- 22 Mart 2012
- 613
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.041
çok sıkıldım artık
Allah kabul etsin canım.ben de sıkıldım,bir duş aldım kuran okuyayım dedim.okumadan önce ayak ayak üstüne atmayı deneyeyim dedim.fark ettim ki bugün atamıyorumbakalım annemin hesabına göre 1 2 güne gelir
Allah kabul etsin canım.
ben günlerdir atamıyorum ama gelmiyor
bende acıktım kurabiye tatlı tarifleri okurken üşeniyorumda kalkıp yapmaya
kızlar kontrolüm vardı bugün 40 hafta bitti.sancı yok açılma yok bebeğin suyu iyi.
plasenta yaşlanmaya başlamış ama artık normalmiş.
41 bitene kadar bekleriz daha fazla beklemem son araştırmalar beklemeyin diyor dedi.
bu hafta 2 günde 1 kontrole gidicez.
düne kadar bende çok bunalmıştım sıkılmıştım belirsizlik çıldırtıyordu ama bugün daha iyiyim
en geç önümüzdeki cumartesi doğurcam sonunda
ha bir de suni sancı versem bir işe yaramaz en az 3-4 santim açılman olması gerek onun işe yaraması için yoksa boşuna bekleyip durursun dedi.
açılmam olmazsa sonum sezeryan yani
Merhabalar herkese,
Sorunlu gecen gecenin ardindan kol ve bacak sancim gecti cok sukur iyiyim ama uykusuzluk ve sicak bastirdi iyice...
Dun gece sinir oldum ben o kadar sikinti cekerken esim gozunu acipta neyin var demedi yahu, bu erkekleri anlamak cok zor. Ama kendi bacagina sabaha karsi kramp girdi hemen uyandiriyor biraz bacagimi ovalasan diye, eee butun gece ben sanci cekerken nerdeydin. pofffff neyse moralimi bozmayacagim :///
ben de yarın sabah paris yöntemini devreye sokucam.
gerçi unuttum nasıl yapıldığını ama kociş hatırlar herhalde
kızlar kontrolüm vardı bugün 40 hafta bitti.sancı yok açılma yok bebeğin suyu iyi.
plasenta yaşlanmaya başlamış ama artık normalmiş.
41 bitene kadar bekleriz daha fazla beklemem son araştırmalar beklemeyin diyor dedi.
bu hafta 2 günde 1 kontrole gidicez.
düne kadar bende çok bunalmıştım sıkılmıştım belirsizlik çıldırtıyordu ama bugün daha iyiyim
en geç önümüzdeki cumartesi doğurcam sonunda
ha bir de suni sancı versem bir işe yaramaz en az 3-4 santim açılman olması gerek onun işe yaraması için yoksa boşuna bekleyip durursun dedi.
açılmam olmazsa sonum sezeryan yani
kızlar benımkı gelmiyor yaaaaaaaaa kandıl kandıl gelseydı ya bugun doldurduk 40 haftayıhayırlısı artık
Dogsunda acisini cikar annesi
kızlar benımkı gelmiyor yaaaaaaaaa kandıl kandıl gelseydı ya bugun doldurduk 40 haftayıhayırlısı artık
psikolojik midir nedir,düzensiz olsada sancım varyaşadığımın adı tam olarak kendini gerçekleştirmiş kehanetti sanırım