- 13 Ocak 2012
- 330
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.061
bn de çok istemiştim bugün olmasını..
bütün işlerimi dün bititcek olarak ayarlamıştım ve onlar ayarladığım gibi bitti, hatta akşam gittim kaşımı gözümü bile aldırdım.
ama oğlumun gelmeye niyeti yok.
ben gideyim de ayıklayayım semizotumu, offf çok sıkıcı
slm canlarım nasılsız bakalım
ben geldım analık zor wc bıle gıderken aklım kızımda kalıyor agladımı kustumu :)
topıgıde cok ozledım yaaa daha dogurmadım dedıgım gunlerın ustunden nerdeyse 10 gun gectı
HOsgeldin canim
Artik bende senin gibi yapcam
Her sabah" Daha dogurmadiiiiim",diye soylencem..
Ay ne kadar cabuk 10gun gecmis
Bak iste dogurunca hic anlasilmiyor bu gunler.Dogurmayinca gecmek bilmiyor
cnm alllah yardımcınız olsun gercekten oyle beklerken zaman gecmıyor ha suyum gelcek ha nısanım gelcek dıe 1 ay evden cıkmadım bılseydım hayatta kendımı kısıtlamazdım sımdı zaten evlerdeyız :)) ayy okadar bekle bekle sonunda sezeryan ol hem acı hem komık saka gıbı :)) drum 10 ay daha beklesek senın kız normal dogum olmaz dedı
bn de çok istemiştim bugün olmasını..
bütün işlerimi dün bititcek olarak ayarlamıştım ve onlar ayarladığım gibi bitti, hatta akşam gittim kaşımı gözümü bile aldırdım.
ama oğlumun gelmeye niyeti yok.
ben gideyim de ayıklayayım semizotumu, offf çok sıkıcı
Kizinin inatciligindan dolayimi yoksa baska birseydenmi olmazmis normal?
Agrin varmi,iyi misin sezeryandan sonra?
Ay ben cikiyorum valla.Annem aradi bugun dogurana kadar cikma diye. Dedim cikcam (cok inatciyimdir) eve mi baglayim kendimi doguma 1 hafta var diye.Hicde belli olmaz
Esimi aradi sikayeteKizini bilmiyormusun diyip kurtardi oda
Gezceem,sokakda da gelse suyum
ben de çok istemiştim,işlerimi bitirdim halılarımı serdim.hatta eşimin saçı uzamış dün başının etini yiyordum git kestir oğlun seni böyle görmesin diyetabi eşim gitmedi berbere gece gelirse fotolarda çirkin çıkacak işte (hala umudum var )
kızlar hastane çantası içinneler hazırlamıştım taçlar taraklar dişfırçaları falan ama hiçbirini kullanamadım canımın derdine düştüm resmen o yüzden çok detaylara girmenize gerk yok bence ben sözde saç düzleştriciyi bile almıştım ama saçımı bile tramayı gözüm görmedi
ben de saç düzleştirici alacağım diyenlerdenim ama şimdi dışarı çıkarken saçımı düzleltiriyorum sıcaktan hoop bozuluyor,hastanede hiiiç düşünemiyorum
Sancilar ne durumdaVarmi hala
bende hamileyimm :) dün doktora gittim 5+6 haftalık dedi. kalp atışlarını duyamıyorum çünkü bebek çok küçük belli bile değil tam gelişmemiş dedi. 2 hafta sonra gel bakalım dedi. çok heyecanlıyım
kızlar ne sac taraması o terden varya saclarınız bırbırıne gırmnıs kece gıbı bısı oluyor ben dus alıp gıtmıstım ınanılmaz osaclarım maf bı vazıyette tac taktım ama terlı karısık bır kafaya
o haldeyken ne sac ne dıs hıc bısey dusunemıyorsunuz
az az devam ediyobu gece doğurmalıyım,şimdi kapıcı geldi çöpü alırken hocam bekliyorsun daha diyo evet keyfii gelmedi oğlanın dedim.hayırlısı ile gelse totosunu ısıracağım