2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de aynı durumdayım canım. bakalım kaçla tamamlıycaz. dikkat de ediyorum ama yine de aldım(

çok uzakta değil gerçekle yüzleşeceğimiz günler canım bu da benim aman aman iştahlı hallerim değil daha yeni yeni açılmaya başladım... dikkat ediyorum her kafama eseni yemiyorum

ben de aynı durumdayım canım. bakalım kaçla tamamlıycaz. dikkat de ediyorum ama yine de aldım(

kızlar 20. haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18:

20. haftada normal gösteriyor ama 5 kiloyu bence üzülmeyin (5-7 kilo arası almış olabilirsiniz diyor) ben öyle üzülmüyorum yani

kızlar 20. Haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18:

ben de 1,5 kilo diye dolanıyodum ortalarda
dün akşam yemek sonrası bi tartıldım başlangıç kiloma göre tam 3 kilo almışım
bulantılardan dolayı verdiğim kiloları hesaba katarsam 6 kilo almışım

20. haftada normal gösteriyor ama 5 kiloyu bence üzülmeyin (5-7 kilo arası almış olabilirsiniz diyor) ben öyle üzülmüyorum yani
üzülmek değilde PANİK diyelim canım

ooooo sen bizden çoook almalısın sana serbest

yok canım kızım olucak kısmet olursa karın yapısıyla ilgili galiba,sağlıklı olsunlar yeter.benim iç karnım darmış heralde.
maşalllaaaaahhhhh ne tatlııııı
teşekkür ederiz teyzesi :)

hayırlı olsun canım paşan

kızlar 20. haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18:
çok değil bence ya,ben 4 kiloya yakınım.en son 2 ocakta tartmıştı dr 60 kiloydum o zamandan beri almışımdır 1 kilo heralde.

yok canım kızım olucak kısmet olursa karın yapısıyla ilgili galiba,sağlıklı olsunlar yeter.benim iç karnım darmış heralde.

bana da doktor ilk muayenede rahmin arkada fazla çıkmaz karnın en fazla tek bebek gibi olur demişti haklıymış
ayzan kadar karnım Belki biraz mide kısmı daha şiş

iyi de kuzu sen inceciktin zaten ben 65 le başladım aç 70 tok 71 im

kayınvalidemler bendeydi 3gündür giremedim inş. herkes iyidir.
mide bulantılarım geçmişti ne güzel,kayınvalidemin yaptığı kavurma kokusuna daha fazla dayanamadım hava almak için çıktığım camdan aşağıya alt komşumun balkonuna bi güzel kustum

kızlar netten bi alıntı size... bazen ben de düşünmüyor değilim bunları... :)
Acaba bebişimin dili olsa da konuşsa bana neler söylerdi:​
Her yattığımda vurduğu zaman: “Anneciğim burası çok dar, bana yer aç”
Yatakta bir sağa bir sola döndüğümde: “Oflaya poflaya: aney uyusan da biz de uyusak!”
Çok gezdiğim ayakta kaldığım günler: “İçim dışıma çıktı anne bir poponun üstünde otursan artık”
Duş yaparken: “Bu kadar su sesinden valla çişim geldi”
Karnımın içinde dönüp durduğunda: “lla yer çekimsiz ortamda dans etmek çok güzel”
Dışarıda yemek yediğimde: “Bu meksika yemeklerine bayılıyorsun ama benim midem kaynıyor”
Annemlerle skype yapıp sonrasında uzakta olduğuma üzüldüğümde: “Annecim ağlama bak ben varım yanında”
Babası her karnımı okşayıp / öptüğünde: “Sen de kimsin acaba? Bana bir şeyler söylüyorsun ama anlamıyorum, gerçi dokunman çok hoşuma gidiyor”
Deniz kenarında güneşlendiğimde: “Off gözüme ışık kaçıyor üzerini ört lütfen”
Araba kullandığımda: “Şu emniyet kemerini takmasan olmaz mı? Çok sıkıştım. Bir de çukurlardan dikkatli geçer misin lütfen? Tam uyuyorum derken sıçrayarak uyanıyorum”
Ona klasik müzik dinletirken: “Annecim sana kim dedi biz klasik müzik severiz diye? İçim bayıldı valla, şöyle canlı bir şeyler çal da eğlenelim.”
Televizyonda saçma sapan programlara ağladığımda: “Bu annem de çok sulu göz galiba, Allah vere ben doğunca benden çok ağlamasa”
Her midem kaynadığında: “Demiştim sana yemeklere bu kadar karabiber koyma diye, valla benim saçlarımdan değil”
Yeğenim Tuna’yı skype’ta gördükçe çıldırıp sevmeme karşılık: “Mmm kimmiş bu Tuna bebek? Umarım annem onu benden çok sevmez”
İlk rahim içinde çişini yaptığında: “Anne bu odanın ısısı mı arttı ne???”
Onunla konuştuğum zamanlar: “Canım annem ne kadar da çok seviyor beni burada sıkılmayayım diye nasıl da çabalıyor”
Telefonda konuşmayı uzatınca: “Yine çenen düştü anne, sürekli beni düşün lütfen bak kıskanıyorum”
Giderek büyüdüğü için: “Eskiden ben burada taklalar atardım şimdi dönmem zorlaştı daha büyük bir eve taşınmam lazım, anneeee imdat???”
Blog yazarken: “Tıkkıdı tıkkıdı tıkkıdı ne yapıyor acaba bu kadın pek hareket de etmiyor anlamıyorum”
Nasıl bu odaya girdim hiç anlamıyorum zaten ama asıl merak ettiğim buradan nasıl çıkıcam acaba? Anne bir fikrin var mı???

ohhh sefan olsun canım hamişliğin şanındandır iyi yappmışsın

yalnız bir fark varmış
Ayzan 18+4, ben 16+4 :44::44::44:

ama sende ikitane akıllım

bana da doktor ilk muayenede rahmin arkada fazla çıkmaz karnın en fazla tek bebek gibi olur demişti haklıymış
ayzan kadar karnım Belki biraz mide kısmı daha şiş
ya bide rahim yapısıyla ilgiliymiş demekki,ee bu durumda ben rahim baya baya ortalıkta desenebenim annem ısrarla "ikiz var senin karnında" diyo,bi türlü tek olduğuna ikna edemiyorum annemi.demekki görüntüden öyle düşünüyomuş kadıncağız:)

iyi de kuzu sen inceciktin zaten ben 65 le başladım aç 70 tok 71 im
amaaan kilo dediğin nedir yıwrım,sal gitsin. doğumdan sonra verirsin nasılsa.

bi video vardı orda küçük kız sütü döküyo annesi kızınca yanındaki kediyi gösterip "ben dökmedim tedi döktü" diyodu,o hesap ben kusmadım bebek kustu de geçiştir

hep ikizlerin yüzünden varsa yoksa et ve hamurişi !!!!!
Iş sebzeye gelince lakır lakır şakır şakır
Sonra da hepsi kilo ve tansiyon olarak geri dönüyor bana

olsun canım... bende salatayla beslendim şimdiye kadar... et hala böööğğğğğ ama hamurişine yok demem de dikkat ediyorum... öyle çok düşkünlüğüm yok karşı gelemeyecek kadar...

bi yemek yaptım geldiim bayaa kaynatmışınız hilmacıım gözün aydın cnmm sağlıkla gelsin işlhh paşamıız

olsun canım... Bende salatayla beslendim şimdiye kadar... Et hala böööğğğğğ ama hamurişine yok demem de dikkat ediyorum... öyle çok düşkünlüğüm yok karşı gelemeyecek kadar...

benim de düşkünlüğüm sebze yiyememekten yoksa canım çok çekiyo kereviz, karnıbahar falan ..ama yedikten sonra neden bilmiyorum hele o karnıbaharı neredeyse püre olacak kadar pişiriyorum ama çıkıyo.. Onu nasıl işleyemiyo da eti işliyo mideme hayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…