2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayyyyyyyyyyyyy şu kızın tatlılıgına bakın heleeeeee
$ouv664p8.jpg

ayyyyyyyy odadaki kızı bogacam yaa 100 kere dedim ojeden rahatsız oldugumu şimdi sordu oje sürsem rahatsız olurmusun diye evet dedim kapıyı açtı öle sürüyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK47:

o ne öyle yaaa
ömür törpüsü gibi:KK53::KK53::KK53::KK53:
sıyrıkmış biraz senin oda arkadaşı

bnde haftalar ilerledikçe korkularımda artıyo her an dua war azımda sen aynı acıları yaşatma diye nasıl geçicek hilma zaman bzm için bakıyorum herkes bşler almaya başlamış bn elimi hiçbşye uzatamıyorum yaaa allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh cnmm bu korkular geçmicek sanırımm

yaa dimi bnde öleym işte her zmn ewe gelir yemek yeriz pcyi alır brz oyalanır bn niye bnle ilgilenmiyonda pcyi alıyon diyom uykusu geliyo yatalım diyo niye yatıyos diyom her fırsatta bozuluyorum ya ufffff
dün akşam arkadaşlarla dışarı çıkabilirim dedi kıyameti koparttım nere gidiyon başka yerlerimi gidiyon diye
adamın aklında yoksa bile sokacam diyede korktum snr yaaa

bu söyleyeceklerimi hilma ya da söylüyorum bu arada:KK3:
kızlar niye böyle düşünüyosunuz. rabbim size bi sefer çok büyük bir acı yaşatmış, tekrarından korusun sizi. ama sürekli bunu düşünüp içinizide içinizdekini de sıkmayın lütfen. zaten hangimizin bi dk. sonraya çıkma ihtimali var ki. biraz tevekkül etmek lazım , biraz da olumlu düşünmek. inş bebeğinizi kucağınıza sağlıklı bi şekilde alıcaksınuz, hatta bebeğinizin bebeğini de kucağınıza alıp kaynananalık bile yapıcaksınız kızlarr canınızı hiiiiç sıkmayın noooolurr:KK20::KK20::KK20::KK20::KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada ben de kocişe sanırım hayatı zindan ediyorum bazen. ama sinir oluyorum. bu zamanlarda beni yanlız bırakmasın. bi de hafta sonları da yok zten sabahtan akşama kadar, kursa gidiyo. ben iice yanlız kalıyorum. annemlerde avrupa yakasında oturuyo. zırt pırt gidemiyorum:KK50:
bi,zden hepinize....................

Eki Görüntüle 330392

bizden de sana aynısı:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar niye böyle düşünüyosunuz. rabbim size bi sefer çok büyük bir acı yaşatmış, tekrarından korusun sizi. ama sürekli bunu düşünüp içinizide içinizdekini de sıkmayın lütfen. zaten hangimizin bi dk. sonraya çıkma ihtimali var ki. biraz tevekkül etmek lazım , biraz da olumlu düşünmek. inş bebeğinizi kucağınıza sağlıklı bi şekilde alıcaksınuz, hatta bebeğinizin bebeğini de kucağınıza alıp kaynananalık bile yapıcaksınız kızlarr canınızı hiiiiç sıkmayın noooolurr:KK20::KK20::KK20::KK20::KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada ben de kocişe sanırım hayatı zindan ediyorum bazen. ama sinir oluyorum. bu zamanlarda beni yanlız bırakmasın. bi de hafta sonları da yok zten sabahtan akşama kadar, kursa gidiyo. ben iice yanlız kalıyorum. annemlerde avrupa yakasında oturuyo. zırt pırt gidemiyorum:KK50:

bizden de sana aynısı:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

haklısın canım bu sölediklerini aynısını defalarca sölüyorsun ama işte aklındanda geçmeden duramıyorsun.. allah yardıme tsin hepimize

ya haklısın herkes aynısını söylüyo ama bzmde elimizde değilki haftamız yaklaştıkça korkularımız da artıyo keşke hiç düşünmesek ama zor yaşadıklarımız çok zordu ama allaha hiçbizaman isyan etmedim hep hamdettim bana tekrar bebeğimi kawuştrdu şüürler olsunki hilmayada
sadece dua ediyorum artık sağsalim wakti zamanı geldiinde kucaklarımıza alalım diye hepimiz için:))

günaydın herkese, 4 gün oldu hala yatıyorum çok kötü üşüttüm doktora gittim antibiyotik verdi alfasilin diye kullanmak istemedim ama artık dayanamıyorum kullanacam bugun eşimi almaya gönderdim yataktan kalkamıyorum hiçbirşey yapamıyorum üstelik yalnızım. ayrıca pıhtılaşma var bende fraxparin -doğru mu yazdım bilmiyorum- kullanıyorum karnım düğüm düğüm oldu hareket edince ağrıyo, dün yaptığım iğne yeri hala kanıyor bu ilacı kullanananlar sizde böyle oluyormu. Önceden pamuğu bantlamıyordum sabah kalktığımda eşofmanım kanlı olyordu gece boyunca kanıyordu iğne yeri karnıma şöyle güzelce dokunamadım çok acıyoo. 9 ay nasıl geçecek bu iğneyleee

günaydın annecikler bademciklerim şişmiş :KK42:bu saat oldu hiç bişi yiyemedim tükürüğümü zor yutuyorum
sadece ıhlamur içtim sizin tavsiye edeceğiniz başka bişiler varmı? buarada ıhlamur zararlı değildi dimi?

ya haklısın herkes aynısını söylüyo ama bzmde elimizde değilki haftamız yaklaştıkça korkularımız da artıyo keşke hiç düşünmesek ama zor yaşadıklarımız çok zordu ama allaha hiçbizaman isyan etmedim hep hamdettim bana tekrar bebeğimi kawuştrdu şüürler olsunki hilmayada
sadece dua ediyorum artık sağsalim wakti zamanı geldiinde kucaklarımıza alalım diye hepimiz için:))

sen normal mi yapacaksın naz dogumu

günaydın herkese, 4 gün oldu hala yatıyorum çok kötü üşüttüm doktora gittim antibiyotik verdi alfasilin diye kullanmak istemedim ama artık dayanamıyorum kullanacam bugun eşimi almaya gönderdim yataktan kalkamıyorum hiçbirşey yapamıyorum üstelik yalnızım. ayrıca pıhtılaşma var bende fraxparin -doğru mu yazdım bilmiyorum- kullanıyorum karnım düğüm düğüm oldu hareket edince ağrıyo, dün yaptığım iğne yeri hala kanıyor bu ilacı kullanananlar sizde böyle oluyormu. Önceden pamuğu bantlamıyordum sabah kalktığımda eşofmanım kanlı olyordu gece boyunca kanıyordu iğne yeri karnıma şöyle güzelce dokunamadım çok acıyoo. 9 ay nasıl geçecek bu iğneyleee

canım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin içini ferah tut hepimizin Allah yardımcısı olsun

sen normal mi yapacaksın naz dogumu

walla cnmm ikizlerde çook büyük konuşuyodum bn normal doğum yapamam diye ama ikizleri normal doğurmuştum bu sefer hiç öle konuşmuyorum allah neyi kısmet ederse ama normal dğmdan korkmuyorum artık hiç eğer olursa bi sorun çıkmazsa norml isterim

merhaba kızlar nasılsınız

merhaba canım iyiyim ben kendi adıma. ama hasta olan arkadaşlar varmış, geçmiş olsun hepsine. sen de iyisin inşş

ya bu arada ben de hareketli avatar istiyorum ama ekleyince hareketli olması için başka bişi mi yapıyoruz acaba? bilen varsa bana da öğretebilir mi?

kızlar sıkmayın canınızı şu topikte canı en sıkkın olan kişi benim olmam gerekiyor ama Allahın izniyle pozitif düşünmeye çalışıyorum sağlığınız ve bebişleriniz iyiyse vara yoğa sıkmayın canınız derim çünkü gerçekten kimse için üzülmeye değmiyor bazı tecrübelerden sonra insan bunu anlayabiliyor malesef..

haklıısn da cnm elimşzde değil demekki...

kızlar noluyo bze yaa bnmde canım sıkkındı kaç gndür sanırım iice duygusallaşıyomuyuz neyz herşeyi kafaya takıyorum eşimi yaptıklarını çokmu ilgi ister olduk acaba yaaaa

ay sorma adam benim de gözüme batıyo noluyo bize anlamadım ki...

çok haklısın öznurcum. şu hayatta insanın başına herşey gelebeiliyor, hiç beklemediği insanlardan hiç beklemediği lafları duyabiliyor. ama ölüm hariç herşeyin çaresi var çok şükür. bakın bu mübarek günlerde dua edelim bol bol. biz iki canlıyız. hem kendimiz için hem başkaları için ettiğimiz dualar kabul olur Allah ımın izniyle.
gerçi insan böyle anlatmak istiyo bazen skıntılılarını, işte burda açılıveriyo...

tek tesellimiz miniklerimizin sağlıklı olması ve bol bol dua...
insan anlatınca rahatlıyor biraz...

evt ayenen bana bakarsanız toptan canım sıkkın olması lazım gün geçtikçe hareketlerini net hissettikçe korkularım 2 ye katlanıyor dün evde yanlzıdım oturdum iyice agladım agladım rahatladım az

cnm sorma dün gece bende 11-30 a kadar ağladım durdum gözlerim halen şiş ve kızarmış ..

aynen ben de öyleyim valla. benim eşim muhasebeci, bu ay da çok yoğunlar. dün akşam eve 11 buçukta geldi, oturdum ağladım:KK25::KK25::KK25:
o da diyo niye ağlıyosun

benimki de dün gece bana kızdığından gelmedi eve bu kadın ne yer ne içer hastamı falan diye düşünmedi sakinleşmeye ihtiyacı varmış..
ay benim yok sanki deli oldum gece gece yaaaa

bnde haftalar ilerledikçe korkularımda artıyo her an dua war azımda sen aynı acıları yaşatma diye nasıl geçicek hilma zaman bzm için bakıyorum herkes bşler almaya başlamış bn elimi hiçbşye uzatamıyorum yaaa allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh cnmm bu korkular geçmicek sanırımm

yaa dimi bnde öleym işte her zmn ewe gelir yemek yeriz pcyi alır brz oyalanır bn niye bnle ilgilenmiyonda pcyi alıyon diyom uykusu geliyo yatalım diyo niye yatıyos diyom her fırsatta bozuluyorum ya ufffff
dün akşam arkadaşlarla dışarı çıkabilirim dedi kıyameti koparttım nere gidiyon başka yerlerimi gidiyon diye
adamın aklında yoksa bile sokacam diyede korktum snr yaaa

cnm geçmişi hatırlayarak yaşayamazsın unut bence geçmişi önüne bak
ayy evet yaw bende ada tv izliyo kimi düşünüyon sen diyorum, bana uzak kalıyo niye uzaksın diyorum..
dün gece artık uzak falan değilim zaten hastasın bu soğukta nasıl duş alacaksın ki iyice üşütürsün diye yaklaşamıyorum dedi. :KK1:

az önce sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını sormaya gelmişken kalp sesi dinleyim dedim ebe kaç haftalık dedi 17 dedim
17. haftada duyamayabiliriz dedi :KK53:
nasıl duyulmaz, steteskopla mı dinliyosunuz dedim:KK1:

kadın kızardı bozardı hamilelik sinirine veriyorum bişey demiyorum dedi:KK53:
diyebilirsiniz sorun değil gayet de haklıyım çatır çatır cevabımı da veririm dedim
işim var diye gitti, bulaşmadı bana:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bende haftaiçi sağlıkocağına gidecem 20. haftadayız bende bi sorayım da bakalım dinlicekmi ebe hanım..
bu arada aşı oldunmu sen?

ayyyyyyyy odadaki kızı bogacam yaa 100 kere dedim ojeden rahatsız oldugumu şimdi sordu oje sürsem rahatsız olurmusun diye evet dedim kapıyı açtı öle sürüyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK47:

ayy cnm ya bizim burda da oda sprey sıkıyolardı dışarı çıkıyodum artık sadece ön tarafa sıkın dayanammıyrm diyorum...çok anlayışsız insanlar ya
oturup sigara içiyolar o rezalet kokuya ve dumana maruz kalıyorum çoğu kez...

günaydın annecikler bademciklerim şişmiş :KK42:bu saat oldu hiç bişi yiyemedim tükürüğümü zor yutuyorum
sadece ıhlamur içtim sizin tavsiye edeceğiniz başka bişiler varmı? buarada ıhlamur zararlı değildi dimi?

geçmiş olsun canım. ballı süt iç bi de istersen. yumuşatır derler...

X