-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.481
dr dan geldim şimdi alttan baktı 3,4 santim açıklık varmışyatış yapalım dedi ama ben korkunca sabaha kadar bekleyelim olmadı sabah 7:30 burda ol suni sancıyla doğurtacam dedi:18::18::18: dua edin bana kızlar herşey yolunda gitsin
inş. sabaha kadar sancı olur ve suni sancı almadan bebişine kavuşursun.bak ne güzel o kadar açıklığın varmış pek hissetmemişsin.içini ferah tut allahın izniyle kolay doğum yaparsın inş.
bize daha çok var yaofff yemek yedim, yemek yaptim aksama, biraz ders calistim geldim ki pek ilerlememis sayfalar. bi biz kaldik doguramayan cunkuniobella hissetmisti dogumu hayirlisi olsun bugun doguran dogurana
hoşgeldin canımslm canlarım ya ben boyle takıp edemıyorum cımcımeyle ugrasmaktan
kımler dogurdu nasıl merak edıyorum kızlar artık gecmısı okumak ne mumkun yaa mınesualp haber varmı yazın facedeye bı bakayım ben yınede
hoşgeldin canım
sayfalar ilerlemiyor ben bekçisi oldum buranın
nilobella doğuma gitti minesualpin suyu azalmış suni sancı verecekler
demiş bakalım ikisinden de haber gelmedi hayırlısı
aynen sona kaldım bensonamı kaldın sen ayy kıyamam sana ben cnm bosver tadını cıkar bugunler cok guzel ama hamıs gunlerde cok guzelmıs
saglıcakla tez zamanda al cnm sende gerıye kalanlarda rabbım kucagınızı doldursun
bana ilk dr a gittiğimde dr cips, kola ve sosis kesinlikle yasak dedi. ben de bunu eşime söylemiştim.
ve bütün hamileliğim boyunca cnm hep bunları çekti desem yeridir.
adam da sanki bunlar zehirmiş gibi yedirmedi bana.
hafta sonu yalvardım cips kola alıp yiyelim diye, bi kereden bişey olmaz diye yine yedirmedi.
gerçi bi kaç kere gündüz ondan hbrsiz aldım yedim ama sinir etti beni.
ama bnm de cnm çok kola istiyo ne yalan söyliyim
bize daha çok var ya
tek biz kalacağız bu gidişle sayfalar ilerlemiyor
herkes bebeğiyle uğraşıyor doğuma gidiyor
bizde daha buralarda takılıyoruz
Kızlar az önce doktordan geldim,(bugün 39.hafta)bebek hala doğum kanalına girmemiş,bundan sonra da girme ihtimali çok düşükmüş.sezeryanı tavsiye etti,ben hep normal doğum istemiştim.bu arada bebeğin kilosu 3,800.Aranızda benim durumumda olanlar var mı?Doktorlarınız doğum kanalına girme konusunda neler diyor?acayip kararsızım:18:
5 gun once en yakın arkadasım doğum yaptı oda doğum kanalına gırmemıstı 39. haftasında ve 3800 dü kılosuda bekledı ama gunu doluncada gırmedı ve hatta sancı falan da olmadı oda normal doğumu cok ıstıyordu ama sezeryan oldu çok sukur 3850 gr cok saglıklı bır bebegı doğdu kendısı de cok ıyı , doğumun seklıde onemlı ama onemlı olan sağlıklı olması bebegınde annenınde , ınşallah sen de en hayırlı sekılde bebegını kucagına alırsın umıt kesılmez son dakıka bıle kanala gırıp sancın başlayabılır hayırlısı ınsallah
Kızlar az önce doktordan geldim,(bugün 39.hafta)bebek hala doğum kanalına girmemiş,bundan sonra da girme ihtimali çok düşükmüş.sezeryanı tavsiye etti,ben hep normal doğum istemiştim.bu arada bebeğin kilosu 3,800.Aranızda benim durumumda olanlar var mı?Doktorlarınız doğum kanalına girme konusunda neler diyor?acayip kararsızım:18:
Saolasın,ben aslında doktorun samimiyetine güvenemedim.İşine geldiği için mi böyle diyor ki?başka bi doktora daha danışayım diyorum.Risk almak da istemiyorum bu arada,sağlıklı doğsun da bebişlerimiz