2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım yasak yok
son bir ay falan önermiyorlar
ama son güne kadar devam edenler var
ha o koca göbekle nasıl olur bilemem ama

her yerde ilk 3 ay ve son 3 ay yasak diye yazıyor da ondan merak ettim.ya benim göbeğimin bi tarafında su poşeti var gibi su içtikten sonra mı oluyor anlamadım bi türlü böyle bir hissi olan varmı? bu arada ablamın oğlu ilkokul birinci sınıfa gidiyor ne güzel önceden saf saf bakardı artık heceleye heceleye okuyor uyuz oluyorum :)

her yerde ilk 3 ay ve son 3 ay yasak diye yazıyor da ondan merak ettim.ya benim göbeğimin bi tarafında su poşeti var gibi su içtikten sonra mı oluyor anlamadım bi türlü böyle bir hissi olan varmı? bu arada ablamın oğlu ilkokul birinci sınıfa gidiyor ne güzel önceden saf saf bakardı artık heceleye heceleye okuyor uyuz oluyorum :)

:KK60::KK60::KK60:

canım en iyi bilgiyi doktorun verir tabi ki
ama ben sadece son ay yasaklıyorlar diye biliyorum
o da doğumu hızlandırmasın diye

şunlar da bebek arabasının özellikleri

All in One Set Bebek Arabası 4 mevsim ve tüm yol şartlarında kullanabileceğiniz hafif alüminyum şaseli yeni doğumdan itibaren kullanabileceğiniz tam bir seyahat sistemidir.
2011’de yeni tasarlanmış kompakt katlanabilen hafif alüminyum kasa ve ortopedik yumuşak tam yatan oturak ünitesi size ve bebeğinize mükemmel bir sürüş keyfi yaratacaktır.
360 derece dönüp sabitlenebilen ön tekerlekler size maksimum manevra kabiliyeti sağlayacaktır.
Modern yapıda tasarlanmış tekerlek yapısı sayesinde manevra kabiliyeti oldukça yüksektir.
Ayrıca geliştirilmiş süspansiyon sistemi sarsıntısız ve konforlu bir sürüş sağlar.
Oturma ünitesi doğumdan itibaren kullanıma uygundur.
Dümdüz yatak pozisyonu alabilir.
Bebeğinizin rahatlığına göre istediğiniz açıda sırt açısını ayarlayabilirsiniz.
Arabanızın Tentesi ve ön barı kolayca sökülüp takılabilir.
Alt kısımda bulunan alışveriş sepeti çok büyüktür.
Ayak bölümü çocuğunuz uyduğunda ayarlanabilir ve daha uzun bir yatma alanına sahip olabilirsiniz.
Kapama işlemi çok basit ve pratik bir şekilde 3 saniyede yapılır.
Çok kompakt bir şekilde katlanır ve bagajınızda büyük bir yer işgal etmez.
Tek tuşla çalışan otomatik fren sistemi güvenliğinizi maksimum seviyede sağlayacaktır.
Yeni tasarlanmış 5 nokta emniyet kemer tasarımı bebeğinizi bağlayıp çözmenizi çok daha hızlı yapabilmenizi sağlarken aynı zamanda arabaya daha modern bir görünüm katmaktadır.
Bebeğinizin ilk yılında komple bir seyahat sistemi olarak kullanabilmeniz içinZero Plus Comfort araba koltuğu (ana kucağı) opsiyonu vardır.
Bunun içinadaptörler arabanın üstünde gizli bir biçimde bulunmaktadır, tek hareketle kullanıma hazır olan bu mekanizma sayesinde yanınızda adaptör taşımak ve devamlı söküp takmak zorunda kalmazsınız.
Zero Plus Comfort araba koltuğunuz(ana kucağı )ve Malibu bebek arabanız son Avrupa Standartlarının tamamına uygundur.
Pusetinizin Ağırlığı sadece 8,5 kg’dır.

Ürünün Ölçüleri: 84cm x 54cm x 51cm
Taşıma Kapasitesi: 15 kg. kadar

Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Üretim Yeri: Ç.H.C.

canım cok teşekkür ederim videosu çok acıklayıcı olmuş gayette kullanışlı şekilden şekile giriyo :) burdaki e-bebek mağazasına bi gidip bakıyım bende :)

utopya06 dolabı ve bebek karyolasını ne kadara aldın acaba?

canım cok teşekkür ederim videosu çok acıklayıcı olmuş gayette kullanışlı şekilden şekile giriyo :) burdaki e-bebek mağazasına bi gidip bakıyım bende :)
ben internetten sipariş ettim
arabaya bak ve sonra internetten al bence
100 tl hediye çekini internet veriyor çünkü

doktorumda genç bi erkek gelde sor :) soran olursa bana yazarsa sevinirim

pelin mrhb... ben geçen gün sordum... ilk 3 ay düşük riskin yoksa haftada 2 kez normal dedi... son 3 ayda yapılabilir hatta son ay günü dolan hastalara özellikle tavsiye ediyoruz doğum sancısı başlasın diye dedi...

ayy ne güzel, güle güle iyi günlerde kullansın inş bebişin onları. üstünde eskisin hepsi:KK16::KK16:

bu renkli ultrason devlette yapılabiliyo mu acaba. ben rutin kontrollerime özel hastaneye gidiyorum ama, testlerimi hep devlette yaptırdım şimdiye kadar. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
:26::26::26::26::26::26::26::26:

devletde hangi hastaneye gidiyosunuz

pelin mrhb... ben geçen gün sordum... ilk 3 ay düşük riskin yoksa haftada 2 kez normal dedi... son 3 ayda yapılabilir hatta son ay günü dolan hastalara özellikle tavsiye ediyoruz doğum sancısı başlasın diye dedi...

merhaba cnm ama son 3 ay için erken doğuma sebep olabilir diyorlar bu doğru değilmi o zaman? günü geçmiş olanlara tavsiye ediyolar onu biliyorum da normal bi şekilde gebeliği devam edenler kesin son 3 ayda da devam edebiliyo mu yani?

arkidişler yine cins bi soru daha buldum :) renkli ultrasonla 2.düzey ultrason aynı şey değil sanırım.2.düzey ultrason her hastanede varmı ve hangi amaçla yapılıyor?

şimdi de kendi soruma kendi kendime cevap veriyorum :) ayrıntılı ultrason yani 2.düzey ultrasonda bebeğin her türlü organını ayak parmaklarına kadar her şeyi net görebilmek bi eksiklik olup olmadığını bilmek amacıyla yapılıyomuş ama her hastanede olmazmış.normal ultrasonun biraz daha gelişmiş olanıymış.tahmini olarak 20 dk kadar sürermiş.aranızda merak eden varsa diye yazayım dedim.

şimdi de kendi soruma kendi kendime cevap veriyorum :) ayrıntılı ultrason yani 2.düzey ultrasonda bebeğin her türlü organını ayak parmaklarına kadar her şeyi net görebilmek bi eksiklik olup olmadığını bilmek amacıyla yapılıyomuş ama her hastanede olmazmış.normal ultrasonun biraz daha gelişmiş olanıymış.tahmini olarak 20 dk kadar sürermiş.aranızda merak eden varsa diye yazayım dedim.

çok saol arkadaşım:KK34::KK34:

çok saol arkadaşım:KK34::KK34:

bişi değil cnm anladığım kadarıyla yaptırmak çok faydalı.yani bebeğin bi hastalığı varsa diyelim ki böbreklerinden rahatsız doğduğunda anlayamıyosunuz bebek hastalanıyo oraya buraya götürüyoruz falan ya.bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdığımızda bebek doğar doğmaz o hastalığıyla ilgili tedaviye başlıyorlar.ani bebek ölümlerinin de önüne geçilmiş oluyor bi bakımdan.

kızlarr merhaba ;

ya üzerinden baya bi zaman geçmiş ama ben saha yeni gördüm diğer topiğe olanları:KK43:((

neyse herkese selamlar ... doktorum benden afp ve renkli ultrason istedi.AFP testini yaptırıcamda renkli ultrasona gerek var mı sizce?

X