naptın canım sen ya :) sen anlattın, ben burda tuhaf oldum..
keske izlemeseydin kii bide en berbat olanını izlemişsin sanırım..
son günlerimizde uzak duralım o görüntülerden, fikirlerden..
zaten sinirler laçka.. en güzelini, olumlusunu düşünelim
nişan gelmesi şart mı onu bende merak etmiyo dilim ??
misafiri de salla gitsin, kimse gücenmez merak etme..
Ben emzirme teknigi gosteriyor diye seyrettim, tahmin edemedim kizin dogumunu o kadar detayli gosterecegine. Yok artik falan derken bebegin kafasini gordum cikarken. Misafir degil arayanlar, sirayla annem, kocam, kayinvalide, gorumce, kuzenim,...vs. Surekli nasilsin var mi birsey?!
Birinin cok pis kalbini kiracam ama tutuyorum kendimi, bakalim piyango kime vuracak?
suda doğum yapma da bide gidipppp
zaten kolay oluyomus anlamazsında walla Allah korusun
sen bilirsin yine ama dikkat et bence de..
bana da artık eli kulağında, bekliyoruz dikkat et dedi..
eşim artık annemlere giderken bile (ist. anadolu yakasındalar) 3,5 atıyo, hızlı hızlı kullanıyo :)
Kizlar orda dogururum burda dogururum korkusunu atin bir ustunuzden. Ssancilansaninz bile en az 8saat suruyor dogumun baslamasi.
O kadar cok hurafe, yalan yanlis bilgi var ki kafamizi karistiran kulak asmamayi ogrenmek gerek. Hayat gecmez boyle.
Yok sacini kestirme, yok bos besik sokma evine, yok miden bulanirsa bebek sacli olur, karnin sivriyse erkek kalcan genisse kiz, kizlar erken gelir, badem yagi surersen catlamazsin, yok bebegin agzina hurma sur, olmadi nar suyu, bebegi tuzla da kokmasin, bu gider boyle...
selam arkadaşlaar, 25inde sezaryen olacağım kızımı bekliyorum artık ama vakit geçmek bilmiyor, aynen sıcaktan patlıyorum gece uyuyamıyorum , evin içinde vantilatörün karşısında oturuyorum, çocuk doğunca napıcaz vantilatör de açılmaz onun yanında.. bi de en az 10 tane 0-3 ay uzun kollu tulumun hangi birini giydireceğim bu sıcakta bilmiyorum yine en çok kısa kollu çıtçıtlı badi ve şortlarını giyecek heralde, tulumları akşamüstü dışarda falan artık, ya da sadece yeni doğduğu ilk haftalarda giyer..
Benin kayinvalide simdiden basladi bebekleer usur demeye, butun doktorlar da bebeklerin eli ayagi soguk olur usudugunu enseden anlarsiniz diyor.
Yani isimiz zor, bir de laf anlaticaz patikli tulumun icine corap giymesini istemiyorum, uyaninca yun yelek giymesini istemiyorum, vs vs...
Ben ilk hafta belki tulum pijama falan giydiririm sona bir badi ayagina da corap tamamdir. Zaten gece giyse yeter uzun kollulari pijamalri fln, gunduz gunes alsin vucudu sarilik marilik olmasin. Evde de klima 7x24 calisiyor zaten. Odasinda klima yok ama evi belli bir serinlikte tutariz.
Amaaan ne bileyim iste, ortada bebek yok ne giydirsem derdine mi dusecem.