2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar yazamasamda sürekli takip ediyorum sizleri çok güzel paylaşımlar gerçekten insanların birbirine faydalı olacak paylaşımlar yapması gerçekten güzel.bende 39.haftama girdim şimdiye kadar hiç heyecanım yoktu ama bu hafta olsun arftık neden sancım yok diye kendimi hırpalıyorum.Doğuma giden arkadaşlara allah kolaylık versin inşallah.

Bu sıcaklarda Allah gerçekten yardımcınız olsun. Ben şu minancık karnımla duramıyorum sıcaktan, Allah sizi, temmuz ve ağustos annelerini kurtarsın.

çıktım dışarı bi saat bi arkadaşla görüştüm geldim.
ama buharlaştım resmen ya, daha yemek yapıcam.

minesualp almış bebeğini kucağına, hadi darısı buranın bekçileri bizlere
kendimi de bekçi olarak görüyorum

bu arada cnm o kadar istedi ve eve gelirken o kadar sıcakladım ki bi kutu kola aldım ve içiyorum.
üzgünüm ama napiim bu kadancıktan bişi olmaz sanırım

Ama benim doktorum beni biraz korkuttu,kanala girmesi gerekiyodu falan diye..."sonuna kadar bekleyip kalp atışları düzensizleşip acil sezeryana almışlar geçen gün bi bayanı" diye anlattı.Senin doktorun olaya daha farklı yaklaşmış.O yüzden kararsızım.Bu arada ne kadarda bir kontrole gidiyorsun?oyyyy oyyy:2:

Saat 14:15 te sezeryanla oğlum doğdu. 3600 kg 51 cm.ikimizde iyiyiz çok şükür.

Canım Allah analı babalı büyütsün inş.

Ya kızlar 39. haftamdayım hala sancım falan yok ya hiç sancım olmazsa bebek doğum kanalına girmezse diye korkular başladı bende normal doğuma çok hazırladım kendimi.
Böbreklerime baskı yaptığı için kızım ayakta duramıyorum yürüyüş yapamıyorum 5-6 gündür evdeyim çok sıkıldım bir yandan da sıcaklar puff ((

senle günlerimiz aynı cnm ve bnm de hiç sancım falan yok...
bn de çok istiyorum normal doğumu ama bakalım ne olacak böyle.
bnm böbreklerde bi sorun yok, ayakta falan duruyorum ama sıcaklardan sışarı çıkılmıyo ki

ben de 39.haftamayım.normalde de adet sancım azdır,aynı adet sancısı gibi sancım oluyor bir haftadır ama bugün nstde de aynı sancıyı yaşadım ama dr çok ufak sancı dedi..ben de normal doğuma çok hazırladım kendimi,tabi hayırlısı da..bu hastaneye gitmeler de canımı sıkmaya başladı gittikçe korkularım da büyüyor.

Canım ben ayakta 5 dk dursam sağ yanım kopacak gibi oluyor soluma yatınca geçiyor. Çok zor ya
Birde sıcaklar yatamıyorum doğru düzgün
Kızımda gelmek istemiyor hala (((((((((((

senin sancın falan var mıydı peki?

yok canım yaa nst sancı çıkıyor anlamadım gitti dr um açılmış bebek gelir artık dedi sancı verirsek bende korktum sabaha bekleyelim dedim bakalım sancı gelmezse yarın sabah sancı verecekler ama idrarım var gibi bi baskı ve ağrım var:18:

Bende hastaneye gitmek istemiyorum Pazartesi kontrolüm var tabi doğum olmazsa o zamana kadar. İnş. normal doğumla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. Beklemek çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…