşallah kısa zamanda gelir.ismini Elif koymuşlar
dün sesini duydum ağlıyordu kuzucuk çok güzel ya
benimde kayınvalidem geldi dün bu akşam kuzenimin
düğününe gideceğiz.sağolsun evimi temizledi
tertemiz oldu evim. ben yapamıyordum.
bide dün akşam totoma ağrı girdi resmen kemiğim ağrıyordu neyse ki
sabaha bişeyim kalmamış
Masallah ogluna
Bence iyi almis kilo.Mama gereksiz kendi sutun yariyor bebisine
ayy kendin yaz kendin oku gibi ama canım acayip sıkılıyor...veli arayıp soruyor bebğiniz oldu mu,komşu geldi bebeğiniz oldu mu oofff gelmiyo geçmiyo günler
ayy insanın aklına neler geliyor değil mi?hamilelikte hurma yemekten korkuyordum,oksitosin içerdiğinden doğumu hızlandırır diye 1-2 tane yiyordum şimdi 8 10 tane yiyorum tık yokdoğum sancısı nasıl bir şey diye nette bakıyorum ara ara sancı olur bu sırada bebek pelvis e yerleşir falan diyo ama ben de çok az adet sancısı benzeri ve bel ağrısı oluyor..normalde hiç adet sancısı çekmem ama oooff dr kanala girmiş dedi ama çıldırmaya az kaldı
son haftamda bende boyleydım sancı olsun dıodum:)belınde agrı hıssedıosan dr u na gıt saat kac olursa olsun cunku benım belım kopmustu o gece megerse sancı baslangıcıymıs o gece gıtmedım gıtseymısım hemen doguma alıcaklarmıs öle söledıler
bebek kanaldaysa acılman cabuk olur senı haftan dolsun dıye bekletıyorlar sunı sancıyla baslatırlar dogumu suan kendı sancın gelsın dıye bekletıyorlar yanı eger olmazsa daha fazla beklemezsın
ayy inş. çabuk gelir oğlum,belim ara ara çok ağrıyor.özellikle sağ anüs tarafında kasılma oluyor,böyle bacağın bittiği yerde doğumla ilgisi var mı bilmiyorum..Hayırlısı