- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
benım ılk gebelıgım 18 haftadayım.siz daha tecrubelı olmalısınız.cok zayıf olan anneler erken hıssedenler.22.haftadan sonra baslayabılır dıye bılıyorum.ayrıca cınsıyete göre de degısıyormuş.ılk bebek ıkıncı bebek olması bile degıstıryormus.
günaydın annişler.. yeni topiğimiz hayırlı olsun... diğerinde ne oldu bilmiyorum...
cuma günü doktora gittim 17.haftadayım doktorum yüzde 90 erkek dedi... tabi bunu 3.kez söyledi 12. haftada yüzde 80 14.haftada yüzde80 şimdi <yüzde 90...
bende bebişimin hareketiini hissetmiyorum doktorum 20.haftadan sonra dedi...
galiba normal bişey bu,çünkü yapılabilecek bişey yok,hapşırmayı da engelleyemeyeceğimize göre.yaa bende de oluyo o valla. özellikle hapşırırken sanki karnımın altına bıçak batırıyolar gibi oluyo.
:2::2:
hoşgeldin aramıza canım
ben de 17. haftanın içindeyim ama gazdan başka bi hareket hissetmiyorum valla
benım yaklasık ıkı aydır var.önce yatakta saga sola donerken ,karnımın sagında solunda bırer tane topcuk vardı.onlara kramp gırıyodu.hala oluyo.gecelerı baslamıstı.ıkı haftadır hapsırırken öksururken de oluyo.önce korkmustuk.gecelerı uyandırıyordu benı.doktorumuz bebek baglanıyo dedı.bag yerlerıymıs.karın altındakıler karnımız buyudugu ıcın oluyomus.
bu kadar ihtimalle prens annesiyim diyebilirsin canim hayirlisiyla kucana al ins
slmlar annecikler nasılsınız bakalım
sikiliyorum sen nasilsin
selamlar kızlar
herkes iyidir umarım
dün biz bi salaklık ettik
şimdiden oda takımını ve bebek arabası puset falan aldık
saol canım biz çok iyiyiz oğluşumlaa uzattım ayaklarımı ballı süt eşliğinde netteyim :) park yataklara bakıyorum netten kraftın bi modelini begendim onu inceliyorum :)
canım hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişinizz, nasılsa alcaktınız zaten erken diye düşünme bence
teşekkürlerr
aslında erken ama birden gaza geldik nedense
hem de ödeyelim taksitleri bebek doğmaya bitsin istedik
canım neden park yatak bakıyorsun?
benim etrafımda kimse park yataktan memnun kalmadı
hatta yeğenim 1,5 yaşında daha bir kez yatmadı içine
yine de sen bilirsin tabi
bence bi arasan iyi olur doktorumerhaba kızlar :) benim bir sorum olacak.dün 2-3 damla kan gelmiş,ama bugün herhangi bir kanama yok acaba doktoru arasam mı?önemli bişey olabilir mi? doktoru aramadan sizlere bi danışayım dedim belki aynı durumu yaşayan vardır diye.
anladım canımtatlım aslında birden çok nedenim var park yatak için :) birincisi bebek odası için boş odam malesef yok evim 2+1 dier bi neden ben boluda yaşıyorum ve doğum istanbulda olcak doğumdan itibaren 2ay istanbulda annemde kalıcam taşımasıda kolay park yatakların katlar götürürüm gitiğim yere :)) bide bizim kurulu bi düzenimiz yok sürekli taşınıcağımız bi hayatımız var 1-2 seneden fazla aynı yerde kalamayoruz yani.mobilyalara üzülürüm bişy olursa :)
canım puseti falan hangi marka aldın acaba travellardan istiyorum bende kraftta var bi kaç beğendiğim ama karar veremiyorum :26::26:
kızlar bi soru sorucam ama soramıyorum çünkü yanımda yiğenim var okuyor :) şu şekilde yazayım belki anlamaz eşlerimizle şeettirim varya 6. aydan sonra yasak dimi? :)