2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yok, cuma temizlikçi de gelsin gitsin sonra doğsun bnm ki mümkünse

bugün yine yapmışsın bi ton iş
daha bitmedimisende iş yaparken doğurma da
ben artık eğilirken çok zorlanıyorum sanki
bebek ağzımdan çıkacak gibi oluyor bide alt tarafa resmen
kafası baskı yapıyor
pazar günü eşim camları falan sildi
benimde her yer temiz bi bebek şekerini almam
lazım çikolatalarımız da ben yokken gelmiş
çok güzeller.

adaer doğum yapmış
kardeşi mesaj attı ablam çok kendinde
değil bebiş 3580 gr 52 cm doğmuş
ismini çağan koymuşlar.biraz emzirmiş..
çağan bebek hoşgeldinn

ben köşe, bucak, çekmece falan yapıyorum. onları yaptırmamam temizlikçiye. beceremez o
şimdi cuma gelcek. cam, kapı, halı vb silcek o zmn herşey tmm olacak

ben köşe, bucak, çekmece falan yapıyorum. onları yaptırmamam temizlikçiye. beceremez o
şimdi cuma gelcek. cam, kapı, halı vb silcek o zmn herşey tmm olacak

ne güzel hala eğilip kalkabiliyosun,maşallah
ben bi eğilirsem,bi eğilemiyorum,bugün arkadaşlar geldi,biraz sarma sardılar sağolsunlar,ben de çay falan demledim,ayakta accık kalmak hemen ayaklarımı şişirdi,yürüsem hiç böyle olmuyo ama artık sokağa çıktığımda da aşırı ağrım oluyo,kalakaldım anlıcan

Ben emzirme teknigi gosteriyor diye seyrettim, tahmin edemedim kizin dogumunu o kadar detayli gosterecegine. Yok artik falan derken bebegin kafasini gordum cikarken. Misafir degil arayanlar, sirayla annem, kocam, kayinvalide, gorumce, kuzenim,...vs. Surekli nasilsin var mi birsey?!
Birinin cok pis kalbini kiracam ama tutuyorum kendimi, bakalim piyango kime vuracak?

Kizlar orda dogururum burda dogururum korkusunu atin bir ustunuzden. Ssancilansaninz bile en az 8saat suruyor dogumun baslamasi.
O kadar cok hurafe, yalan yanlis bilgi var ki kafamizi karistiran kulak asmamayi ogrenmek gerek. Hayat gecmez boyle.
Yok sacini kestirme, yok bos besik sokma evine, yok miden bulanirsa bebek sacli olur, karnin sivriyse erkek kalcan genisse kiz, kizlar erken gelir, badem yagi surersen catlamazsin, yok bebegin agzina hurma sur, olmadi nar suyu, bebegi tuzla da kokmasin, bu gider boyle...

Benin kayinvalide simdiden basladi bebekleer usur demeye, butun doktorlar da bebeklerin eli ayagi soguk olur usudugunu enseden anlarsiniz diyor.
Yani isimiz zor, bir de laf anlaticaz patikli tulumun icine corap giymesini istemiyorum, uyaninca yun yelek giymesini istemiyorum, vs vs...
Ben ilk hafta belki tulum pijama falan giydiririm sona bir badi ayagina da corap tamamdir. Zaten gece giyse yeter uzun kollulari pijamalri fln, gunduz gunes alsin vucudu sarilik marilik olmasin. Evde de klima 7x24 calisiyor zaten. Odasinda klima yok ama evi belli bir serinlikte tutariz.
Amaaan ne bileyim iste, ortada bebek yok ne giydirsem derdine mi dusecem.

al benden de o kadar nilobella
banada kızıyorlar onu yapma bunu
yapma bu gidişle havuzda doğurcan diye
en fazla doğum başlar sonra hastaneye giderim
kendimi hiç kasmıyorum rahatım son günlerin tadını çıkarmaya bakıyorum

ben simdiden milletin laflarına nasıl karsılık wersem die düşünmekteyim
gercekten herkes kulaktan doğma bilgileri uygulamaya calısıyor. öyle böyle diyor..
diyorum yok doktor böyle dedi, böyle yapıcaz.
eskiden öyle mi wardı, böyle mi wardı..
bizde yaptık..
simdiden kafayı yicem, birinin kalbini kırmaktan cok korkuyorum bende..
bakalım zaman ne göstericek..

kalp kırmak istemiyorsan
kafa sallayıp kendi bildiğini yapacaksın
bizimkilerin gözünü ben nasıl korkuttuysam
biz senin bebeğine karışmayız cadılığın tutuyor diyorlar
bende diyorum bebeği en iyi tanıyan annesidir
ben nerede ne yapacağımı bilirim siz kafanızı yormayın:)

kısa kollu badilerden bahsetmişsiniz ben uzun kollu filan giydirmayi düşünmüyorum bu sıcakta pişik olur yavrum geçen arkadaşıma bebek görmeye gittim çocuk kızarmış sıcaktan benekler çıkmış kollarında çıkar şunları dedim ben fenalık geçirdim bebişin yerine

Selam annecikler. Geçmişi okumaya öyle çok heves ediyorum ki ama mümkün gibi görünmüyor. Aklımda kalan adaer,d gabbana ( göğüslerine acil şifalarla beraber ) ve sedaemin gözünüzaydın. utopya doğum günü verilmiş hakkında hayırlısı olsun. nilobella senin doğumu bekliyoruz hayırlısıyla. Gelelim bana. Oğlum ilk hafasını doldurdu. Süt kakasına da geçtik. Gaz sıkıntısı olmuyor. mustelanın pişik önleyicisi bir mucize mercimekten daha az sıkmak yeterli bütün bölgeye yetiyor. Kalan hasta bezlerimi alt açma bezi olarak degerlendiriyorum. Öyle emzirme gecekliklerim pijamalarım heba oldu penye tişörtler her derde deva zınk açılıyo. :) Bebeğimde hafif sarı renk var 0-AB uyuşmazlığı nedeniyle riskli her saat başı emzirmem gerekiyo ama kalkmıyo kerata. cuma kontrol var 10 gün içersinde doğum kilosuna ulaşması lazımmış bakalım neler olacak. meme uçlarımda çok şükür hiç sorun olmadı. 9 ay her banyodan sonra uyguladıgım badem yagı masajından sanırım. Hepinizi çok öpüyoum.

kızlar birşey soracağım grip oldum eşimden bana geçti malesef ıhlamur yapsam zararı olurmu acaba bazıları hamileye ii gelmiyor falan diyorlar bilgisi olan var mı?

kızlar birşey soracağım grip oldum eşimden bana geçti malesef ıhlamur yapsam zararı olurmu acaba bazıları hamileye ii gelmiyor falan diyorlar bilgisi olan var mı?

bana ilk zamanlar içme demişlerdi sadece..
ama suan icin bi sorun olucagnı sanmıyorum. içini rahatlatmak icin doktoruna sor istersen, ben herseyi arayıp sormustum

bana ilk zamanlar içme demişlerdi sadece..
ama suan icin bi sorun olucagnı sanmıyorum. içini rahatlatmak icin doktoruna sor istersen, ben herseyi arayıp sormustum

geçmiş olsun canım
ben grip olunca hep ıhlamur içiyorum
bi zararı yok içebilirsin
çok iyi geliyor

tşk kızlar göz nezleside oldum ateşimde çıktı sanırım eşim gelsin hast. gidelim en iyisi:2:

tşk kızlar göz nezleside oldum ateşimde çıktı sanırım eşim gelsin hast. gidelim en iyisi:2:

gecmis olsun canım.. bencede bi git de ilerlemeden atlat..
son zamanlar zor olur hasta hasta..

jelibon bende warım. eminim en sona ben kalıcam bu kadar ağrıyla, sızıyla..
napalım hayırlısı olsun.. herkesi doğum şeysi sardı

slm kızlar geçmişe bakmadım henüz öznurun durumu nasıl merak etim bende yarın kızımı alıcam kucağıma kısmetse çok heycanlıyım 2.hamileliğim ama sanki ilk defa anne olcak gibi heycanlıyım bu gece nasıl geçicek bilmiyorum benim heycandan karnım çok ağrıyo bu geceyi wc de geçiricem daha iyi bağırsaklar boşalmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…