2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

dr dan geldim şimdi alttan baktı 3,4 santim açıklık varmış:KK53: yatış yapalım dedi ama ben korkunca sabaha kadar bekleyelim olmadı sabah 7:30 burda ol suni sancıyla doğurtacam dedi:18::18::18: dua edin bana kızlar herşey yolunda gitsin:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

ne güzel 3 4 cm açıklık olmuş ve hissetmemişsin
umarım kolay doğum yaparsın...

bugün haziran annelerinde patlama var
kaç kişi oldu ya doğuran doğurana :KK1:

offf yemek yedim, yemek yaptim aksama, biraz ders calistim geldim ki pek ilerlememis sayfalar. bi biz kaldik doguramayan cunku :KK43: niobella hissetmisti dogumu hayirlisi olsun bugun doguran dogurana:KK52:

kızlar dün itibariyle dogurmuş bulunmaktayım..:KK52::KK52: ayrıntıları sonra yazacam..ama çok zor ve ani bir dogum oldu kızımda çok iyi 3klo 300 50 cm olarak dogdu böyle işte neyse ben kaçar öptüm hepinizii:KK16:

offf yemek yedim, yemek yaptim aksama, biraz ders calistim geldim ki pek ilerlememis sayfalar. bi biz kaldik doguramayan cunku :KK43: niobella hissetmisti dogumu hayirlisi olsun bugun doguran dogurana:KK52:
bize daha çok var ya:KK31:
tek biz kalacağız bu gidişle sayfalar ilerlemiyor
herkes bebeğiyle uğraşıyor doğuma gidiyor
bizde daha buralarda takılıyoruz:KK1:

slm canlarım ya ben boyle takıp edemıyorum cımcımeyle ugrasmaktan :KK52:

kımler dogurdu nasıl merak edıyorum kızlar artık gecmısı okumak ne mumkun yaa mınesualp haber varmı yazın facedeye bı bakayım ben yınede

slm canlarım ya ben boyle takıp edemıyorum cımcımeyle ugrasmaktan :KK52:

kımler dogurdu nasıl merak edıyorum kızlar artık gecmısı okumak ne mumkun yaa mınesualp haber varmı yazın facedeye bı bakayım ben yınede
hoşgeldin canım
sayfalar ilerlemiyor ben bekçisi oldum buranın:KK1:
nilobella doğuma gitti minesualpin suyu azalmış suni sancı verecekler
demiş bakalım ikisinden de haber gelmedi hayırlısı

hoşgeldin canım
sayfalar ilerlemiyor ben bekçisi oldum buranın:KK1:
nilobella doğuma gitti minesualpin suyu azalmış suni sancı verecekler
demiş bakalım ikisinden de haber gelmedi hayırlısı

sonamı kaldın sen ayy kıyamam sana ben cnm bosver tadını cıkar bugunler cok guzel ama hamıs gunlerde cok guzelmıs

saglıcakla tez zamanda al cnm sende gerıye kalanlarda rabbım kucagınızı doldursun

sonamı kaldın sen ayy kıyamam sana ben cnm bosver tadını cıkar bugunler cok guzel ama hamıs gunlerde cok guzelmıs

saglıcakla tez zamanda al cnm sende gerıye kalanlarda rabbım kucagınızı doldursun
aynen sona kaldım ben
29 haziran daha çok var:KK31:aminn canım
bu arada face sayfasına bugün doğuma gidenleri yazdım
öznur,adaer,88prenses,ecrin,cardelens bunlarda doğuranlar
daha bilmediklerimizde vardır:)

Son düzenleme:
bana ilk dr a gittiğimde dr cips, kola ve sosis kesinlikle yasak dedi. ben de bunu eşime söylemiştim.
ve bütün hamileliğim boyunca cnm hep bunları çekti desem yeridir.:KK1::KK1:
adam da sanki bunlar zehirmiş gibi yedirmedi bana.
hafta sonu yalvardım cips kola alıp yiyelim diye, bi kereden bişey olmaz diye yine yedirmedi.
gerçi bi kaç kere gündüz ondan hbrsiz aldım yedim ama sinir etti beni.
ama bnm de cnm çok kola istiyo ne yalan söyliyim

ben de cok tuketmememe ragmen bırkaç kez cıps krızıne gırdım ve koca paketlerı yedım :KK14: sanırım tv nın etkısı oldu cunku çok az aşermeme ragmen aserdıgım seyler hep tv de yenırken gorduklerım oldu bu sebeple bı ara esım bana tv ızlettırmeyecektı bır ara :) özellıkle survıvor da ödul kazanıp çok ıstahla yedıklerınde benımde canım onların yedıklerınden ıstıyordu :KK9:

Kızlar az önce doktordan geldim,(bugün 39.hafta)bebek hala doğum kanalına girmemiş,bundan sonra da girme ihtimali çok düşükmüş.sezeryanı tavsiye etti,ben hep normal doğum istemiştim.bu arada bebeğin kilosu 3,800.Aranızda benim durumumda olanlar var mı?Doktorlarınız doğum kanalına girme konusunda neler diyor?acayip kararsızım:18:

Kızlar az önce doktordan geldim,(bugün 39.hafta)bebek hala doğum kanalına girmemiş,bundan sonra da girme ihtimali çok düşükmüş.sezeryanı tavsiye etti,ben hep normal doğum istemiştim.bu arada bebeğin kilosu 3,800.Aranızda benim durumumda olanlar var mı?Doktorlarınız doğum kanalına girme konusunda neler diyor?acayip kararsızım:18:

5 gun once en yakın arkadasım doğum yaptı oda doğum kanalına gırmemıstı 39. haftasında ve 3800 dü kılosuda bekledı ama gunu doluncada gırmedı ve hatta sancı falan da olmadı oda normal doğumu cok ıstıyordu ama sezeryan oldu çok sukur 3850 gr cok saglıklı bır bebegı doğdu kendısı de cok ıyı , doğumun seklıde onemlı ama onemlı olan sağlıklı olması bebegınde annenınde , ınşallah sen de en hayırlı sekılde bebegını kucagına alırsın umıt kesılmez son dakıka bıle kanala gırıp sancın başlayabılır hayırlısı ınsallah

Ben hastaneden dondum. Normal dogumu beklicez. Yakinda dogum gunu olcak dedi doktor. Kafasi yerlesmis kanala. Kilomuz ise 3.535 gr. Tosun olcak herhal

5 gun once en yakın arkadasım doğum yaptı oda doğum kanalına gırmemıstı 39. haftasında ve 3800 dü kılosuda bekledı ama gunu doluncada gırmedı ve hatta sancı falan da olmadı oda normal doğumu cok ıstıyordu ama sezeryan oldu çok sukur 3850 gr cok saglıklı bır bebegı doğdu kendısı de cok ıyı , doğumun seklıde onemlı ama onemlı olan sağlıklı olması bebegınde annenınde , ınşallah sen de en hayırlı sekılde bebegını kucagına alırsın umıt kesılmez son dakıka bıle kanala gırıp sancın başlayabılır hayırlısı ınsallah

Saolasın,ben aslında doktorun samimiyetine güvenemedim.İşine geldiği için mi böyle diyor ki?başka bi doktora daha danışayım diyorum.Risk almak da istemiyorum bu arada,sağlıklı doğsun da bebişlerimiz:KK16:

ben varım malesef... 40 +2 o-de olmama rağmen ne sancım var ne de ebek doğum kanalına girmiş...
bizim ki de 3800 civarı , doktorumuz 41 in sonuna kadar bekleriz dedi...bol bol yürüyüş yap etkisi olur dedi.
önemli olan sancıymış , sancı gelince girermiş zaten doğum kanalına ?sabırla bekliyoruz bkalım.

X