2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doğumdan sonra bi süre mecburen eve kapanacağız
şu son zamanlarımızı güzel geçirelim
dün gecenin yarısına kadar arkadaşlarla okey oynadık
iyi geliyor bide psikolojim düzeliyor insan kendini eve kapattıkça
bunalıma giriyor.benim daha öyle şiddetli olmadı ama karnım çok
sertleşiyor eşime söylüyorum gazdır gaz diyor
bugün doktordan duyunca demek sancıymış diyor :))
hayırlısıyla doğsunlarda 40 haftayı doldurmak beni strese sokar
eminim inşş oğlum anasına çekmiştir ben 38+3 ken falan doğmuşum

ista. da trafik belli olmuyo ki.
bazen hafta içi gece 1 de bile köprü tıkalı olabiliyo
biz geçen bayram 2. günüydü bayramın göztepeden z. burnuna 5 saatte gittik tam, hiç abartmıyorum

2 gündür sıcaktan başım ağrıyor
soğuk duşa giriyorum bana mısın demiyor
bizim bebişler sıcaktan mahvolacaklar
bu yıl çok sıcak geçecek gibi görünüyor
evin sıcaklığı 26 derece

kesinlikle öyle olacağa benziyor, ayni sekilde bende sicaktan patlamak uzereyim, polen alerjisi oldugum ve ilac kullanamadigim icin cami kapiyida acamiyorum. esimin isten cikmasini bekliyorum gidip klima alacagim portatif olanlardan yoksa dayanilacak gibi degil

kesinlikle öyle olacağa benziyor, ayni sekilde bende sicaktan patlamak uzereyim, polen alerjisi oldugum ve ilac kullanamadigim icin cami kapiyida acamiyorum. esimin isten cikmasini bekliyorum gidip klima alacagim portatif olanlardan yoksa dayanilacak gibi degil

ista. da trafik belli olmuyo ki.
bazen hafta içi gece 1 de bile köprü tıkalı olabiliyo
biz geçen bayram 2. günüydü bayramın göztepeden z. burnuna 5 saatte gittik tam, hiç abartmıyorum

aynen öyle canım..
bu arada annemler göztepede, ben de z.burnunda oturuyorum

bende cok daralıyorum eşim gelir gelmez kendimizi dısarı atıyoruz. ama sıcaktan artık ben istemiyorum, dayanamıyorum..
ewde öyle don paça güzel
bide bende 40 ı doldurursam kafayı yerim heralde. gerci hayırlısı olsun. burdaki arkadaslarımızın cogu dolduruyo
bakalım biz napıcaz. bende 38- 39 da alsam oğlumu kucagıma inşallah

selam arkadaşlaar, 25inde sezaryen olacağım kızımı bekliyorum artık ama vakit geçmek bilmiyor, aynen sıcaktan patlıyorum gece uyuyamıyorum , evin içinde vantilatörün karşısında oturuyorum, çocuk doğunca napıcaz vantilatör de açılmaz onun yanında.. bi de en az 10 tane 0-3 ay uzun kollu tulumun hangi birini giydireceğim bu sıcakta bilmiyorum yine en çok kısa kollu çıtçıtlı badi ve şortlarını giyecek heralde, tulumları akşamüstü dışarda falan artık, ya da sadece yeni doğduğu ilk haftalarda giyer..

ben hiç küçük uzun kollu çıtçıtlı badi almadım
hep kısa kol ve sıfır kol kısa kollu şortlu tulumlarımızda
çok inş giydirebilirim diyordum ama şimdi kesin giydiririm
diyorum bide erkek bebek çok terlermiş
sıcağı sevmez derler çevreme bakarsam gerçekten de öyle
doğduktan 1 hafta sonra falan kısa kollulara geçeriz sanırım

bende de kısa kollu şortlu tulumlardan 0-3 aylık çok var ve çok hoşuma gidiyo onlar.
hep onları giydirmeyi hayal ediyorum

bende de kısa kollu şortlu tulumlardan 0-3 aylık çok var ve çok hoşuma gidiyo onlar.
hep onları giydirmeyi hayal ediyorum

bende çok aldım 0-3 3-6
hava böyle giderse garanti giydiririz
annemler falan kızmıştı giydiremezsin çocuk üşür
diye giydiriyim de görsünler

Kızlar dr teyzemize gittik regl ağrısı gibi ağrım olduğunu, aşağıda şiddetli ağrı acı olduğunu ve bol akıntım olduğunu, kireçlenme var diyede endişelendiğimizi söyleyip kontrole geldik dedik daha geçen hafta gittiğimiz için hastane parada almadı işimize geldi
Yavrum maşallah 3400 gr çıktı 3,5 kg civarı doğar dedi ele avuca gelsin yeter dedim ne eli avucu koca bebek dedi ben tabi 4-4,5 falan iridir diye düşündüğüm için 3,5 orta halli geliyo ultrasonun yanılma payıda var tabi en kötü ihtimal doğduktan sonrada biraz vereceği için 3 kg civarı bi bebiş olur diyorum hayırlısı artık sağlıklı olsunda
Suyumuz iyimiş azalma yokmuş çişleri kaçırmışız sanırım Kireçlenme var ama zararı yok sadece 40 haftadan önce sancının geleceğini gösterir zaten haftaya alcaz dedi internette bebeğin beslenmesini etkiler yazıyodu ama ileri derecede olunca heralde çünkü maşallah 1 haftada 200 gr almış
Kısacası son haftamız heycan dorukta korkular hat safhada doğumdan değilde bebeğime bişe olmasından daha çoookk korkuyorum allah korusun sağsağlim kucağıma alayım inşallah...

3.5 kilo normal canım
sağlıkla gelsinde kilosuna takılma
seni emer kocaman bebiş olur inşallah :)
hadi bakalım hayırlısı...

kızlar adaere mesaj attım ama
cevap gelmedi haber gelirse söylerim
büyük ihtimal doğurmuş olması lazım
14 de doğuma alacaklar demişti

benimkilerde 40 ı cıkana kadar uzun giyer, üşür diyolar..
ama hawaya bakılırsa pişer ewladım ya
ben gizli gizli giydiririm kısaları walla
hele bi 15 i cıksın
oyyyyyyy erkekim benimmm

bu arada eşimin 1 hafta doğum izni warmıs, cok mutlu oldum
(sankim kendi doğuruyo ne güzel izin weriyolar )
yanımda olması cok iyi gelicek, malum anneler bizi boğacak lohusa lohusa
o yanımda olursa bende ona sararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…