2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

:KK54:bende de oluyor kızlar o tür ağrılar gündüz pek farkına varmıyorum belkide ama gece yatarken çok hissediyorum :KK43: uykusuz geceler başlıyor sanırım bana...
ewet hamile pantolonunu giymeyi bende çok sewiyorum karnımı daha büyük gözteriyor ben karnımın çıkmasını istiyorum çünkü :)
güzel haberleri olan tüm annişlerede gözünüz aydın :):)

Ya ben birseyi merak ediyorum sizdede aynimi acaba.
Hala yemek yemekde zorlaniyormusunuz? Ben aksam yemegi yapsamda yiyemiyorum. Salata, gevrek,meyve ve ekmek arasi birseylerle anca yiyebiliyorum.

Bugun ilk defa yuruyuse ciktim. Ama sadece 25 dk :KK1: Hava buz gibiydi.Camasir yikamasi bitene kadar az yuruyeyim dedim

Hala yemek yemekde zorlaniyormusunuz? Ben aksam yemegi yapsamda yiyemiyorum. Salata, gevrek,meyve ve ekmek arasi birseylerle anca yiyebiliyorum.

Bugun ilk defa yuruyuse ciktim. Ama sadece 25 dk :KK1: Hava buz gibiydi.Camasir yikamasi bitene kadar az yuruyeyim dedim

valla be iştahla her şeyi yiyorum. kilo da çok aldım. bulantım çok nadir oluyor...
ben de arada yürümeye çalışıyorum ama hava çok soğuk. en fazla yarım saat yürüyorum zaten. ama o da yeterli sanırım:)))

valla be iştahla her şeyi yiyorum. kilo da çok aldım. bulantım çok nadir oluyor...
ben de arada yürümeye çalışıyorum ama hava çok soğuk. en fazla yarım saat yürüyorum zaten. ama o da yeterli sanırım:)))

Ben cogu seyden tiksinmeye basladim.Hersey burnuma cok kotu kokuyor :KK43: Yiyebildigim seyleride ben cok yiyorum.Ama 1,5 kilo almisim sadece.
Bende hep soguk havayi bahane edip cikmadim :KK1: Camasirhaneye gitmisken eve donmek yerine az yuruyeyim dedim. Mart da isten ayrilinca daha cok yurumeyi dusunuyorum. Haftada bir yerine hergun :KK49: Ins yardimi olurda dogumumuz kolay olur.

hmonoğlu seninle aynı doktora gidiyormuşuz.

Mehtap hanım'dan bende çok memnunum ama her seferinde 1 1,5 saat beklemek çok zor oluyor.

evet biraz bekletiyo ama kendisinden memnun olduğum için beklemeye devam...:KK1::KK1:

bu arada bebişleriyle ilgili iyi sonuç alan anneler için çok sevindim. sonuna kadar böyle rahatça gideriz inş. sonunda da annemin dediği gibi fırt diye doğururuz:KK9::KK9::KK9:

ben de öğleden sonra dr gitçem yine. afp testimin sonuçlarını göstercem dr.a.

iştah konusunda da böyle giderse bin kiloyla doğum yapıcam, hiç tutamıyorum boğazımı ben. :KK1::KK1:hamileliğin tek yan etkisi bu oldu ben de.

slm annişler ve hamişler.... umarım herkes iidir bugün...

dün ben de kilo almadığımı düşünüp akşam iş çıkışı diyetisyene gittim. hamileliğe 45le başlamıştım. şu an 49 olmuşum. zaten zayıf olduğum için emin olamadım ne kdr vitamin kullansam da.. saolsun dr bey güzel bi diyet listesi hazırladı. isteyen olursa akşam paylaşabilirim şimdi yanımda yok :KK43: yalnız önemli olan şu, sık sık süt ürünü özellikle yoğurt koydu. 2.5 lt su önerdi ki ben günde 5 bardak içersem kar sayıyorum, 12 bardaktan fazla ediyor ... bi de 2.5 saatte bir atıştırıyorsun. zor gibi gözüküyo ama dün başladım bile gayet eğlenceli geçiyo bugün. bu arada kızlar yüyüşü ihmal etmeyin derim. el ayak şişmesine ve yorgunluğa birebir..

kızlar göbüşler belirginleştimi
:nazar::KK49:

benimkisi azcık çıktı teyzesi. önceden büyük geldiği için giymediğim atletlere şimdi sığamıyoruz :KK1::KK1::KK1::KK1: zaten 2 aydır hamile çamaşırı kullanıyorum, var yani göbeeeimiz.. :KK9:

kızlar göbüşler belirginleştimi
:nazar::KK49:

benim bayağı belirgin bol panço tarzı hırkalarla dolaşıyorum aksi takdirde rahatsız oluyorum
normalde bakmıyodur ama herkes göbeğime bakıyo gibi geliyo bana.. utanıyorum:26:

ikiz olduğunu bilmedikleri için bebeği olanlar soruyo çok çabuk büyüdü falan diyolar
ama işte iç karnım yokmuş falan diyip geçiştirmeye çalışıyorum:KK1:

slm annişler ve hamişler.... umarım herkes iidir bugün...
dün ben de kilo almadığımı düşünüp akşam iş çıkışı diyetisyene gittim. hamileliğe 45le başlamıştım. şu an 49 olmuşum. zaten zayıf olduğum için emin olamadım ne kdr vitamin kullansam da.. saolsun dr bey güzel bi diyet listesi hazırladı. isteyen olursa akşam paylaşabilirim şimdi yanımda yok :KK43: yalnız önemli olan şu, sık sık süt ürünü özellikle yoğurt koydu. 2.5 lt su önerdi ki ben günde 5 bardak içersem kar sayıyorum, 12 bardaktan fazla ediyor ... bi de 2.5 saatte bir atıştırıyorsun. zor gibi gözüküyo ama dün başladım bile gayet eğlenceli geçiyo bugün. bu arada kızlar yüyüşü ihmal etmeyin derim. el ayak şişmesine ve yorgunluğa birebir..
benimkisi azcık çıktı teyzesi. önceden büyük geldiği için giymediğim atletlere şimdi sığamıyoruz :KK1::KK1::KK1::KK1: zaten 2 aydır hamile çamaşırı kullanıyorum, var yani göbeeeimiz.. :KK9:
:nazar: maşallah canım ne güzel

son 2 haftadır göbeğim bayağı belirginleşti.hamile olduğum iyice belli oluyor artık
:nazar: maşallah yaaa.. evett benimde biraz çıktıı

benim bayağı belirgin bol panço tarzı hırkalarla dolaşıyorum aksi takdirde rahatsız oluyorum
normalde bakmıyodur ama herkes göbeğime bakıyo gibi geliyo bana.. utanıyorum:26:
ikiz olduğunu bilmedikleri için bebeği olanlar soruyo çok çabuk büyüdü falan diyolar
ama işte iç karnım yokmuş falan diyip geçiştirmeye çalışıyorum:KK1:
:nazar: :nazar: maşallah canım sana iki tane :KK23:
canım yaa allah yardımcın olsun inş. insanlar bu konuşur sen hergün eve gelince bebişlerine felak nas oku Allahım onları gözlerden korusun

:nazar: :nazar: maşallah canım sana iki tane :KK23:
canım yaa allah yardımcın olsun inş. insanlar bu konuşur sen hergün eve gelince bebişlerine felak nas oku Allahım onları gözlerden korusun

Allah hepimizin miniklerini korusun kuzum
okumaya çalışıyorum siz de okuyun aman ihmal etmeyin

kızlar saolun cvplarınız için ama bgn bn daha kötü oldum yaa yürürken bile acıyo bacak arası yani kasıklar alla allaa yaaa normaldir demi ufff nasıl geçicek bu hamilelik bu telaşla

Allah hepimizin miniklerini korusun kuzum
okumaya çalışıyorum siz de okuyun aman ihmal etmeyin
:nazar::KK49: tamam

kızlar saolun cvplarınız için ama bgn bn daha kötü oldum yaa yürürken bile acıyo bacak arası yani kasıklar alla allaa yaaa normaldir demi ufff nasıl geçicek bu hamilelik bu telaşla
canım ya çok kötü olduysan bir dr. u ara istersen yada bi kontrole git

ya gerçekten bi danış druna. çünkü ani ve farklı birşey olduğunda drlar haberimiz olsun diyorlar.
önemli bişey değildir inş, ama tedbirli olmakta fayda var.

:nazar:

Eki Görüntüle 328139

ultrasyon haftamıza göreeee 20. haftaların sonları miniş yaramaz kızımmmm ve göbüşüm

ayyy cnm bnm yaaaa maşllah ama bnm bu göbüşe göre bayaa fazla:) göbekmi bebkmi o tartışılır tabi:))
kızlaar ağrım çok şiddetli değil yani oturken bi sıkıntım yok ayağa kalkmaya çalışırken acıyo kasıklarda kaslar sanki amaaan anlatamadımda walla nese allah korusun hepimizi ne diim beklicem pztsiye kdr

X