2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar:KK3::KK3:
Iyi geceler
Sicaklardan dolayi sessiz kalmis sanki burasi

Ben yarin ebeye gitcem kontrole saat 10 da. Oglum hala iri ise suni sanci teklif edilcek. Ve ben kabul etsemmi,yoksa dogumun kendiliginden olmasini mi beklesem bilmiyorum. Aklim cok karisik. Annem kabul et diyor,kaynanam etme. Esim sen bilirsin,haziran annelerine sor diyor :KK1:
Aklim cok karisik ya. Ebe ile gorusmeden panik yaptim
ayy canım benim ben de bilemedim şimdi ama.. sanki daha erken beklemek daha mantıklı geliyo kulağa..

bu satte kimse yok ama sabah okursunuz
88prensesten msj geldi
suyu gelmisti sabah hani
bebek kakasini yapmis acil sezeryan olmus
cok agrii varmis
bebegin bobrek degerleri yuksek cikmis kuvezdeymis
dua bekliyor bizden

Allah yrdcısı oolsun inş.. ayy daha bizim 88prensesle 7 günümüz vardı, ya bizimki de şu mekonyumu yerse???:18::18::18: çok geriyo bu olay beni.. daha günler varken neden öyle birşey olmuş ki?? Rabbim kimseye yaşatmasın. bebişi de biran öne annesinin kollarına kavuştursun:KK16::KK16:

Hayırlı sabahlar kızlar... geceyi geceye ekleyerek sabah ettim..Dün akşam 11 den beri düzenli aralıklarla kasılmalarım var,rutin yarım saatte bir sancı giriyor belimden kasıklarıma ve zerre uyumadım... Dayanılmayacak sancılar değil ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi.. Az önce de midem feci ağrıdı,ishal olmuşum... Ama ne nişanım geldi ne de suyum.. Sancılarım daha da sıklaşırsa doktora gidicem,doğuracam mı ne:18:

Sanada hayirli sabahlar canim
Dogum baslamak uzere sanki :)
Dedigin gibi sanci sıklasip o 5 dk da bir girip 1 dk suren surece girince hemen hastaneye uç :KK52:
Cok heycanli. Allah kolaylik versin

Bendede belime ve kasiklarima agri girdi dun aksam yatmadan. Ama baskada birsey yok :KK53: oglum da kipir kipir.

Hayırlı sabahlar kızlar... geceyi geceye ekleyerek sabah ettim..Dün akşam 11 den beri düzenli aralıklarla kasılmalarım var,rutin yarım saatte bir sancı giriyor belimden kasıklarıma ve zerre uyumadım... Dayanılmayacak sancılar değil ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi.. Az önce de midem feci ağrıdı,ishal olmuşum... Ama ne nişanım geldi ne de suyum.. Sancılarım daha da sıklaşırsa doktora gidicem,doğuracam mı ne:18:
ayyy kuzuuuum ne güzel bi hbr bu.. ben de düzeni kontrol etmek için bekliyorum ama oturmadı halen. iki gündür şu künt bel ağrısı diye geçen menem şeyden çekiyorum.. namaza kalktım, o andan itibaren kasıklarıma da 30-40 sn arası süren sancı giriyo ama düzenli diil..:KK50::KK50: seninki hayra çıksın inş.. suyun gelmeden sancının gelmesi iyi bir şeymiş üstelik.. sancı olmadan doğum olmuyor çünkü. en kötü suyu da patlatıyolarmış..

Sanada hayirli sabahlar canim
Dogum baslamak uzere sanki :)
Dedigin gibi sanci sıklasip o 5 dk da bir girip 1 dk suren surece girince hemen hastaneye uç :KK52:
Cok heycanli. Allah kolaylik versin

Bendede belime ve kasiklarima agri girdi dun aksam yatmadan. Ama baskada birsey yok :KK53: oglum da kipir kipir.

inş canımm dediğin gibi olur ve doğum başlar,kızım çok hareketli,sancım geçer geçmez yeri daralan o değilmiş gibi karnımı yamultup duruyor.. Annem yanımda,2 gecedir yatağımda yatmıyorum annemle aynı odada yatıyorum sıcaklardan dolayı,yatak odam çok sıcak.Gece 3 de eşime dedim ki sancılarım düzenli yarın doğurucam galiba,hmm tamam dedi ve uyudu hemen,sabaha kadar bikere bile gelip bakmadı nasılım diye,bi yandan sancı çekiyom,bi yandan da eşime sallıyom,çok sinir oldum çok:KK47:

Ara ara benimde kasılmalarım olurdu,nst de hafif sancılarım çıkıyor 30-50 arasında ama ilk defa bu kadar düzenli oldu.Perşembe günü de kontrolüm var,bakalım hayırlısı hakkımızda,sonuçta bebişler kendi istedikleri vakitte geliyolar,biz sadece olayın akışına kapılıp gidiyoruz.

ayyy kuzuuuum ne güzel bi hbr bu.. ben de düzeni kontrol etmek için bekliyorum ama oturmadı halen. iki gündür şu künt bel ağrısı diye geçen menem şeyden çekiyorum.. namaza kalktım, o andan itibaren kasıklarıma da 30-40 sn arası süren sancı giriyo ama düzenli diil..:KK50::KK50: seninki hayra çıksın inş.. suyun gelmeden sancının gelmesi iyi bir şeymiş üstelik.. sancı olmadan doğum olmuyor çünkü. en kötü suyu da patlatıyolarmış..

İnş canımm hayra çıkar bu sancılarım ve artık doğurabilirim,39.haftamıza girdik,bebişimin gelişimi de tamamlandı,sağlıcakla gelsin artık.Ben de suyum gelmediği için sancımın gelmesi normal mi acaba diyip endişe ediyordum.
Gece boyunca her sancıda wc ye gittim,çiş yapmaktan yoruldum resmen:KK1:

Bazen eslerimiz odunlasiyor konu ciddi olsada. Rahat insanlar
Salla rahatlarsin :KK1:
Kipir kipir ya demekki senin kiz. Bende yerleri dar ama hala nasil boyleler anlamiyorum.
Bakarsin bebisin persembeye kalmaz. Suan kac dakikada bir giriyor ve ne kdr suruyor sancin?

Bazen eslerimiz odunlasiyor konu ciddi olsada. Rahat insanlar
Salla rahatlarsin :KK1:
Kipir kipir ya demekki senin kiz. Bende yerleri dar ama hala nasil boyleler anlamiyorum.
Bakarsin bebisin persembeye kalmaz. Suan kac dakikada bir giriyor ve ne kdr suruyor sancin?
Evet haklısın böyle odunlukları sallamaktan başka bişey rahatlatmıyor.
Yine yarım saatte bir giriyor ve 50-60 saniye kadar sürüyor ve geçiyor... İnş yalancı sancılardan değildir!..

Evet haklısın böyle odunlukları sallamaktan başka bişey rahatlatmıyor.
Yine yarım saatte bir giriyor ve 50-60 saniye kadar sürüyor ve geçiyor... İnş yalancı sancılardan değildir!..

Insallah degildir canim. Gelisiminide tamamlamis,gelsin artik annesinin kucagina:KK16:

maşallah canım sana
ben 1 saat bilgisayarın başında oturdum
sağ ayağım nasıl şişmiş anlatamam
şu an yatarak yazıyorum :)
Uzun sure ayaklari yere koyup oturunca benim de sisiyor. Dun yuruyuste ellerim sisti mesela. Yururken asagida oluyor ya:-)
Yuruyus benim kafayi da rahatliyor biraz, gelene gecene bakip dikkatimi baska seylere verebiliyorum. Onun disinda kafamda bir ofke bulutuyla geziyorum.

bu satte kimse yok ama sabah okursunuz
88prensesten msj geldi
suyu gelmisti sabah hani
bebek kakasini yapmis acil sezeryan olmus
cok agrii varmis
bebegin bobrek degerleri yuksek cikmis kuvezdeymis
dua bekliyor bizden
Cok uzuldum, buyuk sanssizlik. Tuananin da oyle olmustu, dogum basladiktan sonra kakasini yapmis velet.
Dun izledigim videoda kizin 13 gun geciken bebegi de kaka yapmisti ama normal dogurttular. Bebek kakasini yememisti ama.

Hayirlisi olsun. Sanirim dogum cok yakin, bugun bebis gelebilir. İshal de dogum belirtileri arasinda...

günaydın kızlarrr

ben bugün de doğurmadım :KK43:

Canim sana da gunaydin. Ben de dogurmadim, vardir bizimkilerin bir bildigi. İcersi cok rahat herhalde:p

günaydın kızlar 10dk evden çıkıyorum heycandan ölüyorum geceyi wcde geçirdim karın ağrısından açım midem bulanıyo oğlumda gece hastalandı öksürükten uyuyamadı aklımda onda kalıcak tam zamanında hasta oldu dua edin bana kızım küçük hatırlarsanız sağlıklı doğsun sizleri seviyorum hoşçakalın

günaydın kızlar 10dk evden çıkıyorum heycandan ölüyorum geceyi wcde geçirdim karın ağrısından açım midem bulanıyo oğlumda gece hastalandı öksürükten uyuyamadı aklımda onda kalıcak tam zamanında hasta oldu dua edin bana kızım küçük hatırlarsanız sağlıklı doğsun sizleri seviyorum hoşçakalın

cnmmm hiç korkma sana su kadar dıyım bnm cnm çok tatlıdır ama dgoruma gırdıgınde heycn bıtıo çok tuhaf korkn kalmıo ve hep ii olucam de ınan
çok kolay atlatırsn kendını hiç salma mınıgnı gördugunde anlatmam acı kalmıo allaha emanet olun hyrlısıyla kurtlrsnz inş.cnm bnm mınıgım 4 gunluk oldu bıle zaman çabukk gecıo :KK43::nazar:

kızlarrr sezeryn olmuştm bılıosnz dun duş aldım pansuman yaptık kasınıo az az duselıo galıba işte mınıgmle rahat tam ılgılnemıorm o üzüo aglatıo bnı inş.gecıcek göğüslerim şişti şişti acıo tam ememıo dıe tas gıbı oldu boşa akıo:nazar: allah hepimizn yardmcısı olsun ben çıkıorm mınık kızm aglıo emzıreym optm herkeziii:KK3::KK3:

iyi geceler,haziran annelerii:KK3:
var mı doğuran ya da doğumu başlayan :KK49:
bizim bugün muayene günümüzdü:21:
kızım 3 kilo 48,5cm boyunda bir prenses olmuş:KK16::KK16::nazar:
dr amcamız kilomuzu çokk beğendii bende 21 günde 1 kilo almışım aslında bebişim almış o kiloyu :KK37:
bu arada doğum tarihi belirleik haftaya çarşamba tekrar kontrolümz var herhangi bi değişiklik olmazsa gidişatımızdaa:KK4:
2 TEMMUZDA MELEĞİMİ KUCAĞIMA ALIYORUUMMM:KK52::KK52::KK52::KK52:
ıkınsamda sıkınsamda temmuz annesi olucam sanırımm, kızım sağlıcakla gelsinde düyaya:KK76:
bu arada bdt miz 5 temmuz değil 12 temmuz olarak hesaplanıyor :KK23::KK23:

hadi hayırlısı gözün aydın,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
öznurcum senin ve bebeğinin ii olmasına sevindim.
88prenses22 de inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşursunuz,meleğinle..dualarımız seninle.

herkese de günaydın:KK3:gece nasıl sıcaktı öyle ya zaten sağa sola dönerken uyanıyordum,sıcaktan daha bir zor oldu uyumak.

herkese günaydın:KK3::KK3:
sabaha karşı bizim evin çatısındaki martı sürüsünü ve baheçdeki kargaları katletmek istedim resmen.
evet istedim yani, o an çok canileştim çünkü tüm uykumun içine ettiler. neden o kadar bağırdılar bi türlü anlamadım...:KK47:
zaten artık sıcaktan uyuyamıyorum, nerde kaldı horul horul uyuduğum günler:KK50::KK50:

öznur sağlıkla doğurmuş bebeğini, darısı başımıza inşş..
88prenses22 de doğum yapmış ama sıkıntıları varmış sanırım, Allah yardımcıları olsun inşşş.
bir de doğuma giden arkadaşlar var, onlar da sağlıkla kucaklarına alırlar inşş bebeklerini...

şimdi bnm kalkıp kendime genel temizlik yapmam lazım ama bu sıcakta nasıl olcak bilemiyorum:KK53::KK53:
öğlene kadar yapsam iyi olacak, çünkü 3 den sonra arkadaşla görüşcem bi yarım saat kadar falan.
e ütüler de var, yemek de yapmak lazım.
offff ne zaman biticek bu işler ya amannnnnnn

Uzun sure ayaklari yere koyup oturunca benim de sisiyor. Dun yuruyuste ellerim sisti mesela. Yururken asagida oluyor ya:-)
Yuruyus benim kafayi da rahatliyor biraz, gelene gecene bakip dikkatimi baska seylere verebiliyorum. Onun disinda kafamda bir ofke bulutuyla geziyorum.

Cok uzuldum, buyuk sanssizlik. Tuananin da oyle olmustu, dogum basladiktan sonra kakasini yapmis velet.
Dun izledigim videoda kizin 13 gun geciken bebegi de kaka yapmisti ama normal dogurttular. Bebek kakasini yememisti ama.

Hayirlisi olsun. Sanirim dogum cok yakin, bugun bebis gelebilir. İshal de dogum belirtileri arasinda...

Canim sana da gunaydin. Ben de dogurmadim, vardir bizimkilerin bir bildigi. İcersi cok rahat herhalde:p

ben bilmem artık dürtüp duruyorum onu içerde :KK70:
eşim de diyo ki, sen onunla oynayıp duruyosun , o da sıkılmıyo çıkmaz tabi diyo :)

Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.

Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.

Nisan mi geldi suyun mu geldi? Hangi sikayetlerle gittin hastaneye? İnsallah acilma olur, guzel nefesler al ver. Bir de yatma, yere comel, bacaklarini kurbaga gibi ac. Umutsuz olma, korkma da canim benim.

allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağ sağlim yavruma kavuşman dileğiyle...

X