- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.201
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm...oğlum olucakmııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldiiinnn
hayırlı olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm...oğlum olucakmııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben de aynı durumdayım canım. bakalım kaçla tamamlıycaz. dikkat de ediyorum ama yine de aldım(
ben de aynı durumdayım canım. bakalım kaçla tamamlıycaz. dikkat de ediyorum ama yine de aldım(
kızlar 20. haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18:
kızlar 20. Haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18:
üzülmek değilde PANİK diyelim canım20. haftada normal gösteriyor ama 5 kiloyu bence üzülmeyin (5-7 kilo arası almış olabilirsiniz diyor) ben öyle üzülmüyorum yani
ben de 1,5 kilo diye dolanıyodum ortalarda
dün akşam yemek sonrası bi tartıldım başlangıç kiloma göre tam 3 kilo almışım
bulantılardan dolayı verdiğim kiloları hesaba katarsam 6 kilo almışım
yok canım kızım olucak kısmet olursa karın yapısıyla ilgili galiba,sağlıklı olsunlar yeter.benim iç karnım darmış heralde.waoowww
maşallah canım yaaa bende işte 20 haftalık diye geçiniyorum güyaaa
ne güzel keşke benimkide böyle olsaydı :76:
erkekmi senin b ebişin ayzancığım ? allah bağışlasın,
sanırım bende çok fazla bir iç karın var ondan :26:
maşalllaaaaahhhhh ne tatlııııı
teşekkür ederiz teyzesi :)
hayırlı olsun canım paşan
çok değil bence ya,ben 4 kiloya yakınım.en son 2 ocakta tartmıştı dr 60 kiloydum o zamandan beri almışımdır 1 kilo heralde.kızlar 20. haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18:
yok canım kızım olucak kısmet olursa karın yapısıyla ilgili galiba,sağlıklı olsunlar yeter.benim iç karnım darmış heralde.
yok canım kızım olucak kısmet olursa karın yapısıyla ilgili galiba,sağlıklı olsunlar yeter.benim iç karnım darmış heralde.
çok değil bence ya,ben 4 kiloya yakınım.en son 2 ocakta tartmıştı dr 60 kiloydum o zamandan beri almışımdır 1 kilo heralde.
bana da doktor ilk muayenede rahmin arkada fazla çıkmaz karnın en fazla tek bebek gibi olur demişti haklıymış
ayzan kadar karnım Belki biraz mide kısmı daha şiş
ohhh sefan olsun canım hamişliğin şanındandır iyi yappmışsınkayınvalidemler bendeydi 3gündür giremedim inş. herkes iyidir.
mide bulantılarım geçmişti ne güzel,kayınvalidemin yaptığı kavurma kokusuna daha fazla dayanamadım hava almak için çıktığım camdan aşağıya alt komşumun balkonuna bi güzel kustum
yalnız bir fark varmış
Ayzan 18+4, ben 16+4 :44::44::44:
üzülmek değilde panik diyelim canım
Ooooo sen bizden çoook almalısın sana serbest
ya bide rahim yapısıyla ilgiliymiş demekki,ee bu durumda ben rahim baya baya ortalıkta desenebenim annem ısrarla "ikiz var senin karnında" diyo,bi türlü tek olduğuna ikna edemiyorum annemi.demekki görüntüden öyle düşünüyomuş kadıncağız:)bana da doktor ilk muayenede rahmin arkada fazla çıkmaz karnın en fazla tek bebek gibi olur demişti haklıymış
ayzan kadar karnım Belki biraz mide kısmı daha şiş
amaaan kilo dediğin nedir yıwrım,sal gitsin. doğumdan sonra verirsin nasılsa.iyi de kuzu sen inceciktin zaten ben 65 le başladım aç 70 tok 71 im
kayınvalidemler bendeydi 3gündür giremedim inş. herkes iyidir.
mide bulantılarım geçmişti ne güzel,kayınvalidemin yaptığı kavurma kokusuna daha fazla dayanamadım hava almak için çıktığım camdan aşağıya alt komşumun balkonuna bi güzel kustum
Ama sende ikitane akıllım
hep ikizlerin yüzünden varsa yoksa et ve hamurişi !!!!!
Iş sebzeye gelince lakır lakır şakır şakır
Sonra da hepsi kilo ve tansiyon olarak geri dönüyor bana
amaaan kilo dediğin nedir yıwrım,sal gitsin. doğumdan sonra verirsin nasılsa.
olsun canım... Bende salatayla beslendim şimdiye kadar... Et hala böööğğğğğ ama hamurişine yok demem de dikkat ediyorum... öyle çok düşkünlüğüm yok karşı gelemeyecek kadar...