2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba canım iyiyim ben kendi adıma. ama hasta olan arkadaşlar varmış, geçmiş olsun hepsine. sen de iyisin inşş

ya bu arada ben de hareketli avatar istiyorum ama ekleyince hareketli olması için başka bişi mi yapıyoruz acaba? bilen varsa bana da öğretebilir mi?

teşekkür ederim canım bende çok iyiyim bu arada hasta olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun.
canım banada buradan bir arkadaş bulmuştu ama tam bilmemekle birlikte sanırım foruma hareketli avatar yazıp arayınca çıkıyormuş seçenekler

evt ayenen bana bakarsanız toptan canım sıkkın olması lazım gün geçtikçe hareketlerini net hissettikçe korkularım 2 ye katlanıyor dün evde yanlzıdım oturdum iyice agladım agladım rahatladım az
korkma canım Allahın izniyle bebeğini kucağına aldığın zaman hepsini unutacaksın..

çok haklısın öznurcum. şu hayatta insanın başına herşey gelebeiliyor, hiç beklemediği insanlardan hiç beklemediği lafları duyabiliyor. ama ölüm hariç herşeyin çaresi var çok şükür. bakın bu mübarek günlerde dua edelim bol bol. biz iki canlıyız. hem kendimiz için hem başkaları için ettiğimiz dualar kabul olur Allah ımın izniyle.
gerçi insan böyle anlatmak istiyo bazen skıntılılarını, işte burda açılıveriyo...

doğru söylüyosun tabi canım bi şekilde insan anlatıp rahatlıyor burda ama ne olursa olsun kim olursa olsun senin canını sıkmasın o karşındaki koyun elinizi karnınıza dua edin bolbol rahalıyor gerçektan insan..
yolacam ama :KK4::KK4::KK4::KK4:
senin neyin varmış inşallah 3 hafta sonra güzel haber alacaksın ve içimizde en garanti en rahat sen olacaksın!!!!!
evet canım güzel haberleri alınca hemen paylaşıcam beraber sevincez inş..

günaydın annecikler bademciklerim şişmiş :KK42:bu saat oldu hiç bişi yiyemedim tükürüğümü zor yutuyorum
sadece ıhlamur içtim sizin tavsiye edeceğiniz başka bişiler varmı? buarada ıhlamur zararlı değildi dimi?

ay canım çok geçmiş olsun benimki yeni yeni geçiyor. Ihlamuru 1 fincandan fazla içme genede canım bol bol meyve ye bal pekmez bi kaşık ye hergün. ballı sütte iyi geliyor Allah şifa versin canım

az önce sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını sormaya gelmişken kalp sesi dinleyim dedim ebe kaç haftalık dedi 17 dedim
17. haftada duyamayabiliriz dedi :KK53:
nasıl duyulmaz, steteskopla mı dinliyosunuz dedim:KK1:
kadın kızardı bozardı hamilelik sinirine veriyorum bişey demiyorum dedi:KK53:
diyebilirsiniz sorun değil gayet de haklıyım çatır çatır cevabımı da veririm dedim
işim var diye gitti, bulaşmadı bana:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
:KK52::KK52: sende kadının sabrını denemişsin :KK52::KK52:

hayırlı cumalar cnm Allah razı olsun..
evt zaten bulantılar ve idrar yollarındaki kum sancısı günlük hayatımı
son derece etkiliyor. iş yerinde gerildiğim yetmiyo bi de eşimin bu tavırları yıpratıyo beni..
canım ya geçicek inş. üşütmemeye çalış bide kum döküyorsun..
ayyyyyyyy odadaki kızı bogacam yaa 100 kere dedim ojeden rahatsız oldugumu şimdi sordu oje sürsem rahatsız olurmusun diye evet dedim kapıyı açtı öle sürüyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK47:

ayy canım bilirim o salakları bende parfüm kokuları için aynı uyarıları yapıyorum..

benimki girmez bende istemem zaten :KK43:(

ya ne biliim bazıları girsin, sana destek olsun diyo. ama bazıları da diyo ki eşin seni o halde görürse soğur bi daha yaklaşmaz diyo. hatta emzirirken bile eşinin yanında emzirmemek gerekiyomuş ki eşin seni o zaman anne olarak benimsiyomuş, çok arzulu olmuyomuş eskisi gibi:KK17::KK17:
siz ne sdüşünüyosunuz bu konuda

ya ne biliim bazıları girsin, sana destek olsun diyo. ama bazıları da diyo ki eşin seni o halde görürse soğur bi daha yaklaşmaz diyo. hatta emzirirken bile eşinin yanında emzirmemek gerekiyomuş ki eşin seni o zaman anne olarak benimsiyomuş, çok arzulu olmuyomuş eskisi gibi:KK17::KK17:

sanmam yaa nie anne olarak bensesin ki ama benim eşim dayanamaz öle beni kesip biçerken bakamaz o zaten duygusal biri bebeği görünce falan aglar o kesin...

kızlar aslında bende eşimin doğuma girmesini istiyorum bana destek olsun diyorum ben acı çekerken oda benim yaşasın istiyorum :)
gerçi adam amniyosentez sırasında bile kulaklarını kapatmış korkudan ben bi tepki veririm diye :)) canım benim hiç kıyamaz ama doğumada girmem diyor :))

sanmam yaa nie anne olarak bensesin ki ama benim eşim dayanamaz öle beni kesip biçerken bakamaz o zaten duygusal biri bebeği görünce falan aglar o kesin...

ay ne biliim, bi kere tv de biri konuşurken dinlemiştim, tam hatırlamıyorum öyle bişi demişti.
ben bazen istiyorum girsin, bzaen de diyorum beni o halde görmesin. ama bazen de diyorum görsün ne zorluklarla olduğunu. aman ne biliim öle işte

ya ne biliim bazıları girsin, sana destek olsun diyo. Ama bazıları da diyo ki eşin seni o halde görürse soğur bi daha yaklaşmaz diyo. Hatta emzirirken bile eşinin yanında emzirmemek gerekiyomuş ki eşin seni o zaman anne olarak benimsiyomuş, çok arzulu olmuyomuş eskisi gibi:KK17::KK17:
Siz ne sdüşünüyosunuz bu konuda

bence çok yanlış bir yaklaşım
o zaman erkekler için cinsel metadan öte değiliz demek oluyor!
Bir erkek için sevdiği kadını beraber yaptığı bir bebeği beslerken görmesi eminim çok güzel bişeydir.
Ve görmesi de gerekir bence..eminim çok daha fazla minnet duyacaklar ve sevgileri de artacak

gunaydin herkese
umarim hepimiz icin guzel bir gun olur
ben okuldayim karnelerin dagitilmasini bekliyoruz cocuklarla

jang-bogo canim yumusatici icin sirke olayini duymustum
deterjani da paylasirsan sevinirim
dis macunu konusunda amwayda kimyasal yok o yuzden o da iyi bence
tadi kotuyse paradontax kullanamam ben
bir de cantayi sormussun
hepsiburadadan aldik canim
saol canım. videoyu izliyim onu da yazıcam inş..

Uykusuz ama iyiyim :KK1: Sen nasilsin :KK49:
Ben bugun bebisi hissettim mi hissetmedim mi emin degilim. Kimi baloncuk gibi hissediyormus. Ama ben gaz mi diye de dusunmeden edemedim :26:
Hissedenler bilir belki anlatsam gaz mi bebis mi diye :KK1:
Ben gecen ebeye gittigimde bebisin kalbini dinledi sol tarafda buldu kalp atisini. Bu sabahda boyle sanki baloncuk sisti patladi gibi. Boyle baya bi pat diye patladigini hissedersin gibi. Tekme mi desem oyle birsey gibiydi. 2 defa oldu. Sanki sisti sisti patladi
Ama gazdir gaz diye pek onemsemedim :KK53: :KK37:
ben de başta seğirme sanmıştım. sonra çok yakın noktalarda üst üste olduğu için bebiş olduğunu anladım.. galiba sende de balon oluyo canım:)

herkese günaydın ve hayırlı cumalar. canım çok sıkkın :KK43:
ne oldu ki canım????

günaydın herkese, 4 gün oldu hala yatıyorum çok kötü üşüttüm doktora gittim antibiyotik verdi alfasilin diye kullanmak istemedim ama artık dayanamıyorum kullanacam bugun eşimi almaya gönderdim yataktan kalkamıyorum hiçbirşey yapamıyorum üstelik yalnızım. ayrıca pıhtılaşma var bende fraxparin -doğru mu yazdım bilmiyorum- kullanıyorum karnım düğüm düğüm oldu hareket edince ağrıyo, dün yaptığım iğne yeri hala kanıyor bu ilacı kullanananlar sizde böyle oluyormu. Önceden pamuğu bantlamıyordum sabah kalktığımda eşofmanım kanlı olyordu gece boyunca kanıyordu iğne yeri karnıma şöyle güzelce dokunamadım çok acıyoo. 9 ay nasıl geçecek bu iğneyleee
geçmiş olsun.. hiç bi bilgim yok maalesef :KK43:

günaydın annecikler bademciklerim şişmiş :KK42:bu saat oldu hiç bişi yiyemedim tükürüğümü zor yutuyorum
sadece ıhlamur içtim sizin tavsiye edeceğiniz başka bişiler varmı? buarada ıhlamur zararlı değildi dimi?
bitki çayı günde iki fincanı geçmesin diyorlar. bi de sahlep güzel yumuşatıyo boğazı... tam da mevsimi yani...

:KK52::KK52: sende kadının sabrını denemişsin :KK52::KK52:

canım ya geçicek inş. üşütmemeye çalış bide kum döküyorsun..

ayy canım bilirim o salakları bende parfüm kokuları için aynı uyarıları yapıyorum..

inş geçicek cnm ama eşim bu dönemde bana destek olsa sevgisini belli etse,ne bilim biraz duygusal biraz romantik olsa rahatlicam belki..
ama nerdeeeeee

cnm bu da göreceli bir kavram şahsen ben olmasını istemem...zaten zor olduğunu biliyolar anlamak için illa görmeleri gerekmiyor..
hem kabaysa odunsa görse de farketmez bence benim şahsi görüşüm bu..
valla benim eşim öyle çok da düşkün değildr cinselliğe ama emzirirken görmesinin sakıncalı olacağını zannetmiyorum..

merhaba hanimlar, ben (inş) temmuz annesi olacağım.:KK16: 16. haftadayım. bildiğim kadarıyla 20-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona giriliyor. bebeğin tüm organlarını detaylı bi şekilde görmek için. şuan gittiğim hastanede 4 boyutlu ultrasonla radyoloji uzmanı bu değerlendirmeyi yapıyormuş ve fiyatı 220 tl. (sigorta farketmiyor) sormak istediğim, aranızda detaylı ultrasona giren var mı?
çok geri sayfalarda yazmışsın ama yinede cevap vermek istedim canım ben yarın gireceğim sonuçları paylaşırım inşallah...

arkadaşlar 16 haftalıkken doktor bebğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi.kesin mi dedim yok kesin değil dedi.ondan sonra 3 kez daha gittim ultrasonda baktı.hep arkası dönüktü tahmin bile yapamadı.10 gün sonra tekrar gideceğim.kıza benziyor dediğini kesin olarak kız olarak anladım ama olmayabilirmi acaba ne dersiniz??şuan 19+4 haftalık bebeğim
aynı şey bende de oldu canım 16+2de kıza benziyor dedi şimdi 20yi geçtik yarın birdaaha bakacak bakalım bu sefer ne diyecek :))

günaydın kızlar
benim akşam sol ayağım şişti :26:
çok erken başladı yaaa
geçmiş olsun canım çooook...

kızlar aslında bende eşimin doğuma girmesini istiyorum bana destek olsun diyorum ben acı çekerken oda benim yaşasın istiyorum :)
gerçi adam amniyosentez sırasında bile kulaklarını kapatmış korkudan ben bi tepki veririm diye :)) canım benim hiç kıyamaz ama doğumada girmem diyor :))
ya bende eşimin doğuma girmesini istiyorum sebebi ise doğumda yanımda birinci olarak bir manevi güç hissetmem için ikinci ve en önemli sebep ise bazendoğumhaneye hastabakıcılar hizmetliler(nadirende olsa böyle bir olay iastemiyorum) falan gelip bakıyor ondan nefret ediyorum bu tarz bi olay yaşanmasını istemedğim için birde onun yanımda olmasını istiyorum

bence çok yanlış bir yaklaşım
o zaman erkekler için cinsel metadan öte değiliz demek oluyor!
Bir erkek için sevdiği kadını beraber yaptığı bir bebeği beslerken görmesi eminim çok güzel bişeydir.
Ve görmesi de gerekir bence..eminim çok daha fazla minnet duyacaklar ve sevgileri de artacak

bencede akkıllı bıdık haklısın mesela ben eşimle sewgiliyken herşey çok güzeldi ama ewlenince biz daha çok birbirimize bağlandık ve sewdik bu bence evliliğin kutsal bir olay olmasındankaynaklanıyor hele ben hamile olunca bana karşı daha da güzel ve farklı davranmaya başladı :nazar::nazar: buda bebeğimizin evimize kattğı huzur belkide doğuncada anne olma ve baba olmanın o güzel duygusunu paylaşırız eğer görürse buda ayrı bir tat ayrı bir güzellik
diğer tarz düşünceler saplantılı düşüncelerden kaynaklanıyor belkide bilemiyorum ama korkmayın kızlar peygamber efendimiz ewleniniz ve çoğalınız demiştir o böyle dediyse mutlaka muhabbetini sewgisini allah verdirecektir tatlı hamişler...

Son düzenleme:
Benim eşim doğuma girse benle daha fazla cesaretlenirim o beni korur derim çünkü ben kan bile veremiyorum normalde ama yanımda eşim olunca pek canım yanmıyo destek destek

X