2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de sıkıldım,bir duş aldım kuran okuyayım dedim.okumadan önce ayak ayak üstüne atmayı deneyeyim dedim.fark ettim ki bugün atamıyorum:KK52:bakalım annemin hesabına göre 1 2 güne gelir:KK52:
Allah kabul etsin canım.

ben günlerdir atamıyorum ama gelmiyor :KK43:

bende acıktım kurabiye tatlı tarifleri okurken üşeniyorumda kalkıp yapmaya :KK1::KK1:

kızlar kontrolüm vardı bugün 40 hafta bitti.sancı yok açılma yok bebeğin suyu iyi.
plasenta yaşlanmaya başlamış ama artık normalmiş.
41 bitene kadar bekleriz daha fazla beklemem son araştırmalar beklemeyin diyor dedi.
bu hafta 2 günde 1 kontrole gidicez.
düne kadar bende çok bunalmıştım sıkılmıştım belirsizlik çıldırtıyordu ama bugün daha iyiyim
en geç önümüzdeki cumartesi doğurcam sonunda:KK52::KK52::KK52:
ha bir de suni sancı versem bir işe yaramaz en az 3-4 santim açılman olması gerek onun işe yaraması için yoksa boşuna bekleyip durursun dedi.
açılmam olmazsa sonum sezeryan yani:KK53::KK53::KK53:

Iyi aksamlar ve hayirli kandiller

Bende dogurmadim daha:KK47::KK47:

Yoruldum bugun.Sabah 11 de mutfak alisverisine ciktik.Sonra aras bey icin alisverise.Anca eve geldik 1 saat once.Yemek yedim simdide gecmisi okuyayim

kızlar kontrolüm vardı bugün 40 hafta bitti.sancı yok açılma yok bebeğin suyu iyi.
41 bitene kadar bekleriz daha fazla beklemem son araştırmalar beklemeyin diyor dedi.
düne kadar bende çok bunalmıştım sıkılmıştım belirsizlik çıldırtıyordu ama bugün daha iyiyim
ha bir de suni sancı versem bir işe yaramaz en az 3-4 santim açılman olması gerek onun işe yaraması için yoksa boşuna bekleyip durursun dedi.

bebişinin ii olmasına sevindim.hakkımızda hayırlısı olsun,sağlıkla bebişlerimize kavuşalım da artık ne şekilde olduğu önemli değil.

Merhabalar herkese,

Sorunlu gecen gecenin ardindan kol ve bacak sancim gecti cok sukur iyiyim ama uykusuzluk ve sicak bastirdi iyice...
Dun gece sinir oldum ben o kadar sikinti cekerken esim gozunu acipta neyin var demedi yahu, bu erkekleri anlamak cok zor. Ama kendi bacagina sabaha karsi kramp girdi hemen uyandiriyor biraz bacagimi ovalasan diye, eee butun gece ben sanci cekerken nerdeydin. pofffff neyse moralimi bozmayacagim :///

Ay ne gicikmis. Bizimkide tas gibi uyur.Sancim gelse duymaz diye tirsiyorum

ben de yarın sabah paris yöntemini devreye sokucam.
gerçi unuttum nasıl yapıldığını ama kociş hatırlar herhalde:KK17::KK9::KK9::KK9::KK9:

Benimde aklimdan gecti
1hafta yapmadik Paris adama desem dunden razi olur,ama korkuyorda gecen dile getirdi.Son haftan bisey olursa diyor.
Ee dedim doktor dedi ya,son zmnlarda Paris isi bebegin dogmasi icin yardimci oluyor diye :KK1:
Gece kandircam bende esimi:KK1:Fazla ugrasmam ama:KK1::KK1:

Bende hurma yicem bugunden itibaren:KK56:

sorun olmaması çok güzel cnmm... sevindim senin adına...

bnm de sonum seninki gibi gözüküyo, 41 e kadar beklemek sonra cırt cırt:KK52:

kalkıp sabah aldığım semizotlarını yıkamam ve sonra pişirmem lazım.
yoksa mundar olacaklar...
offf niye aldıysam, hiç de cnm yapmak istemiyo, en sevmediğim şey böyle otları ayıklamak yıkamak:KK37:

slm canlarım nasılsız bakalım

ben geldım analık zor wc bıle gıderken aklım kızımda kalıyor agladımı kustumu :)

topıgıde cok ozledım yaaa daha dogurmadım dedıgım gunlerın ustunden nerdeyse 10 gun gectı :KK1:

kızlar benımkı gelmiyor yaaaaaaaaa kandıl kandıl gelseydı ya bugun doldurduk 40 haftayı :KK43: hayırlısı artık

bn de çok istemiştim bugün olmasını..
bütün işlerimi dün bititcek olarak ayarlamıştım ve onlar ayarladığım gibi bitti, hatta akşam gittim kaşımı gözümü bile aldırdım.
ama oğlumun gelmeye niyeti yok.

ben gideyim de ayıklayayım semizotumu, offf çok sıkıcı:KK37::KK37:

psikolojik midir nedir,düzensiz olsada sancım var:KK52:yaşadığımın adı tam olarak kendini gerçekleştirmiş kehanetti sanırım:KK1:

Ben kiskandim,o yuzden psikolojik diyorum:KK1::KK1::KK1:

Insallah yoldadir bebis canim
Ay bende tik yok.Vallahi bunalima gircem.Cekilmiyor hic

Bu sabah esime mevlut konusunu actim,kaynananin gecelik giydikmek istedigini filan:KK1: kaynana kalkinca birlikde konustuk ztn hala ayni fikirde lohusa yataginda gecelikle oturcak fln diyince esim karsi cikdi direk.Adetlerle ugrastirma,disari icinde 20sini,40ini beklemez.Ne zmn hazir hissederse oglunuda alir cikar diyince bisey diyemedi kaynana:KK37:
Adamcagiza kizsamda yinede hep arkamda.Gece bosu bosuna uzdum kendimi:KK53:

X