2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba şekerim ama ben bi saattir yukarda ne anlatıyom renkli ultrasonla ilgili :) vatanıma milletime hayırlı bilgiler veriyorum burda :) afp testi dediğin protein testi dimi? nasıl yapılıyo o kan mı alıyolar? ücreti ne kadarmış

tatlım yazdıktan sonra okudum
evet canım alfa protein testi o test için kan alıyolar ,,
ya bende özelde yaptırmak istemiyorum devletten de randevu alamıyorum o kadar dolukiiii

Selam kızlar biz geldiiik, oğluşum bugün sağ tarafıma yükleniyo

hoş geldin tatlım ,

bişi sorucam sağ tarafıma yükleniyo demişsin ya seninkinin cinsiyeti belli mi benim kide ilk zamanlar hep sol tarafımdaydı 16.haftadan sonra ortada hisediyorum şuan 18 bitti kelebek pırpırı gibi hisediyorum bebişimiiiii:))

ayyy cinsiyetini sonradan gördüm pardonnnn ,

bugün leyla gibiyim..(

Son düzenleme:
tatlım yazdıktan sonra okudum
evet canım alfa protein testi o test için kan alıyolar ,,
ya bende özelde yaptırmak istemiyorum devletten de randevu alamıyorum o kadar dolukiiii

kaç haftaık gebesin? genelde 22.haftada falan yapılıyo sanırım ama emin değilim.ne kadarmış özelde test?

Kelebek çırpınışlarını sağ taraftan hissediyorum, yani hafif bi rüzgar esiyo sanki. Ne güzel anlattım di mi

zaten tarif edilebilecek gibi bişi değilmiş.herkez bi garip anlatıyo :) kiminde balon patlıyo,kiminde kuş uçuyo :)

kaç haftaık gebesin? genelde 22.haftada falan yapılıyo sanırım ama emin değilim.ne kadarmış özelde test?

19 haftalık ama doktorum ay sonu dediği için 22 oluyorum o zaman sorma ya özelde 100 üzerinde ..

senin kaç hafta canım?

o zmn yaptırmak lazım yani. herşey onların sağlıkla büyümesi için zaten

Selam kızlar biz geldiiik, oğluşum bugün sağ tarafıma yükleniyo

hoşgeldinizzzz

19 haftalık ama doktorum ay sonu dediği için 22 oluyorum o zaman sorma ya özelde 100 üzerinde ..

senin kaç hafta canım?

biz 17 haftalığız.ana o kadar pahalımıymış.neye bakılıyomuş peki? vücuttaki protein falan mı? o kadar pahalı olduğuna göre başka bişiler de olsa gerek

Oğluşumuz olucak canım

zaten tarif edilebilecek gibi bişi değilmiş.herkez bi garip anlatıyo :) kiminde balon patlıyo,kiminde kuş uçuyo :)

Tarif edemiyorum zaten çok saçmaladım

Hoşbulduuuk

Oğluşumuz olucak canım

Tarif edemiyorum zaten çok saçmaladım

Hoşbulduuuk

senin ikinci bebeğin olduğu için benden önce hissediyosun.benim ilk bebek ve 20.haftadan önce hissedilmiyor.hissedenlerin psikolojik.bütün doktorlar aynısını söylüyor

evet canım özel hastanelerde testler pahalı oluyo maaleseff...(

ayy benimde ilk bebişim ama ben 18.haftada hissetmeye başladım ama gerçekten hisettiğimi düşünüyorum psikolajik değil bence kelebek pırpırı diyorum bende :):)

çok hareketli benim oğluşummmm..

ya kızlar bişi daha sorcam ben isim bulmadım ya sizinkilerin ismi belli mi ?

organlar yer değiştirmeye başlıyo.o kıpırtılar bağırsak hareketleri aynı bebek hareketleri gibi ama değilmiş işte.benimki kesinleşsin ondan sonra karar vericem isim olayına hiç takılmıyorum çok çabuk karar veririm ama senin kesin oğlan olduğuna göre düşünüp karar verebilirsin yine de çevrendeki insanlara söyleme konu komşuna.benim ablam evlenmeden önce bi isim istiyodu arkadaşlarına söylemişti mübarek yedi mahalle aynı ismi koydu ablamdan duyduktan sonra.bi baktı ki isim aldı başını gitti.

Ayy erkekse burda da söyle bize fikir olur:))
onun aynısı da benim kayınvalideme olmuş,komşusu koymuş istediği ismi o koyamamış :))

vallahi ben saf hala söylüyorum ama karar veremedim hala ..

kerem -ben bu ismi berat -eşimde bu ismi istiyo ama ikisinide eşimin yakın akrabaları koyduğu için şimdi ortada kaldık maalesef... biz taaa birlikteyken isimlere karar vermiştik ama kısmettt((

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam inşallah daha önce yazmamıştım buraya şu sıralar sıkıntılı günler geçiriyorum böbrek taşı düşürüyorum bikaç gün hastanede kaldım psikolojik olarak etkilendim haliyle etrafımda insanlar var ama genel olarak evde tek başımayım hal böyle olunca kafamda kurup kurup duruyorum şimdi bide girip çıktı herşeye rağman bebeğim iyi allaha şükürler olsun buraya yazarsam yalnızlığım biraz geçer diye düşündüm banada yer var mı buralarda.

hoşgeldin arkadaşım. çok geçmiş olsun sana, bir an önce sağlığına kavuş inşş. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, bak ne güzel etkilenmemiş. ben de biraz kuruntuluyum ama burada arkadaşlarla bişeyler paylaştıkça daha iyi hissediyo insan kendini. ben de yanlızım çünkü genelde evde.

çok teşekkür ederim inşallah bugünlerde geçecek unutucam herşeyi gerçekten öle paylaşınca rahatlıyo insan allah herkese sağlık sıhhat versin özellikle hamilelere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…