kızlar netten bi alıntı size... bazen ben de düşünmüyor değilim bunları... :)
Acaba bebişimin dili olsa da konuşsa bana neler söylerdi:
Her yattığımda vurduğu zaman: Anneciğim burası çok dar, bana yer aç
Yatakta bir sağa bir sola döndüğümde: Oflaya poflaya: aney uyusan da biz de uyusak!
Çok gezdiğim ayakta kaldığım günler: İçim dışıma çıktı anne bir poponun üstünde otursan artık
Duş yaparken: Bu kadar su sesinden valla çişim geldi
Karnımın içinde dönüp durduğunda:
lla yer çekimsiz ortamda dans etmek çok güzel
Dışarıda yemek yediğimde: Bu meksika yemeklerine bayılıyorsun ama benim midem kaynıyor
Annemlerle skype yapıp sonrasında uzakta olduğuma üzüldüğümde: Annecim ağlama bak ben varım yanında
Babası her karnımı okşayıp / öptüğünde: Sen de kimsin acaba? Bana bir şeyler söylüyorsun ama anlamıyorum, gerçi dokunman çok hoşuma gidiyor
Deniz kenarında güneşlendiğimde: Off gözüme ışık kaçıyor üzerini ört lütfen
Araba kullandığımda: Şu emniyet kemerini takmasan olmaz mı? Çok sıkıştım. Bir de çukurlardan dikkatli geçer misin lütfen? Tam uyuyorum derken sıçrayarak uyanıyorum
Ona klasik müzik dinletirken: Annecim sana kim dedi biz klasik müzik severiz diye? İçim bayıldı valla, şöyle canlı bir şeyler çal da eğlenelim.
Televizyonda saçma sapan programlara ağladığımda: Bu annem de çok sulu göz galiba, Allah vere ben doğunca benden çok ağlamasa
Her midem kaynadığında: Demiştim sana yemeklere bu kadar karabiber koyma diye, valla benim saçlarımdan değil
Yeğenim Tunayı skypeta gördükçe çıldırıp sevmeme karşılık: Mmm kimmiş bu Tuna bebek? Umarım annem onu benden çok sevmez
İlk rahim içinde çişini yaptığında: Anne bu odanın ısısı mı arttı ne???
Onunla konuştuğum zamanlar: Canım annem ne kadar da çok seviyor beni burada sıkılmayayım diye nasıl da çabalıyor
Telefonda konuşmayı uzatınca: Yine çenen düştü anne, sürekli beni düşün lütfen bak kıskanıyorum
Giderek büyüdüğü için: Eskiden ben burada taklalar atardım şimdi dönmem zorlaştı daha büyük bir eve taşınmam lazım, anneeee imdat???
Blog yazarken: Tıkkıdı tıkkıdı tıkkıdı ne yapıyor acaba bu kadın pek hareket de etmiyor anlamıyorum
Nasıl bu odaya girdim hiç anlamıyorum zaten ama asıl merak ettiğim buradan nasıl çıkıcam acaba? Anne bir fikrin var mı???