2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tellerıde acmak ıstemıyorum artık sen hala dogurmadınmı sorusundan gına geldı.. bızım kıza kalsa 9 ay daha gıder gıbı..

HOsgeldin canim
Artik bende senin gibi yapcam
Her sabah" Daha dogurmadiiiiim",diye soylencem..
Ay ne kadar cabuk 10gun gecmis
Bak iste dogurunca hic anlasilmiyor bu gunler.Dogurmayinca gecmek bilmiyor

HOsgeldin canim
Artik bende senin gibi yapcam
Her sabah" Daha dogurmadiiiiim",diye soylencem..
Ay ne kadar cabuk 10gun gecmis
Bak iste dogurunca hic anlasilmiyor bu gunler.Dogurmayinca gecmek bilmiyor

cnm alllah yardımcınız olsun gercekten oyle beklerken zaman gecmıyor ha suyum gelcek ha nısanım gelcek dıe 1 ay evden cıkmadım bılseydım hayatta kendımı kısıtlamazdım sımdı zaten evlerdeyız :)) ayy okadar bekle bekle sonunda sezeryan ol hem acı hem komık saka gıbı :)) drum 10 ay daha beklesek senın kız normal dogum olmaz dedı

Kizinin inatciligindan dolayimi yoksa baska birseydenmi olmazmis normal?
Agrin varmi,iyi misin sezeryandan sonra?
Ay ben cikiyorum valla.Annem aradi bugun dogurana kadar cikma diye. Dedim cikcam (cok inatciyimdir ) eve mi baglayim kendimi doguma 1 hafta var diye.Hicde belli olmaz
Esimi aradi sikayete Kizini bilmiyormusun diyip kurtardi oda
Gezceem,sokakda da gelse suyum

ben de çok istemiştim,işlerimi bitirdim halılarımı serdim.hatta eşimin saçı uzamış dün başının etini yiyordum git kestir oğlun seni böyle görmesin diyetabi eşim gitmedi berberegece gelirse fotolarda çirkin çıkacak işte(hala umudum var )

kızım ınat ama kabahatlı anası onun catıları hıııc musaıt deılmıs

evet agrım var cnm uzanırsam bıseyım yok ama ayakta 5 dak fazla dolanamıyorum drum normal dedı ayy allahım normal olsaydı on kere ayaklanırdım ezeryanda her ısımı oturarark uzanarak yapmaya calıyorum

herkezmı boyle benmı boyle cıktım anlamadım dr esteteık dıkıs oldugu ıcın bıraz acı olur dedı :44:

ayy suyun gelsın normal dogum yapta sokaktata gelse atla taksıye gıt hastaneye

Ben yolladim esimi tras olmasi icin
Bugun tac da aldim kendime
Dogurcam ben bu aksam veya yarin :84:

Kizlar cok az kisi kaldik.Cidden cok sessiz.Surekli yazan herkes yapti dogum

kızlar hastane çantası içinneler hazırlamıştım taçlar taraklar dişfırçaları falan ama hiçbirini kullanamadım canımın derdine düştüm resmen o yüzden çok detaylara girmenize gerk yok bence ben sözde saç düzleştriciyi bile almıştım ama saçımı bile tramayı gözüm görmedi

bende hamileyimm :) dün doktora gittim 5+6 haftalık dedi. kalp atışlarını duyamıyorum çünkü bebek çok küçük belli bile değil tam gelişmemiş dedi. 2 hafta sonra gel bakalım dedi. çok heyecanlıyım

ben de saç düzleştirici alacağım diyenlerdenim ama şimdi dışarı çıkarken saçımı düzleltiriyorum sıcaktan hoop bozuluyor,hastanede hiiiç düşünemiyorum

kızlar ne sac taraması o terden varya saclarınız bırbırıne gırmnıs kece gıbı bısı oluyor ben dus alıp gıtmıstım ınanılmaz osaclarım maf bı vazıyette tac taktım ama terlı karısık bır kafaya

o haldeyken ne sac ne dıs hıc bısey dusunemıyorsunuz

hayırlı olsun canım biz doğum heyecanı yaşıyoruz sen hamilelik

Benimde belimde ağrım var ama sanırım yorulduğum için olsa gerek of of kızımın gelmeye niyeti yok aslında yarın gelse fena olmaz babalr günü ne güzel olur

aynen canım benim doğumda birde bebeğin kafası takıldı çıkmadı oyy ne acılar çektim anlatamam debelenmekten sonrada saçlar karma karışık tabiki duş alıp gittim bende ama geldğimde saçlar sanki 3 günlük yıkanmamış gibiydi
epudral falanda yapmadılar galiba ben hatırlamıyorum benkendimden geçmeye başladğm zaman yaptılarsa benim bildğim yapmadılar ama bir ara bacağıma bir iğne yaptı acıyı azaltmak için o epudral değil sanırım
çatır çatır doğurmak dedikleri bu olsa gerek
o benim küçük mucizem zor oldu ama tüm türlü acılar ona baktğimda puff gitti

az az devam ediyobu gece doğurmalıyım,şimdi kapıcı geldi çöpü alırken hocam bekliyorsun daha diyoevet keyfii gelmedi oğlanın dedim.hayırlısı ile gelsetotosunu ısıracağım

canım benim doğum sancılarımda bir gün önceden hafif hafif başlamıştı ihmal etme erken de olsa saat tut mutlaka kaç dk arayla geldğini ve ne kadar sürdğünü mutlaka kaydet bir kağıda sonra sancıların gelişimini takip et ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…