2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

az önce aralık annelerini okuyordum da hepsi göğüs kalkanından bahsetmiş
kimisi başta kullanmamış lansinoh kremle beraber kalkan kullanmış 3-4 günde iyileştirmiş
kimi baştan kalkan kullanmış lansinoha hiç gerek kalmamış...öyle işte aklınızda bulunsun

bir de pişik için tek geçilen ürün sudocream'miş

kimisi başta kullanmamış lansinoh kremle beraber kalkan kullanmış 3-4 günde iyileştirmiş
kimi baştan kalkan kullanmış lansinoha hiç gerek kalmamış...öyle işte aklınızda bulunsun

gögüs kalkanı nasıl bişey ki? hamileliğin hangi aşamasında kullanmaya başlicaz acaba?

benim geçen seneden 2 dozum var bu senede 3 doz yapılacak oda 20. haftada olacagım

ben hiç aşı olmadım ebe de 20. haftada gel dedi yarın dr kontrolümüz var dr de sorucam sonra p.tesi aşı olurum...

Gögüs kalkanı neymiş nasıl bişeymiş nerde satılıyor kaç paraymış ne zaman başlayacakmışız bende alim madem önceden başlayacaz hemen başlayım

selam kızlar napıyosunuz.yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz diyorum bende.
cinsiyet öğrenenler olmuş hayırlı olsun diyorum tüm sayfaları okuyamadım.sadece aşağıdaki son sayfadaydı ona cevap yazim.

ya ne biliim bazıları girsin, sana destek olsun diyo. ama bazıları da diyo ki eşin seni o halde görürse soğur bi daha yaklaşmaz diyo. hatta emzirirken bile eşinin yanında emzirmemek gerekiyomuş ki eşin seni o zaman anne olarak benimsiyomuş, çok arzulu olmuyomuş eskisi gibi:KK17::KK17:
siz ne sdüşünüyosunuz bu konuda

"canımcım hiç öyle düşünme benim ilk bebeğimde emzirdim gerektiğinde sağdım yani o kadar kasmayın kendinizi derim.çünkü herşey doğal haliyle güzel.
valla hiç bişede olmuyor sen gene karısı o gene kocan yani:KK53:

kalkan ne ki duymadım bn nasıl bşy ne zmn kullanılacak

Gögüs kalkanı neymiş nasıl bişeymiş nerde satılıyor kaç paraymış ne zaman başlayacakmışız bende alim madem önceden başlayacaz hemen başlayım

bende merak ediyorum bu soruları...

Canım bende pazartesi 21. haftama gireceğim ama doktor bişey söylemedi hala tetanoz aşısı ile ilgili. Sadece 24. haftada şeker yüklemesi için gel dedi. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

cnm bana dr değil sağlık ocağındaki ebe söyledi bende yarın dr sorup öyle yaptırıcam aşımı

ayybu dogum fotografındakiler na kadr süslü anneler ne kadr makyajlı saçlar falan kuaförden çıkma

gögüs kalkanı nasıl bişey ki? hamileliğin hangi aşamasında kullanmaya başlicaz acaba?
.

GÖĞÜS KALKANINI BEBİŞKOLAR DOĞUNCA KULLANICAZ AMA ONDAN ÖNCE GÖĞÜS UCUNU İYİCE ÇIKARMASI İÇİN 9. AYDA GÖĞÜS UCU ÇIKARICILAR VAR ONLARDAN KULLANMANIN VE LANSINOH KREMLE MASAJ YAPMANIN BÜYÜK FAYDASI VARMIŞ

GÖĞÜS KALKANI BU
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com

GÖĞÜS UCU ÇIKARICI DA BU
Philips Avent %0 BPA Niplette-Tekli  - e-bebek.com

GÖĞÜS KALKANINI BEBİŞKOLAR DOĞUNCA KULLANICAZ AMA ONDAN ÖNCE GÖĞÜS UCUNU İYİCE ÇIKARMASI İÇİN 9. AYDA GÖĞÜS UCU ÇIKARICILAR VAR ONLARDAN KULLANMANIN VE LANSINOH KREMLE MASAJ YAPMANIN BÜYÜK FAYDASI VARMIŞ

GÖĞÜS KALKANI BU

GÖĞÜS UCU ÇIKARICI DA BU
Philips Avent %0 BPA Niplette-TekliVirüs - e-bebek.com

Gögüs kalkanı ne işe yarıyomuş acaba anlayamadım uca ihtiyacım yokda

Gögüs kalkanı ne işe yarıyomuş acaba anlayamadım uca ihtiyacım yokda

göğsünün çamaşırına değmesini engelliyo
böylelikle hassas olan uca hiçbişey sürtünemiyo
aynı zamanda taşan sütler de içinde birikiyo göğüs pedi kullanmak zorunda kalmıyosun
ilk zamanlar göğüs pedi de çok acıtıyormuş..sürtündüğü için

GÖĞÜS KALKANI BU

GÖĞÜS UCU ÇIKARICI DA BU
Philips Avent %0 BPA Niplette-TekliVirüs - e-bebek.com

kalkan eğer gögüs ucu çıkarıcı ise benim zaten gögüs uçlarım çıkmış ve büyümüş...
o kremide doğumdan önce de kullanın diyenler var...

Kızlar ankarada en uygun fiyata doğum yaptıran hastane hangisi bilen varmı ben hala dr arıyorum

gebelik takibinden mi bahsettin yoksa sadece doğum yapmak için mi diyorsun?ben ankaradayım gebelik takibini etlik kadın doğum hastanesinde devam ediyorum ama doğum için epidural normal doğum yapabileceğim bir hastaneye karar veremedim.başkent hastanesi olabilir belki.

X