- 4 Ocak 2012
- 75
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.501
Saat 14:15 te sezeryanla oğlum doğdu. 3600 kg 51 cm.ikimizde iyiyiz çok şükür.
Saat 14:15 te sezeryanla oğlum doğdu. 3600 kg 51 cm.ikimizde iyiyiz çok şükür
darısı sıradakılere ınsallah:)
ben varım malesef... 40 +2 o-de olmama rağmen ne sancım var ne de ebek doğum kanalına girmiş...
bizim ki de 3800 civarı , doktorumuz 41 in sonuna kadar bekleriz dedi...bol bol yürüyüş yap etkisi olur dedi.
önemli olan sancıymış , sancı gelince girermiş zaten doğum kanalına ?sabırla bekliyoruz bkalım.
yarın saat 9.00 da kontrolüm var ve çatı muayenesi yapıcak dr.
çok gerginim, çok da korkuyorum
Canım Allah analı babalı büyütsün inş.
Ya kızlar 39. haftamdayım hala sancım falan yok ya hiç sancım olmazsa bebek doğum kanalına girmezse diye korkular başladı bende normal doğuma çok hazırladım kendimi.
Böbreklerime baskı yaptığı için kızım ayakta duramıyorum yürüyüş yapamıyorum 5-6 gündür evdeyim çok sıkıldım bir yandan da sıcaklar puff((
yarın saat 9.00 da kontrolüm var ve çatı muayenesi yapıcak dr.
çok gerginim, çok da korkuyorum
korkma canım sadece bir defaya mahsuz ayyy ahhh die bi ses çıkarıyosunbana bugün yapıldı açılmam varmış 3.4 cm falanmış doğum yaptırcak yarın sabah bana
Canım Allah analı babalı büyütsün inş.
Ya kızlar 39. haftamdayım hala sancım falan yok ya hiç sancım olmazsa bebek doğum kanalına girmezse diye korkular başladı bende normal doğuma çok hazırladım kendimi.
Böbreklerime baskı yaptığı için kızım ayakta duramıyorum yürüyüş yapamıyorum 5-6 gündür evdeyim çok sıkıldım bir yandan da sıcaklar puff((
senle günlerimiz aynı cnm ve bnm de hiç sancım falan yok...
bn de çok istiyorum normal doğumu ama bakalım ne olacak böyle.
bnm böbreklerde bi sorun yok, ayakta falan duruyorum ama sıcaklardan sışarı çıkılmıyo ki
senin sancın falan var mıydı peki?
ben de 39.haftamayım.normalde de adet sancım azdır,aynı adet sancısı gibi sancım oluyor bir haftadır ama bugün nstde de aynı sancıyı yaşadım ama dr çok ufak sancı dedi..ben de normal doğuma çok hazırladım kendimi,tabi hayırlısı da..bu hastaneye gitmeler de canımı sıkmaya başladı gittikçe korkularım da büyüyor.