- 11 Ekim 2010
- 6.004
- 3
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.961
günaydın gzl anneleer nasılsınızz gece uyku muyku yok erkendednde kalktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın gzl anneleer nasılsınızz gece uyku muyku yok erkendednde kalktım
günaydınlar. bn bir haftadır gribal enfeksiyon yaşıyorum öksürük göğüs yanması burun tıkanıklığı çok kötüyüm annemde kalıyorum bakıyo sağolsun ama doktor ilaç olarak sadece antibiyotik verdi kadın doğum doktoruma da sordum kullanabilirsin sakınası olmaz dedi amann kızlar dikkat edin fena salgın var yataktan kalkamıyorum zavallı bebeğimde içimde kıpır kıpır ama öksürdükçe korkuyorum ona bişey olacak diye doktor ne kadar bebeğe bişey olmaz dediysede anne yüreği işte şimdiden hastalandığım için kendimi suçlu hissediyorum
günaydınlar. bn bir haftadır gribal enfeksiyon yaşıyorum öksürük göğüs yanması burun tıkanıklığı çok kötüyüm annemde kalıyorum bakıyo sağolsun ama doktor ilaç olarak sadece antibiyotik verdi kadın doğum doktoruma da sordum kullanabilirsin sakınası olmaz dedi amann kızlar dikkat edin fena salgın var yataktan kalkamıyorum zavallı bebeğimde içimde kıpır kıpır ama öksürdükçe korkuyorum ona bişey olacak diye doktor ne kadar bebeğe bişey olmaz dediysede anne yüreği işte şimdiden hastalandığım için kendimi suçlu hissediyorum
ayy çok geçmiş olsun cnnm yaa ama çok salgın war heryerde sen nie kendini suçluyosunkii antibiyotk içiyosan çabuk toparlanırsın mrk etme
geçmiş olsun tatlım ALLAH şifa versin inşallah bal limon ıhlamur dene yumuşatır göğsünü, ben de içiyorum olmasın die. Çabucak atlatırsın inşallah annecinin yanında :)
günaydın annecikler nasılsınız?
ilk_ canım çok geçmiş olsun bende senin gbyim geçmek bilmiyor ya artık çok sıkıldım gece sabaha kadar hiç uyuyamadım oturur pozisyonda uyumaya çalıştım oda zor tabi bu hastalık insanın direncinide düşürüyor bebişe bişi olcak diye de korkuyorum inşallah en kısa zamanda atlatırız
günaydın canım, geçmiş olsun. hatırlarsan geçen cmt hasta oldum diye yazmıştım. ben de ağır faranjit oldum, burun tıkanıklığı , halsizlik de cabası. hala tam geçmiş değil.
doktor bana da antibiyotik ve minoset verdi. ateşimin yükselmemesi gerekiyormuş. antibiyotiğin zararı yok dedi, kullanmazsan daha kötü olur daha ağır ilaçlar kullanırsın deyince kullandım. şimdi boğazım geçti, ama tıkanıklık devam. ben de kendimi suçlu hissettim ama hamilelikte bağışıklık sistemi zayıflıyormuş. çok geçmiş olsun tekrar..
hatırlıyorum canım aklıma ilk sen geldin zaten hastalanınca bide bu kız çalışıyo nasıl çekti diye düşündüm çok şükür sen atlattın ben salıdan beri bu durumdayım banada doktor minoset ve antibiyotik verdi tez zamanda bende iyileşirim inşallah.
gunaydin kizlar
herkes hasta yine
gecmis olsun
ben de gecen hafta yattim hep raporluydum
gecirdim sukur
ay cnm gecmıs olsunn bende ıkı uc gun önce bı mıde bulantısı bas agrısı gecırdım bas agrımamı yanıyım yoksa mıde bulantımamı su ıcsem cıkardım dırek hastanelık oldum serum verdıler suan ıyıyım fakat hala halsızlık var bıde yemek yedıkten sonra kendımı bıtkın hıssedıyorum acayıp oldum
zaten perşembe gününe kadar işe gidemedim, sağolsun işyerim de anlayışlı. annem de geldi, baktı bana. Perşembe, Cuma işe gittim, şimdi yine evde yatar pozisyondayım. 1-2 güne iyileşirsin canım, bebişlerimize de birşey olmaz inşallah Allah'ın izniyle.
gunaydin kizlar
herkes hasta yine
gecmis olsun
ben de gecen hafta yattim hep raporluydum
gecirdim sukur
ay cnm gecmıs olsunn bende ıkı uc gun önce bı mıde bulantısı bas agrısı gecırdım bas agrımamı yanıyım yoksa mıde bulantımamı su ıcsem cıkardım dırek hastanelık oldum serum verdıler suan ıyıyım fakat hala halsızlık var bıde yemek yedıkten sonra kendımı bıtkın hıssedıyorum acayıp oldum
sanada geçmiş olsun canım mide bulantısıda çok fena kışın hamilelik geçirmenin dezavantajlarını yaşıyoruz.
inşallah canım.
cümlemize geçmiş olsun Allah yaşatmasın inşallah bidaha.
teyzeleri bakın kızıma ne aldım.
NEŞELİ EMZİK FUNNY KIRMIZI DUDAK-ORTODONTİK UC GittiGidiyor.com'da 50888737
harikaymış yaasanada geçmiş olsun canım mide bulantısıda çok fena kışın hamilelik geçirmenin dezavantajlarını yaşıyoruz.
inşallah canım.
cümlemize geçmiş olsun Allah yaşatmasın inşallah bidaha.
teyzeleri bakın kızıma ne aldım.
NEŞELİ EMZİK FUNNY KIRMIZI DUDAK-ORTODONTİK UC GittiGidiyor.com'da 50888737
günaydın kızlar ne çok uyudum bugün ya...yataktan sürünerek kalktım desem yeridir valla.
günaydın sizlere degünaydın kızlar
benim de bulantım var.. özellikle son 2 gündür akşama kadar bulantı akşamdan sonra da yanma
çıkarmıyorum ama sürekli öğğgghh bööğğgghhh diye geziyorum
ayaklarımı ısıtamıyorum hiç
en sonunda ofiste çıkardım çizmeleri bağdaş kurdum oturdum koltuğuma
napim donuyo parmak uçlarım