2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar az önce kontrolden geldik doktorumuuz daha cook var dedı...en az 2 hafta kesın var belki 3ü bile bulur dedi..:KK43: ama 3.200 gr olmus
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.....

slm kızlar:KK3::KK3:
iki gündür çektiğim künt bel ağrıları hayra çıktı. :KK8::KK8::KK8::KK8: bu sabah 5 ten 9 a kadar 10 dk da bir düzenli sancı girdi bir ara 8 e de düştü iki damla kahverengi leke geldi.. hemen soluğu kuaförde aldım son hazırlıklar için:KK52::KK52::KK52: orada sancılar düzensizleşti sanki ya da tam takip etmedim. şimdi de eve geldim, wc de yıkarken elime hafif kanlı kaygan birşey geldi.. yaniiii nişanım geldi:21::21::21: annemle eşime müjdeyi verdim bundan sonraki iki hafta içinde herhangi bir anda doğum olabilir diye. annem hastaneyi arattı,dr umun kayınvalidesi acildeymiş,dolayısıyla o da. ama ebeyle konuştum diğer dr a gözükücem,sancın da varsa gel kafan rahat etsin,görsek iyi olur dedi..
annem otobüse binmeme de izin vermedi. eşim gelecek,babamların arabayla geçicez hastaneye.. yapacak işim çok.bi karnımı doyurayım,çantaları kapıya doğru taşıyım bakalım.. belli olmaz bu yolun dönüşü olmayabilir de.. ama şu an doğuracak gb hissetmiyorum daha çok var bence.. gene gelir yazarım kızlar.. ama dua edin hayırlı hbrlerle döneyim olur mu:KK49::KK49::KK49:

slm kızlar az önce kontrolden geldik doktorumuuz daha cook var dedı...en az 2 hafta kesın var belki 3ü bile bulur dedi..:KK43: ama 3.200 gr olmus
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.....

e canım senin geç döllenme mi olmuş?beklemek zor yani beklediğin tarihin değişmesi zor,bizim de bugün 2 de kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek..hakkımızda hayırlısı olsun,bol bol dua et bence içini de ferah tut.

selamlar
doğuma giden arkadaşlar bi avazda kurtulun inşallah
haftasını bitirenler inşallah açılmanız olur sancılarınız başlar:)
88prenses geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebiş toparlanır.

dün gece bende hiç uyuyamadım akşama kadar evde
cıbıl cıbıl geziyorum sonra karnım gaz doluyor:KK1:
tabi bide sıcak insanı mahvediyor bugün ev 27 derece
oğlum pişecek bu sıcakta.
benim doğumuma daha var ama beni arayan ve hala doğurmadın mı
diyen bi çok kişi var yok daha var demekten bıktım.
bide alttan bi ağrılar giriyor ki nasıl yürürken zorlanıyorum
bıçak saplanıyor sanki.yatak açık ortalık toplamaya halim yok :KK53:

iki gündür çektiğim künt bel ağrıları hayra çıktı. :KK8::KK8::KK8::KK8: bu sabah 5 ten 9 a kadar 10 dk da bir düzenli sancı girdi bir ara 8 e de düştü iki damla kahverengi leke geldi.. hemen soluğu kuaförde aldım son hazırlıklar için:KK52::KK52::KK52: orada sancılar düzensizleşti sanki ya da tam takip etmedim. şimdi de eve geldim, wc de yıkarken elime hafif kanlı kaygan birşey geldi.. yaniiii nişanım geldi:21::21::21: annemle eşime müjdeyi verdim bundan sonraki iki hafta içinde herhangi bir anda doğum olabilir diye. annem hastaneyi arattı,dr umun kayınvalidesi acildeymiş,dolayısıyla o da. ama ebeyle konuştum diğer dr a gözükücem,sancın da varsa gel kafan rahat etsin,görsek iyi olur dedi..
annem otobüse binmeme de izin vermedi. eşim gelecek,babamların arabayla geçicez hastaneye.. yapacak işim çok.bi karnımı doyurayım,çantaları kapıya doğru taşıyım bakalım.. belli olmaz bu yolun dönüşü olmayabilir de.. ama şu an doğuracak gb hissetmiyorum daha çok var bence.. gene gelir yazarım kızlar.. ama dua edin hayırlı hbrlerle döneyim olur mu:KK49::KK49::KK49:

Allahım ne güzel haberler bunlar,bebişler geliyor:KK52:Allah bebişine de sana da sağlık versin canım,inş. bir avazda kurtulursun sonra bebişini doya doya koklarsın.

7 günün kalmış inşallah doğurursun canım
güzel haberlerle gel

allahım bizleri bi avazda kurtarsın... ay artık dayanılacak gibi deil bu ağrılar ya korkudan geliyor bizlere yada doğrcaz:18: bu sıcaktada çekilmiyor hamilelik:KK14:

Günaydın arkadaş çok kötü bir gece geçirdim. şimdide klimayı açtım yatıyorum sıcaklar mahvediyor beni gribim o yüzden ateşte basıyor ne yapacağım bilmiyorum:KK43:

gecmis olsun canım.. :KK16: bencede bi git de ilerlemeden atlat..
son zamanlar zor olur hasta hasta..

jelibon bende warım. eminim en sona ben kalıcam bu kadar ağrıyla, sızıyla.. :KK25:
napalım hayırlısı olsun.. herkesi doğum şeysi sardı :KK9:

geçmiş olsun canım, bence de hemen dr a git. son dakika ne kadar cabuk iyileşirsen o kadar iyi.

canım geçmiş olsun acil şifalar, umarım önemli birşey değildir. bu arada tatlım mesajını aldım ama ben daha özelden mesaj atamıyorum :KK50: facede bulamadımki seni ne çok adaşın varmış. resminide bulamadım nasıl yapsak bilemedim:44:

Tşk ederim kızlar ıhlamur filan içtim doktorumu aramadım :18:

off işimi bitirdim ben de bittim ama..
koca göbekle çok zor oluyo bu işler yaa:KK9::KK9:

bu arada doğum başlangıçları olmuş hadi hayırlısı bkalım.

elif sana da çok geçmiş olsun cnm, dünden daha iyisindir umarım

herkese selam...
doguma gidenler olmus Allah bi avazda kurtarsin insallah, doguranlarin da gozu aydin. :nazar:
gunu gecenleri gordukce stres olmaya basladim ben ya umarim zamaninda gelir benimki :18:

prensese msj attim
bebegin cigerlerinde de hava varmis
1 hafta kuvezde kalabilirmis
cok uzuldum dua edelim kizlar
2680 gram dogmus

Son düzenleme:
Kızlar bu sıcaklar çok fena yaaa.. Sıcak bi yandan,ishal bi yandan,kramplar bi yandan... Allah yardımcımız olsun... Tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın günü gelenleri inş.

kızlar şimdi doktordan geldim , sancı geçen haftalarda 20 - 30 çıkıyordu , bugün 0 - 1-2-3 arasında seyretti...
ciddi ciddi canım sıkılmaya başladı , doktorumuzda en fazla pazartesiye kadar beklerim dedi :KK43: ben direkt sezeryana girmek istemediğim için suni sancıyla normal doğum mu deneyeceğiz dedim , evet dedi...

X